בחר מסעדה: בחר מקום: בחר משתמש: טקסט חופשי: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
דיווחים והמלצות על ארצות הברית, ניו יורק | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
+ | תאריך | מסעדה/מקום | משתמש | קישור | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02/09/22 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ולסיום - חזרנו אליך babbo בבאבו ביקרנו לפני הרבה שנים והחלטנו לחזור אליה עם הקטנה היות והמסעדה שהחליפה את דל פוסטו, אהובתנו, עברה להציע רק ארוחת טעימות במחירי היפר אינפלציה. המסעדה סמוכה לוושינגטון פארק. ישיבה יש בחוץ או בשתי קומות בפנים. הפעם ישבנו בקומה השניה. למיטב ידיעתי המסעדה לא שמרה על כובב המישלן שלה אבל בכל הקשור לשירות שם לא ממש שמעו על זה. מלצר שמוזג יין. צלצר שמחליף סכום. מלצר שמגיש לחם נון ... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02/09/22 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
פיטר לוגר, ברוקלין שידור חוזר של הביקור שלי עם האישה שם לפני הקורונה. בזמנו היה תור די גדול של אנשים מחוץ למסעדה, וגם אחרי שקראו פנימה על פי השעה של ההזמנה - עמדנו כמה דקות טובות עד שהושיבו אותנו. הפעם לא היה תור בחוץ ולא בפנים. תוך שתי דקות כבר ישבנו. גם בפנים היה הרבה פחות עמוס מהפעם הקודמת למרות שבשני המקרים ביקרנו בסופ"ש. אינפלציה? קורונה? ירידה בביקוש? לא ברור. סלסלת לחמים עם חמאה לפתיחה - במיוחד אהבתי את הלחם עם הבצל, אבל לחם בצל זה תמיד פייבוריט אצלי. ... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02/09/22 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blue Willow - סינית במנהטן כהרגלנו בנסיעות לניכר חיפשנו מסעדה סינית. החיפוש בניו יורק לא קל כי יש המון וריאציות של מסעדות סיניות ואמנם המתבקש זה לאכול בציינאטאון אבל כשבדקתי המלצות על הדברים שאנחנו אוהבים בסיני בחרתי דווקא ב Blue Willow, ברחוב 56, לא רחוק מהכניסה הדרומית לסנטרל פארק. ברחוב יש עוד כמה מסעדות אסייתיות. בבלו ווילו ישבו לא מעט סועדים שסין היא המקור שלהם וזה כבר סימן טוב. <... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
02/09/22 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ניו יורק, כי איך אפשר בלי ניו יורק היא המקום שבו אני מרגיש הכי בבית מחוץ לישראל. אני אוהב את הקצב של העיר. את הגריד של הרחובות שמאפשר לך להסתובב בלי מפה. אוהב את זה שאנשים מצפצפים על הרמזור של ההולכי רגל. אוהב את וושינגטון פארק עם כל הטיפוסים שמסתובבים שם. את זה שאפשר למצוא בה כל דבר שבעולם. הרשימה עוד ארוכה. עם זאת, הביקור הפעם חשף ניו יורק פחות סימפטית מאשר בשנים האחרונות. לא יודע אם זה הקורונה, האינפלציה או המדינ... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17/12/21 | ארצות הברית, ניו יורק | Florence Choockroune-skulsky | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום חובות ניו יורק לאודליה... ובכן, נסעתי לניו יורק ולמעט שתי מסעדות אין לי הרבה מה לכתוב כי הפעם נסעתי עם שתי נשים שהן פחות פודיות ממני וגם לא באמת היה מצב לצילום אבל לא אומר שלא היה טעים. פיטר לוגר, למי שלא יודע, אכלתי שם לפני כמה שנים ולא נפלתי במיוחד. בכלל יש לי בעיה בארה״ב עם מידת העשיה של הבשר כי לי לא עובר בגרון בשר מעל מדיום רייר, דפוקה (או לא), יודעת! בכל אופן הקשבתי לאלי גור והלכנו לנסות Eli Gur הגענו למסעדה אחרי שהזמנו מראש עם שריון עם כרטיס אשראי של 40$ לבן אדם להביא בחשבון אם מזמינים... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10/09/19 | ארצות הברית, ניו יורק | אורי בנאי | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום הערב אכלתי בצ לסי מרקט (השרונה של ניו יורק)...יש מלא מסעדות קטנות (גם מזנון של אייל שני) נכנסנו למקום הנ"ל מאכלי ים. ישבנו על הבר ואכלנו סושי נהדר ושתינו סאקי.. ... . (יצא 160$ לזוג כולל טיפ). אפשר גם לובסטרים, אוייסטרים וכו .. עוד דבר מעניין... גיליתי שכל מסעדה בניו יורק מחויבת בשלט בקדמת המסעדה עם רמת הניקיון והסנטריה (A, B או C)... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ארוחת בוקר - סיבוב שני - Shopsin's בבוקר אחרון החלטנו שאחרי כל ארוחות הבוקר של בתי המלון הגיע הזמן לנצל את הזמן שעד הטיסה כדי ללכת למקום שמתמחה בארוחות בוקר. האישה נתקלה במקום מומלץ בשם Shopsin’s שפעל בעבר באיזור הוילג’ ועבר לאחרונה לאסקס מרקט המחודש (דוכן 8). באסקס מרקט לא הסתובבנו יותר מדי. ההתרשמות הכללית מאד מאד מזכירה את שרונה מרקט.התפריט של המקום ענק. להערכתי מוצאות בו למעלה ממאה וריאציות שונות של ארוחות בוקר. ככה נראה הספר שלהם במהדורה הלא PDF-ית. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מומופוקו נודלס בר, מנהטן אחרי שתי הארוחות ה"כבדות" חיפשנו משהו קליל לצהרים על הדרך וסיקרנה את האישה מסעדה שנמצאת בקולומבוס סירקל, באותו מבנה שבה נמצאת גם PER SE שאיכזבה אותנו באחד הביקורים הקודמים.לפתיחה לחמניה מאודה ממולאת בבשר עם רוטב שהטעם שלו הזכיר ציר בקר. הלחמניה מעולה. לחמניה מאודה בגודל כזה שיוצאת במרקם פיקס – סחטיין עליהם. הבשר היה קצת אנמי בשבילי והיות ולרוטב לא היה יותר מדי פאנץ’ להשלים לו את הטעמים אז מהמילוי פחות נהנתי. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DEL POSTO, מנהטן לפני שנים יצא לנו לאכול ב-Baboo של מאריו באטאלי. היה ממש מצוין ולכן חשבנו שיהיה נחמד לנסות את המסעדה שנחשבת יותר upscale שלו, Del Posto. במסעדה הזו הזמנו דווקא לצהרים, אבל יש לציין שגם כאן מחירי הערב סבירים (יחסית!!!). המסעדה נמצאת ממש ליד הצ’לסי מרקט. אם פרי סטריט היא הקז’ואל – כאן כבר מקבלים את כל כללי הטקס. צוות גדול של מלצרים ובעלי תפקידים דואגים לכל פרט, ולכל פרט זה כולל גם לגהץ את מפת השולחן אחרי שמניחים אותה. ראיתי כבר הרבה גינוני מסעדות אבל מלצר שמגהץ בתשומת לב מפת שולחן, כדי ... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Perry Street, מנהטן את שתי הארוחות היותר רציניות שלנו שמרנו כמובן למנהטן. הראשונה – Perry Street, של ז’אן ג’ורג’, שכבר אכלנו בעבר ב-ABC Kitcken הלאטינית שלו. המסעדה ממוקמת באיסט וילג’, ממש על גדות הנהר. היא מאד קז’ואל ורמת המחיר שלה הגיונית לערב. יש תפריט טעימות שפחות התחברנו אליו והעדפנו לבחור מהתפריט הרגיל. בדרך כלל אני רושם לעצמי תזכורות תוך כדי. הפעם יצא שלא רשמתי ולכן הדיווח קשה מתמיד. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Magnolia Bakery, מנהטן עם כל הכבוד לפיטר לוגר, בכל זאת שבועות זה שבועות, אז לארוחת ערב חיפשנו איפה יש באיזור של המלון עוגת גבינה מצטיינת. האישה חיפשה קצת בגוגל ונפלה על מגנוליה בייקרי, שבדיעבד מסתבר שהוא מקום מפורסם שהפציע אפילו בפרק של סקס והעיר הגדולה (קטע קצר מהפרק)אנחנו לא ביקרנו בסניף הזה, אלא בסניף שקרוב למלון ושנמצא במקום לא ממש רומנטי: Penn Station, תחנת רכבת ענקית בפינת הרחובות 34 ו-6 אבניו. בהתחלה לא האמנו שאנחנו במקום הנכון... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בטעים לנו | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
פיטר לוגר, ברוקלין בתחילת המסע הקולינארי המשותף שלי ושל האישה, לפני כ-15 שנה, ההעדפה המובהקת שלי במסעדות היתה של בשר. מהים הכרתי רק את הגפילטע פיש של ליל הסדר ואת ה"דג סול" של החתונות. עם הזמן למדתי לאהוב את מאכלי הים ולעומת זאת סטייק, שפעם היתה סוג של גולת כותרת, אני כבר כמעט לא מזמין. אם כבר בשר אז כחומר גלם למנות יותר קצת יותר מתוחכמות. מעדיף גם לחוות יותר מנות קטנות מאשר לרכז ארוחה סביב נתח בשר אחד, שבהרבה מקרים נוטה לאכזב. עם ההסתייגויות האלה הגעתי לפיטר לוגר, שעד עכשיו לא יצא לנו לבקר בו בין היתר ... קרא בטעים לנו | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ניו יורק 2019 (חלק ב') משוטטים בעיר וברחבי הכפר 12 ביוני 2019 בהמשך ל פוסט הקודם על הביקור בניו יורק מחודש מאי 2019 הנה חלק ב' והפעם חוויות ממנהטן. שוב יצא ארוך קצת אבל עדיין שווה (כולל ביקור באחד מברי הקוקטיילים הנחשבים בעיר ובעולם ובפאב הותיק בניו יורק). אחרי ה מסע לצפון וגיחה נוספת לאירוע משפחתי בניו ג'רזי חזרתי לעיר וקבעתי עם המתאמן הלוגם במוצאי יום ראשון. קבענו באזור האיסט וילאג' בסביבות 21:30. הייתי מורעב והמתאמן כבר חיכה לי במקום טבעוני שקראתי עליו אך לא התלהב מהתפריט שם. בעוד אני צועד לעברו נתקלתי במקום טבעוני אחר VSpot , ב-St. Marks ... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
03/06/19 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ניו יורק 2019 (חלק א') טבע, מבשלות, בירות, אוכל טבעוני ועוד 3 ביוני 2019 יצא קצת ארוך, אבל שווה לקרוא . כלפני שנתיים ושלוש יצא לי גם השנה לטוס (לרגל אירוע משפחתי) לארה'ב בחודש מאי. כמו ב-2016 ו-2017, קבעתי עם הבעז'ב לצאת לטיול טבע/בירה (הפעם בלי פלייאוף), הפעם ל פארק אדירונדק הגדול ביותר בארה'ב, בצפון מזרח מדינת ניו יורק. יצאנו לדרך צפונה מניו יורק במזג אוויר קריר וגשום. דאגנו מראש לסמן בדרך צפונה מבשלות בירה ונקודות עניין. בשעות הצהרים המאוחרות הגענו אל הנקודה הראשונה באולבני, בירת מדינת ניו יורק Druthers Brewing Company . המבשלה זוכת הפרסים נוסדה בשנת ... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
26/02/18 | ארצות הברית, ניו יורק | אריה שגיא | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
היינו בNUR בשבוע שעבר למעשה העתק של המזללה המסעדה קטנה וצפופה בסטנדרטים האמריקאים וגם האקוסטיקה נוראית המסעדה היתה מלאה וברובם המוחלט אמריקאים שדיברו בקולי קולות כך שהרעש היה גדול חלק מהמנות מוכרות היטב לבאי המזללה כגון קובנה, טרטר פלשתינאי, עראיס וכד' המנות הן קלאסיקה של אדוני שימוש בהרבה מרכיבים באיכות טובהשלעיתים לא כ"כ מתחבריםולעיתים משהו פשוט נשאר בצד אבל הסה"כ טוב ואנחנו מאד אוהבים את הבישוללכן גם טרחנו ללכת לNUR תפריט היין מגוון כולל יין מלבנון ומאגן הים התיכוןןושראל כמובן השרות עדיין... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18/02/18 | ארצות הברית, ניו יורק | Nרב | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
הנה שיהיה למחפשים בעתיד - ניו יורק נוב' 2017 Dos Caminos - מקסיקנית מעולה, יש כמה סניפיםIppudo- יש כמה סניפים, באנים ואוכל אסיאתי ברמת מישלין למיטב ידיעתיTim Ho Wan USA- דים סאם ממושלן מצויןUdon West- ראמנים ולא רק. יש גם את toto ramen שלא הספקנו הפעםRussDaughters- בייגלים עם לאקס הכי טובים בעולם. סניף בדאונטאון ובמוזיאון היהודיSaigon Shack- ויאטנמית חמודה בווסט וילג'Dominique Ansel Bakery- מאפיה בסוהו עם הקרואונט שלו... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
25/09/17 | ארצות הברית, ניו יורק | kr21 | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
כמה מהחביבות עלי Santarpio's Pizza - East Boston - יהיה קשה להגיע ללא רכב.מקום מאוד מיוחד וחוויית פיצה.Legal Seafod- זו אמנם רשת מסעדות אבל המקור הוא בבוסטון והאיכות מעולה.Elephant walk - מטבח צרפתי/קמבודידים -סם מעולה בצ'יינהטאון - לטעמי טוב לפחות כמו זה בניו יורקPhPasteur - כאן התוודעתי לראשונה ל Pho וייטנמי.מאז אני מחפש את אותו עושר ועומק בכל מסעדה וייטנמית שאני מנסה ועדיין לא מצאתי אחד טוב מזה שבבוסטון.אציין כי בווייטנם לא הייתי ומן הסתם ניתן למצוא Pho מעולה במקומות נוספים. תעזרי ב Yelp וחפשי ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
29/08/17 | ארצות הברית, ניו יורק | dfl | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
המלצת בשר (לאו דווקא הסטייק "הכי טוב") חווית הבשר הכוללת הכי טובה שלי ב-NYC הייתה במסעדת Fogo de Chao, ליד ה-MoMA. מניח שיש פודיז שיזדעזעו מעצם אזכור המקום הזה בהקשר של היכלי סטייקים, אבל למרות חילול הקודש - החוויות שלי שם היו עילאיות. הבשרים אמנם לא טובעים בחמאה ואולי לא יוצאים מתנורי גיהנום של 500 מעלות, אבל הם נהדרים. אפשר לאכול בארוחה אחת את כל הנתחים המעולים - מפיקניה (פלילית, ממש) דרך אנטרקוט, פילה וסינטה מובחרים וכלה בצלעות טלה להתייפח, הכל ברמת עשיה גבוהה מאד, לצד שפע תוספות נפלאות ומוקפדות, שגורמות לתרד ולעגבניות ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
23/07/17 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
בולי, ארוחת צהרים לפני שנה אכלנו שם פעם ראשונה את עסקית הצהרים המשתלמת ביקום. לא היה לנו ספק שנחזור, רק שבשביל טנגו צריך שנים ושף דייויד בולי החליט להקשות עלינו ולצאת לשנת שבתון שבמהלכה הוא סוגר את המסעדה כדי להקים במקומה מסעדה חדשה, בקונספט אחר. לא יהיה מוגזם להגיד שבמשך חודשים עקבנו אחריהם. כל בוקר בנסיעה באוטובוס הייתי פותח opentable ובודק מה המצב. כל פעם זה נראה כאילו זהו, סוגרים. ואז פתאום נפתחים תאריכים חדשים. למרות שראיתי שה opentable מתעדכן מיידית, האישה החליטה שהיא חייבת גם לדגום אותם בטלפון א... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
23/07/17 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NUR של מאיד אדוני סיפור שכבר בטח סיפרתי שמונה פעמים, על ארוחת יום נישואים שעשינו ב"כתית" לפני כמה שנים. המלצר שלנו היה כנראה חדש, והתקשה לקלוט את ההסברים על אחת המנות ("ים כתום" אם אני זוכר נכון), אז במקום לנסות לשנן לו עוד פעם מאה ואחת מרכיבים מאיר החליט להגיע אלינו לשולחן ולהסביר בעצמו. בשבילי זו היתה כמובן התרגשות גדולה. סיפרנו לו שאנחנו חוגגים יום נישואים והוא איחל לנו לבוא לחגוג אצלו כל שנה. מה שעבר לי בראש היה שהלואי שיכלתי לפרגן לעצמי כל אירוע לחגוג בכתית. מי היה מאמין אז, לפני כמה שנים, שבשביל ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
23/07/17 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ABC Cocina של ז'אן ג'ורג' ז'אן ג'ורג' הוא עוד אחד מהמגה שפים הממושלנים שאצלם לפתוח מסעדה זה כמו אצלי לפתוח בקבוק יין. מסעדת הדגל (הצרפתית) שלו נמצאת בטראמפ טאוור, ליד הסנטרל פארק, ואליה חשבנו ללכת במקום בולי. בסופו של דבר בולי האריכו את מועד הסגירה אז העדפנו במקום לקבל שתי צרפתיות "כבדות" להחליף את הצרפתית במסעדה היותר "קז'ואל" של ז'אן ג'ורג', ABC קוצ'ינה, שמוגדרת כ- Latin American fusion. המסעדה נמצאת באיזור של היוניון סקוויר, שמאכלס מספר לא קטן של מסעדות טובות. רחוב אחד צפונה אפשר למצוא את נור של מאיר אדוני,... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
23/07/17 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Five Guys (רשת) מקום שביקרנו בו בעיקר כדי לסתום חור בבטן עד לארוחת הערב. מדובר על רשת של המבורגרים ונקניקיות שכמו פורטילו'ז בשיקגו ורשתות נוספות בארצות הברית גם לה יש את הסיפור שלה בסיגנון של "איך התחלנו מכלום והצלחנו לכבוש את אמריקה". אם אצל פורטילו זה הספסל בפארק שהתחיל את כל העסק אז כאן זה אמא של אחד המייסדים שאמרה לו שכל מי שמסוגל לעשות טוב אחד משלושה דברים - יוכל תמיד לעשות כסף באמריקה. הרשימה שלה היתה: א) תספורת טובה ב) משקה טוב על הבר ג) המבורגר טוב. מקווה שרשמתם לפניכם אנחנו על ההמ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | מיתר44 | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koi מסעדה יפנית ב ניו יורק המסעדה נמצאת בבית מלון, מעוצבת יפה בסגנוןמכובדענקית בגודלה בשלושה גבהים שונים. הגודל לא גרם להחרשתעוצמת הרעש שנבעה מן הסתם בעובדה שהמסעדההתמלאה בסועדים.התפריט מעניין וכולל לא רק אבל גם סוגי סושי וסשימי אלא מנותשונות.אנו בחרנו ללכת על המוכר והאהוב.פתחנו בשני סוגי דמפלינג: מטוגנים קלות וממולאים בבשר קובו עםצלוחית רוטב על יד והמאודים ממולאים במחית אדממה עם סלטשכלל פיסות בשר לובסטר. (בתפריט 5 יחידות אך לבקשתי הביאו6 על מנת שנוכל לחלוק).לאורך הארוחה שתינו פלגרינו.לאחר מכן הזמנו 6 סוגי סושי (זוגות... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
26/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | מיתר44 | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מסעדת שף מכסיקנית Cosme ניו יורק לפי הכתובים, אנריקו אולברה הוא שף כוכב המחזיק ככה וככהמסעדות הארץ מולדתו שהגיע לעיר הגדולה אחרי שערךמחקר על נטיות והרגלי האכילה של המקומיים.המסעדה, שכדי לקבל שולחן יש להזמין ימים מראש, אפלולית ומהודרת. הישיבה - ביסטרואית והרעש לעת ערב, בלתי נסבל.השירות זורם וכך גם מי הסודה והקרח ופרוסות הלימון (ללא חיוב, לידיעת גסטרו).אכלנו 3 מנות + 2 קינוחים בשיתוף.מנת האוני עם סלסה של מח עצם, לובסטר עם סלט ובו גינגר ונענע,תמנון על הגריל על טורטייה. אהבתי את שלושתן, אך לבת זוגי הפריעהגנגר כשהוא מאפיל על בשר... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
22/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | מיתר44 | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
נור - מאיר אדוני מראה את מלא כשרונו הנה מה שכתבתי כרגע בפייס, בעקבות ארוחתערב זוגית שחוינו הערב:מאיר אדוני במיטבו, עם תפריט חדש, יצירתי , רב טעמים, אבל מאופק והדוק כראוי למי שמכיר בכיבוד מקומם של מרכיבי האוכל הים תיכוני ישראלי מזרחי. שאפו שאפו שאפו.אכלנו ארוחה מלאה, פתיחים, ראשונות, קינוחים ושתיה.חוץ מה קובנה הבלתי ניתנת לעקיפה (אל דאגהלמי ששומר ולא נכנע - יש מבחר לחם נאה ממאפייתהשותף), הכל חדש ושונה - דומה.שונה : מאיר מאופק בבחירת המרכיבים של כל מנה, את זה תראוכבר בעיון בתפריט, מהודק - פזל מושלם של טעמיםבכל מנה. הרבה מחשבה, ה... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
22/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים ניו יורק, ארה'ב 2017 (חלק ג') 22 ביוני 2017 אז אחרי בילוי קצר בניו יורק ואחריו טיול מהנה עם הבעז'ב והרבה בירה במיין ובוסטון חזרתי שוב לניו יורק. יצא קצת ארוך אבל שווה לקרוא, שלא תפספסו את הבר מספר 1 בעולם ועוד. השעה היתה כבר שעת ערב מוקדמת והסתובבתי באזור צ'לסי ובטיילת של ה High Line. כעבור זמן מה הייתי רעב וניסיתי לקבוע עם המשועבד, ששהה אף הוא בעיר עם בת זוגו וגיסו, לארוחת ערב. הם התעכבו ואני חיפשתי משהו טבעוני נחמד באזור. למרות שעשיתי הכנה לפני, לא היה באזור משהו חוץ מהבלוסום, בה הייתי כבר בשנה שעברה ורציתי משהו אחר. נעזר... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | מיתר44 | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
קצת על מנהטן תמיד עדיף עלינו חדר עם מטבחון, בו אפשר לבלות ארוחת בוקרולפעמים גם ערב, שכן כהרגלנו אנו אוכלים dinner בצהריים.זו הסיבה שהתחלנו את שהיתנו במנהטן ביום רביעי ה 14/6ב whole food market שנמצא ממש מול בריינט פארק על השישית.שם שטפתי את העיניים (מחלקת האיטליז למשל) וגם קניתי תירס אמריקאי מתוק! שאני ככ מכור אליו.עוד באותו ערב סעדנו ביפנית Szechuan Gourmet: מבחר סשימישכלל אוקטפוס, קסז מצויינים וצלחת סלט ירק מוקפצים. לקינוח לקחנו מבחר מתוקים שכלל עוגת גבינה ומושי מצויינים.המשך יבוא.... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ארה'ב 2017 ברים, בירות, קוקטיילים, אוכל טבעוני ועוד (חלק א') ניו יורק, הקל והמוכר 18 ביוני 2017 כמובטח סדרת פוסטים על חוויות והמלצות בצפון מזרח ארה'ב. לפני שנוסעים לניו יורק כדאי לעשות קצת עבודת הכנה. אפילו אם אתם מכירים קצת את העיר, עדיין שלל המקומות והאפשרויות עלולים לסחרר אתכם ובסוף עוד תמצאו את עצמכם אוכלים באפלבי או משהו כזה בלית ברירה הגעתי לניו יורק מוקדם בבוקר יום ראשון. אחרי צעידה על גשר ברוקלין, נכנסתי למנהטן המנומנמת והרגועה יחסית לימי השבוע הרגילים. הלכתי בסוהו, כשהשעה היתה כבר אחרי 11:00 והייתי קצת רעב. החלטתי לעצור ב By Chloe ברחוב לאפייט סניף של רשת המזללות הטב... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
05/06/17 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מבשלות, ברים, קוקטיילים, אוכל טבעוני ועוד 5 ביוני 2017 ניו יורק, בוסטון, מיין פוסטים מקיפים יעלו בקרוב בינתיים קצת תמונות, בירה ע'ח עכברוש העיר למי שמזהה יותר מקומות פורסם ב- מקומות השארת תגובה... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18/06/16 | ארצות הברית, ניו יורק | עכברוש העיר | קרא בבלוג | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
לשתות בניו יורק כי איך אפשר שלא? 18 ביוני 2016 אז אחרי הפוסט הקודם על סן פרנסיסקו ואזור המפרץ אדלג לרגע על האוכל הטבעוני שם ואעבור ישר לשתייה בניו יורק שם התארחתי אצל המתאמן הלוגם (לשעבר האצן הלוגם). זה לקח אותי לברים בהם הוא אוהב לשתות, לא שחסרים ברים טובים בעיר בהם אפשר לבלות. אגב בארה'ב יש יותר מ-4000 מבשלות! מה שמבטיח שבכמעט כל בר או פאב תמצאו בירות שונות ואיכותיות. אחרי סיבוב רגלי ארוך בצ'לסי מרקט, ההיי ליין ויוניון סקוור, הגענו אל אזור הוושינגטון סקוור בואכה הווילאג', שם הלכנו אל המקום שאהוב על הלוגם, ובמקרה (או שלא) גם מ... קרא בבלוג | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
22/05/16 | ארצות הברית, ניו יורק | passioneta | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
momofuku ko החוויה של הביקור. במשך שעתיים וחצי 11 סועדים ישובים סביב מטבח פתוח (ש מטבח נוסף מאחור) בשלווה נעימה, ואוכלים מנה רטנה אחרי מנה קטנה. מה היה? ציפס ממולא בקרם פרש - פריך מבחוץ ומרענן מבפנים. אחד הדברים הכי טעימים שאי פעם אכלתי.קרקר גבינתי - מתגמד מול הצ'יפסשניהם מפודרים באבקת ramps (כרישות בר)גליל פריך ממולא מחית לובסטר עם מחית בזיל תאי ומנטה - עוד ביס מופלא ממשאויסטר עוף (חלק עגול ומושלם מירך עוף) שהושרה בקימצ'י ורוויון ועבר טיגון עמוק, ביחד עם שוט גרניטה על בסיס ציר בקר (!) - להפ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
08/05/16 | ארצות הברית, ניו יורק | Gרר | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bouley הרבה נכתב ונאמר על דיל הצהרים של בולי. 55$ לאדם. זה מחיר הכרטיס אל האושר כפי שהובטח בדיווחים, והיו לא מעט כאלה. למעשה זה המקום שהכי בלט ככזה שאסור לפספס.גם בבולי דורשים ז'קט, ושוב עברתי את טכס המדידה. כמה דקות בסלון ונכנסים פנימה. החלל משדר אלגנטיות. תקרת קשתות שנראית כעיצוב ולא כחלק.מהבניין המקורי. מלצרים בחליפות ועניבות. שלנו אפילו דובר צרפתית. מעניין אם זה עזר לו להתקבל לעבודה.הדיל כולל חמש מנות לבחירה פלוס עגלת הלחמים המפורסמת. את הפירוט על מה שאכלנו אכתוב בשתי הודעות נפרדות... 08/05/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gרר
| קרא בתפוז
|
PER SE | ארוחה ב per se, לא פחות מ-350$ לאדם, היא לא משהו שהתקציב שלנו מאפשר, אבל במקביל לארוחות במסעדה הם מקיימים ארוחות בסלון שבכניסה למסעדה, מה שמאפשר גם למעוטי יכולת כמונו להתנסות. חשוב לציין שהסלון פתוח רק בשעות בהן המסעדה פועלת, וזה אומר שברוב ימי השבוע הוא פתוח רק מחמש וחצי ואילך ולא בצהרים. שימו לב. המסעדה ממוקמת בסוג של קניון לעשירים בקולומבוס סירקל. חייבים ז'קט, משהו שאני בחיים לא אבין. הלבוש שלי בלי ז'קט לא פחות אלגנטי מכמה ז'קטים שאנשים אילתרו שם. לעומת זאת הז'קט שקיבלתי... קרא בתפוז 08/05/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gרר
| קרא בתפוז
|
Luke's Lobster Food Truck | מוסד שהתחיל כ-food truck שפעיל גם כיום, אבל בהובוקן ניו ג'רזי. במנהטן יש כמה נקודות מכירה שלהם, שפרושות בעיר. אנחנו ביקרנו בזו שנמצאת ב food plaza בפינה הדרום מזרחית של הסנטרל פארק. ההתמחות של לוק זה לובסטרים. הכי טריים. הכי טובים. באתר תיאורים גראפיים מאד על איפה שהוא מוצא אותם ומה הוא עושה איתם. הזמנו lobster roll, שזו המנה הקלאסית שלהם. 17 דולר. לא זול יחסית לנהוג בדוכנים בסיגנון כזה. כיוון שזו היתה ההיכרות הראשונה שלנו עם המאכל הזה, לא ידענו שבניו אינגלנד, איזור המוצא של המ... קרא בתפוז 08/05/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gרר
| קרא בתפוז
|
Farmer's Market, ברוקלין | מזג האויר בניו יורקלא האיר לנו פנים, תרתי משמע. המושג אביב בניו יורק התגלה כמשהו שנע בין טיפטופים מעצבנים לבין גשם של ממש. להוכחה שבכל זאת יש כאן שמש זכינו בשני חצאי אחה"צים שכל פעם עשו תקווה לשיפור, עד שלמחרת בבוקר הדגל המתנפנף בעוז מול החלון בישר על עוד יום סגרירי מזג האויר הכי גרוע היה בראשון, ודוקא אז תכננו לנסוע לשני שווקים בברוקלין, שוק פשפשים ושוק איכרים. נראה לי שהאישה היא היחידה שמסוגלת לגרום לאף שלי להוציא את עצמו החוצה (למקום פתוח!!) בגשם כזה. אפילו לו היינו בטוחים שיתק... קרא בתפוז 08/05/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gרר
| קרא בתפוז
|
BrushStroke - יפנית/צרפתית מבית Bouley | במקור הכוונה היתה ללכת לבולי, שעוד נגיע אליה בהמשך, אבל בגלל בלאגן כלשהו עם ההזמנה נאלצנו לחפש תחליף, והלכנו על המלצה שלהם על מסעדה יפנית-צרפתית (יפנית עם השפעה צרפתית, להבנתי) שבבעלותם. המארח של בולי בעצמו עשה איתנו את הדרך (שתי דקות מבולי) ודאג שיקבלו אותנו.המסעדה קז'ואל יותר מבולי. בר שצופה על המטבח פלוס שולחנות מסביב. אנחנו ישבנו בבר. הצות כולו אסייתי חוץ מאחד. היה מעניין לתצפת עליהם. כאן ההוא מכין אורז. שם יש סיר חשוב שטורחים סביבו כל הזמן. והרכבת המנות, עם צ'ופסטיקס, בקפדנות של מ... קרא בתפוז 08/05/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gרר
| קרא בתפוז
|
Sticky's Fingers Joint | אחרי שהתמקמנו, עשינו סיבוב באיזור של המלון כדי למצוא משהו נחמד לארוחת ערב. בלי כוונה נפלנו על המקום הזה, שמכריז על עצמו the best chicken fingerz in nyc. על העוף ויתרנו, אבל לקחנו מנת צ'יפס שנראתה מעניינת: Mac and Bacon Fries. על ערמת הצ'יפס הונחה דבוקה של שבבי בייקון מיובשים עם רוטב גבינתי, מעט חרדלי בטעמו. גירסה אמריקאית לצ'יפס ההולנדי עם הרטבים, רק אם שם זה מאד עדין אז כאן הבייקון הוסיף המון מליחות והרוטב היה אמריקאי במובן האגרסיבי של המילה.אבל!!! הצ'יפס הפתיע בגדול לטובה. בעובי... קרא בתפוז 25/04/16 ארצות הברית, ניו יורק
| Gargeran
| קרא בתפוז
|
שתי המלצות בקטנה, יש לי יותר המלצות בבלוג | דים סאם : אסור לפספס את Jing Fong ברחוב אליזבת בצ'יינה טאון. ואחרי שאוכלים שם לא לפספס את הגלידה ב-The original chinatown ice cream factory (בדגש על הטעמים האסייאתיים שלהם). לתאילנדית, קיבלתי המלצות ל-Larb Ubul או משהו כזה, אבל לא הספקתי לנסות בעצמי. להודי את Desi Galli, שזה מקום של סטריט פוד הודי (גם אותו לא ניסיתי בעצמי) יש לי פוסט ארוך של 5000 מילים בבלוג, אבל חוץ מיפני/סיני, אין שם הרבה התייחסות לאוכל אתני ... קרא בתפוז 20/04/16 ארצות הברית, ניו יורק
| salo22
| קרא בתפוז
|
Num Pang באיזור רחוב 40 ומשהו | באמת נחמד מאוד, קליל ולא מחייב.. יש אפילו איזו "בירה שחורה" מדיצינית אורגנית שהם מקדמים שם, לא רע.. הבטן חזיר סבבה וגם השרימפס היה נחמד (די מזמן..). השמועה וגוגל אומריםשאם כבר באן מי כרגע לארוחות מהירות על הדרך, Banh Mi Saigon ו Banh Mi Zone שווה לבדוק ברשת ולשים על המפה..... קרא בתפוז 01/12/15 ארצות הברית, ניו יורק
| Nרב
| קרא בתפוז
|
בצ'לסי מרקט אנחנו בד"כ מתכווננים למסעדת הseafood | גם לשוטט בין פירות הים הטריים וגם כדי שהאיש יוכל לאכול לובסטר שלם (אני מסתפקת בסושי או קלאם צאודר) איטלקיות, אני מודה, פשחות עושות לי את זה (המחשבה על קלוריות משמנת ותועפות חמאה). אנחנו גם כבר לא חזקים במסעדות בשר (משלל סיבות) ולכן מעדיפים את המטבח האסיאתי (למרות שגם הוא לא תמיד הכי בריא...) במידטאון היינו ביפנית הנל (אודון ווסט) ובטוטו ראמן שהיתה ממש קרובה למלון שלנו. אני ממש מעדיפה לשוטט בדאוןטאון אבל כשהיינו בסשן קניות או לפני הצגה העדפנו לחפש במידטאון מקומות ... קרא בתפוז 28/11/15 ארצות הברית, ניו יורק
| Nרב
| קרא בתפוז
|
כמה המלצות מהביקור האחרון בניו יורק | נראה לי שעולה מהם שאנחנו מעדיפים אוכל אסיאתישתי מסעדות דים סאם להתחלה:Palace 88- נמצאת בחלק הפחות מתויר של ציינה טאון, בצמוד לברוקלין ברידג. אין סיכוי למצוא אותהעל הדרך. בביקור הראשון התברברנו ממש בחיפושים, הפעם ידענו בדיוק לאן להגיע. הכניסה היא דרך פסאגסיני, עולים במדרגות נעות ונוחתים יש לליבו של אולם שמחות סיני, ממש כך. בצהרים מגישים דים סאם עד 3 בערך, הגענו כשכבר די היה מחסור במגוון מנות.בכל זאת התפנקנו במבחר מנות מאודות שהכילו כיסוני פורק (שו-מאי), קרפ סיני במילוי שרימפס, עוד כיסונים... קרא בתפוז 29/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| הגרגרן
| קרא בתפוז
|
המלצות מהשבוע האחרון | 3 כוכבי מישלן:Per Se- מנות מעוצבות המדגימות טכניקה, איכות חומרים, יצירתיות וטעמים נפלאיםLe Bernardin - הנל כשרוב הארוחה מן הים, להוציא חתיכת סטייק מבשר קובה.שתיהן יקרות מאוד, דורשות קוד לבוש רשמי (אם כי ללא עניבה) וכדאי להזמין שם מקום כחודש מראש, למרות שלפעמים יש ביטולים ואז כדאי לקפוץ עליהם מהר.כוכב מישלן אחד:Tulsiסוף סוף מסעדה הודית ראויה שבה השף אף לקח את הבישול ההודי צעד גדול קדימה.אם תרצו, כשאחזור ארצה אעלה תמונות מהארוחות האלה.... קרא בתפוז 26/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| zippa
| קרא בתפוז
|
המלצת חובה שלי - סיורי תרבות ואוכל | https://www.facebook.com/foodsofnytours?fref=ts עשיתי את כולם, תמיד מי שהיה איתי נהנה בטירוף, כל אחד ששלחתי לשם חזר מעריץ שלהם גם כן. האוכל טעים ומעניין, אבל הערך המוסף האמיתי זה היכרות מעמיקה יותר עם שכונה/אזור. כל המדריכים שהיו לי היו מקסימים.כמובן, לא להגיע עם ציפיות גבוהות מדי, זה מתכון לאכזבה ;)... קרא בתפוז 25/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| lriemann
| קרא בתפוז
|
שני סנט | בוליי היא בהחלט טובה, אבל לא נדהמתי מרוב המנות.. לוגר היא בסדר פלוס. הקצפת היא הדבר הכי טוב בתפריט. KEENS עדיף. שתי מסעדות מומלצות ביותר ומה להזמין: GOTHAM BAR AND GRILL: בלאק קוד ועוגת שוקולד.. MOMOFUKU SSAM: לחמניות מאודות, נקניק חריף ועוגיות אורז, עוגת פופקורן וקרמל מלוח.. למי שאוהב אויסטרים, OYSTER BAR GRAND CENTRAL: צאודר ומגוון אויסטרים מהחוף המערבי והמזרחי.... קרא בתפוז 25/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| Czerniak
| קרא בתפוז
|
מצטרף להמלצה על בולי + | בולי מצויינת, ובצהריים גם קרדיגן תופס, כמובן שעדיף וצריך להזמין מקום כמה שיותר מוקדם - באינטרנט, באתר ידידותי. אם לא הייתה לנו טיסה חזרה כנראה שעד עכשיו הייתי מנשנש את לחם הזעפרן מעגלת הלחמים שלהם. בהחלט ארוחה מופלאה. מן הסתם, אבל לא כתבו כאן אז אנצל - צלסי מרקט ובעיקר חנות הדגים שקרוב לקצה השוק. זה גם פיתרון טוב ולא יקר לנסות מיין לובסטר.... קרא בתפוז 25/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| אריה שגיא
| קרא בתפוז
|
כמה המלצות | חוויה מיוחדת היאמומפוקו קוהבעיה היא בהזמנת המקום רק דרך אתר האינטרנט שלהם. ותו ך דקות המקומות נתפסים אגב 2 כוכבי מישליין גםסוטומאד מומלצת בולי כאמור נהדרת עיסקית בצהריים שווה אי אמ פי מסעדה נהדרת אך יקרה מאד ברנרדין מצויינת (דגים) ויש עיסקית טובה אבל צריך גקט לגבי פרובידנס בוסטון קייפ קוד המלצות כשאחזור מחול בשבוע הבא... קרא בתפוז 25/08/15 ארצות הברית, ניו יורק
| גסטרו
| קרא בתפוז
|
סבורני שלא דיווחתי על הבקור האחרון שלי במאי | הומלץ לי כאן על ארוחת צהרים ב BOULEY - 5 מנות ב 55 דולר- נ פ ל א!! מסעדה מעוצבת להפליא, אוכל טעים מיוחד ועגלת לחמים שלא מהעולם הזה. שרות נהדר ולבסוף קבלתי עוגת לימון בשקית הביתה. לדעתי הכי תמורה לכסף והכי MUST כמו כן הומלץ ואכלנו במסעדת בשרים בסגנון ברזילאי בשם FOGO DE CHAU היה מוצלח מאד ואהבתי שקבלתי נתחים קטנים חמים בכל פעם ולא סטייק שמתקרר עד שאתה מגיע למחצית . מומלץ להגיע מוקדם ולאכול בנחת עד אינסוף בלי להתפתות לבופה הסלטים אישית, התאכזבתי מפיטר לוגר- לא שווה את הנסי... קרא בתפוז 09/05/15 ארצות הברית, ניו יורק
| גסטרו
| קרא בתפוז
|
נהדר ! ב EMP אכלתי לפני 3 שנים -צריך היה | להזמין מקום בדיוק 28 יום קדם ופספסתי , הגעתי בצהרים לברר האם יש מקום פנוי - בקשו שאחזור אחרי חצי שעה ו..היה מקום, אז זה עוד עלה רק 75 דולרלהנאה צרופה בPER SE אכלתי את הארוחה המלאה בעבר, אבל מתברר שבאולם הכניסה ניתן לסעוד בצהרי סוף שבוע (כולל ששי) מנות בודדות ומקבלים משעשע חייך וכווזה יוצא סביר מאד וטעים מאד מזדרזת להזמין מקום ל BOULEY ומודה מאד על המענה ! לפנ שקראתי את התגובה ניסיתילראות את התפריט של GRAMERCY והאתר שלהם לא עובד..... קרא בתפוז 09/05/15 ארצות הברית, ניו יורק
| s0sem1
| קרא בתפוז
|
ממש מלפני שבועיים | אתם אוכלים ב PER SE אז אין לי מה להמליץ על EMP, אבל אציין בקצרה שהיה מעולה, אפילו שישבתי לבד ממליץ בחום על ארוחת צהריים ב Bouley. חמש מנות (פלוס כמה צופרים) ועגלת לחמים מופלאה אחת - 55 דולר בלבד (לפני מיסים, טיפ, שתייה וכו) - אחד ה VFM המשתלמים שהייתי בהם. חוץ מזה: * סנדוויץ לובסטר ב the lobster placeשבצלסי מרקט. * המבורגר ראמן, לימונדת מייפל וכל שאר הדברים המשעשעים בשוק Smorgasburg בויליאמסבורג (ממש נוח להגיע עם המעבורת מ 33 EAST). * ארוחה על הבר של gramercy tavern - יותר... קרא בתפוז 29/11/14 ארצות הברית, ניו יורק
| אלון הדר
| קרא בבלוג
|
עולם: Takashi New York (טקאשי, ניו יורק). זמר שלוש הקיבות | לכאורה תמרור עם שלט אזהרה: ’זהירות קונספט לפניך‘; כאן צולים בשיטה הקוריאנית חתיכות בשר קטנות על גריל אישי. אבל אחרי כמה ביקורים באחת המסעדות הכי מהנות שאכלתי בניו יורק בשנים האחרונות, אני יכול לומר שיש פה הכל חוץ מקונספט חלול. כי טקאשי (takashi) הממוקמת בווסט וילג‘ היא הרבה יותר מאשר מסעדה יפנית-קוריאנית. זהו המקדש לחלקי פנים בעיר הגדולה. אומנם היא לא המסעדה הראשונה בתבל שהרחיבה את מנעד הבשרים. סט ג‘ון (st john) ה לונדונית הנפלאה למשל קבעה את הביטוי מ“האף ועד הזנב“ ובעיקר התמתחתה בבשר חזיר. השף ... קרא בבלוג 24/10/14 ארצות הברית, ניו יורק
| Czerniak
| קרא בתפוז
|
בולי בצהריים הייתה חוויה נהדרת | 55 דולר לחמש מנות. התקשטנו בגקט ושמנו פעמינו (בפועל היו גם כאלו ללא, אבל לדעתי זה חלק מהחוויה). האירוע הכי היסטרי שם (פרט לקומת השירותים שחייתי בדירות יותר קטנות ממנה בתל אביב), היה עגלת הלחמים ובייחוד לחם הזעפרן. רק העובדה שהיינו בניו יורק מנעה ממני לשבת שם עד עכשיו ולנשנש את הלחם הזה. חוצמזה באמת שהיה מעולה. בנוסף לידינו ישב בחור צעיר שהגיע לבד ופונק במנה נוספת. מה שגרם לנו להרהורים שבפעם הבאה שאנחנו שם להזמין שני שולחנות נפרדים ליחיד... קרא בתפוז 17/08/14 ארצות הברית, ניו יורק
| אלון הדר
| קרא בבלוג
|
עולם: פלאשינג, ניו יורק. השמש שוב זורחת | לא רק על המפה הקולינרית צ‘יינטאון בניו יורק מופיעה כחלק בלתי נפרד מהביקור בניו יורק. יודע כל תייר מערבי שאין כמו להיות בעיר סופר מערבית ולחפש דווקא את ה אקזוטי . מהמקום הבטוח - ועם בקבוק של מים מינרלים ביד אפשר לראות מדוזות מיובשת ולקנח לצד תיירים במסעדת דים סאם שמופיעה בכל מדריך. גם המרחב הגדול בו של הצ‘יינטאון, כמו גם הקרבה לאזורים אטרקטיביים (הניו מוזיאון, לאו איסט סייד) הפך אותו לאחד ממוקדי התיירות הגדולים של העיר. מותר ללכת לאיבוד, רצוי אפילו. מבאס ללכת לאיבוד בין אלפי תיירים. זו הסיבה שהח... קרא בבלוג 11/08/14 ארצות הברית, ניו יורק
| salo22
| קרא בתפוז
|
יופי, סוף סוף נשלח משהו | יש גם את תפריטי הטעימות המעניינים של Babbo ונדמה לי שהזכירו פה לא מזמן ארוחת טעימות צהריים מצויינת ב Cafe Boulud לשאלתך ילפ חביב יחסית מול טריפ אבל שניהם כאין וכאפס, עלה נידף ככלי קבלת החלטות מול חרישה בפורומים של chowhound .. בכל מקרה אין 100% אמינות ברשת בשום מקום כמובן, מה גם שטעם וריח, אין זמן להתווכח.. ... קרא בתפוז 11/07/14 ארצות הברית, ניו יורק
| jonbaum
| קרא בתפוז
|
Ushiwakamaru | ב-West Houston Street אנחנו אכלנו שם Makase set.ישבנו בקאונטר והיה נפלא, ושילמנו 100 לבן אדם. אני גרתי ביפן במשך כמה שנים טובות, ועל המסעדה המליץ לי מכר יפני שגר בניו יורק. הוא המליץ גם על Kanoyama שנמצאת ב-East Village הוא עשה את ההזמנה בשבילנו (הוא אוכל שם באופן קבוע ומכיר את בעל הבית), הוא ביקש שיושיבו אותנו בקאונטר מולו וביקש שיתייחסו אלינו יפהמה שאומר שלקוח מהשורה אולי יקבל קצת פחות, אני לא יודע. שמענו מהשכנים שלנו לקאונטר (יפנים) ש-Yasuda היא כבר לא מה שהיתה פעם כי ה... קרא בתפוז 08/07/14 ארצות הברית, ניו יורק
| ו י ק י 3
| קרא בתפוז
|
הייתי לפני שנים ספורות בNOBU | http://www.zagat.com/r/nobu-fifty-seven-new-york היה מעולה! לצערי כבר לא זוכרת פרטים. אם אתם עושים חיפוש באינטרנט כדאי לחפש תחת מסעדות יפניות ולאו דווקא סושיות בלבד! יש דירוג של עשיריה פותחת ולא תפלו באף אחת מהן.... קרא בתפוז 08/07/14 ארצות הברית, ניו יורק
| הגרגרן
| קרא בתפוז
|
Sushi Yasuda | מתוךסיפור הטיול שלנו בצפון-מערב ארהב והעיר ניו י...בבלוג שלי באתר למטייל: בערב יצאנו לאכול במסעדה Sushi Yasuda, הזכורה לי לטוב מביקורים קודמים ולא התאכזבנו גם הפעם. מי שרוצה להכיר סושי אמיתי מהו, כדאי שישכח מה הוא מכיר בארץ ויגיע לכאן לסושי אמיתי. המסעדה איננה מפוארת בחזותה, אך היא מדורגת ב-Zagat בציון 28/22/24 (ה-28 מתוך 30 זה על האוכל, ה-22 על הדקור ו-24 על השרות) וב-*** ב-New York Times (המכסימום שם זה ****). באופן מוזר אין לה כוכבי מישלן. אם אני משווה אותה ל-Tamarind Tribec... קרא בתפוז 07/07/14 ארצות הברית, ניו יורק
| salo22
| קרא בתפוז
|
יש תמיד את החשודים העיקריים | הבעיה המרכזית היא שבמיוחד בסושי, אבל לא רק, קל מאוד ליפול למלכודתחוק ההתיישנות, לא יהיה אחראי יותר מידי להמליץ באמת גם אם יצא לנסות מקום, אבל זה היה לפני שנים, נגיד. יש ניואנסים ושינויים תמידיים בצוותים שמאוד משפיעים, כמובן שבמקום מפורסם כמו Yasuda, המאסטר כבר לא שם שנים, אבל עדיין המקום נחשב כשומר יחסית על רמה גבוהה, למרות שתמיד יהיו כאלו שניסו ואומרים שזה כבר לא אותו דבר. התקציב גבולי מאוד, אולי אפילו נמוך מידי ולא ריאלי, לארוחות אומקסה אוטעימותבהן מקבלים מבחר מתגלגל ממצאי היום, במק... קרא בתפוז 06/05/14 ארצות הברית, ניו יורק
| oreldi
| קרא בתפוז
|
ניו יורק- כמה רשמים קולינריים | חזרתי מביקור בארהב שכלל בתחילתו את ניו יורק.מדובר בגן עדן לחובבי האוכל. כלכמה מטרים יש מסעדה/ בית קפה/ פיצריה/ מקום שמגיש אוכל.לצד מקומות טובים שהייתי, חוויתי גם נפילות. מי שחשוב לו האוכל- כדאי שיבדוק ויתכנן לפני. הנה כמה רשמים מהאוכל (הדיווח המלא על ניו יורק- בבלוג).אחלק את הדיווח ל-3 : רע, בינוני וטוב.נתחיל עם הרע- ארוחת בוקר במלון הולנד (http://www.hollandmotorlodge.com). ההיכרות הראשונה עם הקולינריה האמריקנית היתה בבית המלון, שם חיכתה לנו מדי בוקר ארוחת בוקר שכללהדונטסים, מאפים שונים עתי... קרא בתפוז 26/01/14 ארצות הברית, ניו יורק
| puppet
| קרא בתפוז
|
אורלנדו - מדריך למשתמש | אז לפני חודשיים, סקרתי את ווגאס, ועכשיו הגיע תור אורלנדו.זהירות - זה הולך להיות ארוך:דיסקליימר: הייתי מספר שבועות באמצע של האמצע של האיזור התיירותי ב INTERNATIONAL DRIVE, קילומטר מיוניברסל, שני קמ מ SEA WORLD ואולי 5 קמ מדיסני. וכל המסעדות שאותן אסקור כאן נמצאות ברדיוס של 5 קמ בדרום אורלנדו. מה קורה בשאר האיזורים? אני באמת לא יודע.אני חייב לציין שאורלנדו היא מקום מדהים. כנראה העיר הטובה ביותר בעולם לטיול עם ילדים. אין מטר בעיר (או לפחות באיזור אינטרנשיונל, יוניברסל והסאנדס) שאין בו איזה מיני... קרא בתפוז 24/12/13 ארצות הברית, ניו יורק
| zippa
| קרא בתפוז
|
החוויה המדהימה שלי ב-Eleven Madison Park | הרבה יותר מדי זמן עבר עד שהתיישבתי לכתוב את הביקורת הזו, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא.מתנצלת מראש על שגיאות כתיב ודקדוק, השקעתי הרבה זמן בכתיבת הפוסט ועריכת התמונות, והגיע הזמן שאתרכז גם בדברים אחרים :)אני יודעת שהשם EMP / Eleven Madison Park די מוכר פה בפורום, אבל לטובת מי שעוד לא זכה להכירו, טיפונת רקעמדובר במסעדה ניו יורקית, שמככבת בשלל דירוגים מזה כמה שנים (שלושה כוכבי מישלן מאז 2012, מקום 5 נכון לעכשיו בדיורג 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו, ועוד ועוד...), ולפחות עבורי היוותה חלום נחש... קרא בתפוז 27/03/13 ארצות הברית, ניו יורק
| רונה מוזר
| קרא בבלוג
|
לאכול ב-LA LA LAND – מדריך טעים לעיר המלאכים | ביום הראשון באל-איי התיישבה רונה מוזר בקפה ליד אמילי בלאנט והתאהבה • לא בשחקנית – בסלט שהגישו לה • מאז היא המשיכה לחקור ומצאה עוד הרבה מקומות שאתם תאהבו • תתחילו לרשום לעבור מהחוף המזרחי של ארצות הברית ללוס אנג'לס היה עבורי סוג של תרחיש בלהות. בניגוד להרבה ישראלים, אין לי קרובי משפחה שהשתקעו לפני שלושים שנה בוואלי, אין לי דודה רחוקה בבוורלי הילס וכל מי שדיבר איתי דאג לספר לי שאת רוב הזמן שלי אני בכלל אבלה באוטו בפקקים. כשאותן נשמות טובות שמעו שבעלי רוצה להיות תסריטאי, הם אפילו הציעו לי ניסוחים ל... קרא בבלוג 27/03/12 ארצות הברית, ניו יורק
| רונה מוזר
| קרא בבלוג
|
12 מי יודע? – תריסר טעימות מניו יורק | חכם מה הוא אומר? הוא לא, הוא פשוט מדפיס את המדריכים של רונה ועולה על מטוס לניו יורק • עוגות מושלמות, דונאטס בגירסת השף, נקניקים בעבודת יד ועוד • ככה תעשו חג לא כשר, אבל מאוד שמח... קרא בבלוג |
עלו לאחרונה...
|