הו מאמא: האוכל בקוצ'ינה הס 4 פשוט מצוין
תמר כהן צדק חוגגת ארבע שנים למסעדה הקטנה והמקסימה שלה ומגישה מטבח נפלא ומדוייק וטיפול של מאמות איטלקיות מאת...
קרא בטיים אאוט
האוכל של שגב משה טעים, אז למה לקלקל עם רעש והגזמות?
שגבארט המחודשת הולכת צעד נוסף קדימה בקונספט האמנותי. התוצאה היא מנות לא אחידות ברמתן המוגשות בכלים מופרכים כמו גולגולת חרס מאת...
קרא בטיים אאוט
שחקי שחקי של יהלומה לוי: הכי רחוק מתפריט סטנדרטי של ברים
אחרי לא מעט תהפוכות מתיישבת יהלומה לוי בשחקי שחקי החדשה שלה ושל שמעון משל ומלהיטה את הפה עם מנות דעתניות, יצריות... מאת...
קרא בטיים אאוט
אל אל ישראל: L28 מקורית, אמיצה ורוב הזמן גם מצוינת
למרות פשלה נקודתית במנה מרכזית, רוב המנות ב-L28 הן ניצחון של חשיבה קולינרית, חומרי גלם וביצוע מדויק מאת...
קרא בטיים אאוט
על הרצפה: טאטאמי ברמת אביב בולטת רק כי אין לה מתחרות
טאטאמי, המהגרת החיפאית החדשה, הגיעה לרמת אביב עם מוניטין טוב ועם מנות סתמיות ברמה של רשת סושיות בינונית מאת...
קרא בטיים אאוט
חוק טל: המסעדה החדשה בדריסקו השתפרה פלאים עם השף החדש
ג'ורג' וג'ון, הגלגול החדש של המסעדה במלון דריסקו, מציגה מהפך עם השף תומר טל שמגיש פה מטבח מורכב, חצוף ומעניין מאת...
קרא בטיים אאוט
פרח בר: בר 51 מגישה אוכל מתוחכם אבל לא מצועצע
התעוזה שלמד השף הירושלמי מושיקו גמליאלי מהמנטור אסף גרניט משתלבת היטב עם המתינות המבורכת שהוא הביא מהבית מאת...
קרא בטיים אאוט
מסדר כנפיים: האוכל בדיקסי לא מצדיק את המיתוס
הכנפיים והספייריבס עדיין נהדרות אבל כריך הפילדלפיה הוחזר למטבח והאנטריקוט היה לא לעיס - דיקסי שחוגגת חצי יובל זקוקה למקצה שיפורים...
קרא בטיים אאוט
ילדיסקו
דיסקו טוקיו, כמו אחיותיה הבוגרות יותר בצבא המסעדות של R2M, מספקת חוויה מתוסרטת היטב של אווירה, שירות ואוכל. רק אל תבואו בגישה טהרנית...
קרא בטיים אאוט
נפילת סוכר
האחות הצעירה לבית נאם מציעה מטבח תאילנדי מתוק להחריד בעשן האגזוזים של קינג ג'ורג'. בשביל זה כבר יש לנו מסעדות אסייתיות גרועות אחרות...
קרא בטיים אאוט
הוטל דה ויל יצירתית ומפתיעה, אבל עדיין חורקת בקטנות
הוטל דה ויל החדשה של יוגב ירוס מבצעת היטב קלאסיקות צרפתיות, אבל עדיין קצת מזייפת - למשל בחיוב על הבגט ובהגזמה עם הסוכר...
קרא בטיים אאוט
לוסט אין טרנסליישן
סיקליה, המסעדה האיטלקית החדשה מבית הזקן והים מנסה לשחזר את הנוסחה המצליחה אבל כושלת. מתברר שמסעדה אי אפשר לתרגם דרך גוגל טרנסלייט...
קרא בטיים אאוט
דוניא של מאיר אדוני: אוכל מהיר ברמה גבוהה
גם בגרסת אוכל הרחוב בדוניא, מאיר אדוני נותר נאמן לדרכו הקולינרית ולא עושה לעצמו הנחות. המנות גדולות, חומרי הגלם מוקפדים התמורה לכסף היא ככל הנראה מהטובות שיש בעיר...
קרא בטיים אאוט
קוקו במבינו: האם מסעדת שף זה פאסה?
"תרד יא קרוע", "קולרבי יא ראבי" ו"בוראטה לאינסטה" - מאחורי הדאחקות של קוקו במבינו מסתתר תפריט בנאלי של אוכל איטלקי סביר, מחומרים סבירים ובביצוע סביר, לא פחות ובטח שלא יותר...
קרא בטיים אאוט
הקפדנות הפדנטית של טאיזו מכה שנית
הכיסון השנחיניזי של טאיזו מספר את הסיפור של המסעדה הפאן־אסייתית כולה: כאן יש אוכל מוקפד, תערובת של מסורת ותעוזה, הנעשה באיזון מופתי...
קרא בטיים אאוט
בקפיטריה של דוד טור החיים נראים ורודים
רוחה של קפה אירופה מנשבת מהמנות (הטובות) ומהאווירה (הנכונה) של קפיטריה, המקום של דוד טור בקניון גינדי TLV...
קרא בטיים אאוט
איטלקית למתחילים: אולי להייטקיסטים של רמת החייל זה מספיק
מסעדה לא חייבת להיות חדשנית או יצירתית, אבל היא כן חייבת להגיש אוכל טעים בביצוע מעולה. במבחן הזה פומו, האיטלקית של רמת החייל, לא מספקת את הסחורה...
קרא בטיים אאוט
איטלקית למתחילים: אולי להייטקיסטים של רמת החייל זה מספיק
מסעדה לא חייבת להיות חדשנית או יצירתית, אבל היא כן חייבת להגיש אוכל טעים בביצוע מעולה. במבחן הזה פומו, האיטלקית של רמת החייל, לא מספקת את הסחורה...
קרא בטיים אאוט
איטלקי מקומי: הדבר היחיד הבנאלי כאן הוא השם
באיטלקי מקומי עינב ברמן לא מנסה להיות חכמה יותר מחומרי הגלם, אלא פשוט מעניקה להם מרחב להתבטא. התוצאה: אוכל מלא השראה ונשמה...
קרא בטיים אאוט
איטלקי מקומי: הדבר היחיד הבנאלי כאן הוא השם
באיטלקי מקומי עינב ברמן לא מנסה להיות חכמה יותר מחומרי הגלם, אלא פשוט מעניקה להם מרחב להתבטא. התוצאה: אוכל מלא השראה ונשמה...
קרא בטיים אאוט
באקסטרה ברוט - מקונג מתייחסים למטבח האסייתי ברצינות והתוצאה משמחת
האח הקטן של הברוט עדיין לא מפגין עקביות ברמת המנות אבל ההוגנות ושמחת החיים שלו שובות את הלב...
קרא בטיים אאוט
במקונג מתייחסים למטבח האסייתי ברצינות והתוצאה משמחת
האח הקטן של הברוט עדיין לא מפגין עקביות ברמת המנות אבל ההוגנות ושמחת החיים שלו שובות את הלב...
קרא בטיים אאוט
שפה מקומית: יריחו היא סיפור על מפגש נועז שעלה יפה
המפגש בין תומר אגאי (סנטה קתרינה) שבנה את התפריט של מסעדת יריחו החדשה ובין עידן פרץ (פופינה) היה עלול ליצור ג'יבריש פלצני, אבל הניב תפריט עם אמירה שנטוע היטב בסביבה היפואית...
קרא בטיים אאוט
לא על השניצל לבדו: קפה נואר מעגלת פינות עם שירות קצר רוח ומנות קטנות
השניצל, כרגיל, נושק לשלמות אבל שאר המנות של קפה נואר לא מספיק גדולות ולא מספיק מדוייקות...
קרא בטיים אאוט
מי הזיז את הקוסקוס שלי: קפה אל נור מציעה גרסה נועזת של המטבח התוניסאי
נאמני המסורת התוניסאית אולי לא ימצאו כאן את מבוקשם, אבל קפה אל נור המחודשת, מסעדת הדגים הצפון אפריקאית בניצוחו של רוברט קלוגר, היא המקום שהמלך ג'ורג' חיכה לו...
קרא בטיים אאוט
מי הזיז את הקוסקוס שלי: קפה אל נור מציעה גרסה נועזת של המטבח התוניסאי
נאמני המסורת התוניסאית אולי לא ימצאו כאן את מבוקשם, אבל קפה אל נור המחודשת, מסעדת הדגים הצפון אפריקאית בניצוחו של רוברט קלוגר, היא המקום שהמלך ג'ורג' חיכה לו...
קרא בטיים אאוט
מיט בר: האם מסעדת הבשר הוותיקה עדיין רלוונטית?
מיט בר שבשד' ח"ן היא אולי כבר לא מסעדת הבשר הטובה בעיר, אבל האוכל והשירות בה הם תעודת יושר בין לקוח למסעדה...
קרא בטיים אאוט
מיט בר: האם מסעדת הבשר הוותיקה עדיין רלוונטית?
מיט בר שבשד' ח"ן היא אולי כבר לא מסעדת הבשר הטובה בעיר, אבל האוכל והשירות בה הם תעודת יושר בין לקוח למסעדה...
קרא בטיים אאוט
זמן סוכר: זוזוברה החדשה בגינדי מאכזבת
בזוזוברה החדשה שבמתחם גינדי כל הסועדים קופצים רוקדים. זה כנראה בגלל כמות הסוכר המטורפת ששמים להם באוכל. שמישהו יתקשר למכון אברהמסון...
קרא בטיים אאוט
זמן סוכר: זוזוברה TLV מתוקה מתמיד
בזוזוברה החדשה שבמתחם גינדי כל הסועדים קופצים רוקדים. זה כנראה בגלל כמות הסוכר המטורפת ששמים להם באוכל. שמישהו יתקשר למכון אברהמסון...
קרא בטיים אאוט
בלגן מאורגן: בזכות האוכל הטעים, אנחנו סולחים לפורט סעיד על הכל
מה הופך מקום בילוי עם הייפ למוסד קולינרי? האוכל כמובן - והאוכל בפורט סעיד מצדיק את היותו מוסד...
קרא בטיים אאוט
בלאגן מאורגן: בזכות האוכל הטעים, אנחנו סולחים לפורט סעיד על הכל
מה הופך מקום בילוי עם הייפ למוסד קולינרי? האוכל כמובן - והאוכל בפורט סעיד מצדיק את היותו מוסד...
קרא בטיים אאוט
סיבה למסיבה: צ'יקטי חוגגת שלוש, ונכון לעכשיו, היא אחלה חמודה
הכל חמוד בצ'יקטי, שחוגגת שלוש שנים להיווסדה: העיצוב, השירות, האווירה והאוכל. וזה לא מעט...
קרא בטיים אאוט
סיבה למסיבה: צ'יקטי חוגגת שלוש, ונכון לעכשיו, היא מוכיחה את עצמה
הכל חמוד בצ'יקטי, שחוגגת שלוש שנים להיווסדה: העיצוב, השירות, האווירה והאוכל. וזה לא מעט...
קרא בטיים אאוט
בשורה של בשר: חגיגת טרום עצמאות בהדסון
רגע לפני יום העצמאות מסעדת הדסון ברמת החייל מוכיחה שוב שהיא לגמרי שווה את הנסיעה ושהידיים העוסקות בבשר יודעות בדיוק מה הן עושות. רק חבל שהקשטופ עשה לנו רע...
קרא בטיים אאוט
בשורה של בשר: חגיגת טרום עצמאות בהדסון
רגע לפני יום העצמאות מסעדת הדסון ברמת החייל מוכיחה שוב שהיא לגמרי שווה את הנסיעה ושהידיים העוסקות בבשר יודעות בדיוק מה הן עושות. רק חבל שהקשטופ עשה לנו רע...
קרא בטיים אאוט
המעז מנצח: קלארו במתחם שרונה מתוקתקת מתמיד
ב־2014, כשנפתחה, הייתה קלארו קצת משעממת. היום היא מסעדה מסקרנת עם סגנון מובהק. חבל שהיא יקרה כל כך...
קרא בטיים אאוט
פחות זה יותר? אכלנו באחוזת בית 3
אחוזת בית 3 היא עוד הוכחה לכך שאוכל יצירתי ומורכב לא חייב להיות קטן ויקר. הוא גם יכול לבוא במנות נדיבות ובמחיר הוגן...
קרא בטיים אאוט
פחות זה יותר? אכלנו באחוזת בית 3
אחוזת בית 3 היא עוד הוכחה לכך שאוכל יצירתי ומורכב לא חייב להיות קטן ויקר. הוא גם יכול לבוא במנות נדיבות ובמחיר הוגן...
קרא בטיים אאוט
אמא לחם: אכלנו בסניף החדש של מא פאו
מה פאו, ההודית בחשמונאים, מחפה על חומרי גלם ירודים וביצוע רשלני בעזרת תיבול אגרסיבי. כוונות טובות לא מספיקות במקרה זה...
קרא בטיים אאוט
אמא לחם: אכלנו בסניף החדש של מא פאו
מה פאו, ההודית בחשמונאים, מחפה על חומרי גלם ירודים וביצוע רשלני בעזרת תיבול אגרסיבי. כוונות טובות לא מספיקות במקרה זה...
קרא בטיים אאוט
אמא לחם: אכלנו בסניף החדש של מא פאו
מה פאו, ההודית בחשמונאים, מחפה על חומרי גלם ירודים וביצוע רשלני בעזרת תיבול אגרסיבי. כוונות טובות לא מספיקות במקרה זה...
קרא בטיים אאוט
אמא לחם: אכלנו בסניף החדש של מא פאו
מה פאו, ההודית בחשמונאים, מחפה על חומרי גלם ירודים וביצוע רשלני בעזרת תיבול אגרסיבי. כוונות טובות לא מספיקות במקרה זה...
קרא בטיים אאוט
אנגוס בתל אביב: בשר מבית טוב שלא זוכה לטיפול המגיע לו
בסניף התל אביבי של אנגוס, מסעדת הבשר של קצביית דבאח המפורסמת, נכשלים במקום היחיד שמצופה מהם להצליח: לתת כבוד לבשר...
קרא בטיים אאוט
לא בשר ולא חלב: יצאנו לאכול באנגוס התל אביבית
בסניף התל אביבי של אנגוס, מסעדת הבשר של קצביית דבאח המפורסמת, נכשלים במקום היחיד שמצופה מהם להצליח: לתת כבוד לבשר...
קרא בטיים אאוט
האם ההמבורגר של סוסו אנד סאנס שווה את הציפייה?
האם התורים הארוכים שמשתרכים לפני סוסו אנד סאנס, דוכן ההמבורגרים החדש של עומר מילר, מוצדקים? התשובה בפנים, ויש לנו גם טיפ לקיצור התור...
קרא בטיים אאוט
האם ההמבורגר של סוסו אנד סאנס שווה את הציפייה?
האם התורים הארוכים שמשתרכים לפני סוסו אנד סאנס, דוכן ההמבורגרים החדש של עומר מילר, מוצדקים? התשובה בפנים, ויש לנו גם טיפ לקיצור התור...
קרא בטיים אאוט
206 דגים: מסעדת דגים בינונית במחירים של מסעדה משובחת
דוק של מיתוס מקשט את המסעדה וזה נחמד. כמו המיתוס של הסטייקיות, שאליהן נכנסת בהתרגשות ויצאת בדרך כלל בהרגשה שאכלת סטייק בינוני, כך גם ב-206 דגים...
קרא בטיים אאוט
206 דגים: מסעדת דגים בינונית במחירים של מסעדה משובחת
דוק של מיתוס מקשט את המסעדה וזה נחמד. כמו המיתוס של הסטייקיות, שאליהן נכנסת בהתרגשות ויצאת בדרך כלל בהרגשה שאכלת סטייק בינוני, כך גם ב-206 דגים...
קרא בטיים אאוט
סלבה וידה מצאה בית, עכשיו היא צריכה למצוא כיוון
מסעדת סלבה וידה, שמצאה בית קבוע לאחרונה, מגישה אוכל יצירתי בהשראה אמריקאית. אם בוחרים נכון אפשר להרכיב ארוחה טובה...
קרא בטיים אאוט
סלבה וידה מצאה בית, עכשיו היא צריכה למצוא כיוון
מסעדת סלבה וידה, שמצאה בית קבוע לאחרונה, מגישה אוכל יצירתי בהשראה אמריקאית. אם בוחרים נכון אפשר להרכיב ארוחה טובה...
קרא בטיים אאוט
רומנו: אייל שני במיטבו עם מנות פשוטות ומדויקות
רומנו ראויה להתקיים כאתר עלייה לרגל של תל אביב הבליינית ולא רק בגלל האוכל. אבל חותמו של שני, שיכול להתהדר בכך שהקים אסכולת אוכל ישראלית מובהקת, מעניק למקום ממד של איכות שנוסק מעל ומעבר לווייב...
קרא בטיים אאוט
מון המחודשת: יותר כמות מאיכות
מון המשופצת הפכה למפעל סושי, שבו כמה מנות טובות מאוד. הבעיה היא שביריד הזה יש יותר מדי הבלים מכדי שאפשר יהיה למצוא אותן...
קרא בטיים אאוט
הס 4: אוכל איטלקי פשוט, לא יומרני ונגיש לחך ולכיס
האוכל בהס 4 של תמר כהן צדק כל כך שמח ואמיתי, שלא ברור איך לא משתרך תור ארוך בפתחה של המסעדה...
קרא בטיים אאוט
מסעדת טיטו מגישה אוכל הולם מסעדת קניון
טיטו, האיטלקית המשפחתית החדשה של קבוצת הבנדיקט, קולעת למטרה שהציבה לעצמה ומתאימה לקניון גבעתיים כמו שלטי ניאון לדיינר אמריקאי...
קרא בטיים אאוט
ביסטרו נוח: מקום מלא יצרים עם מנות מבריקות
הארוחה בביסטרו נח שבמגרשי הטניס היא קצת עניין של מזל: יש הברקות ויש נפילות, יש ניצחונות ויש כישלונות. לפחות לא משעמם בפה...
קרא בטיים אאוט
מאייאר בדרך להפוך לציון דרך בקולינריה המקומית
הארוחה במאייאר משאירה חותם טעמים מעניין, לא שגרתי, עם אמירה משלו. נדרש רק הידוק ברגים קטן כדי שתהפוך למהותית בנוף הקולינרי שלנו...
קרא בטיים אאוט
סנטה רוזה: סיבה מצוינת לצאת ממרכז העיר
מסעדת סנטה רוזה קולעת להגדרה "מטבח קליפורני" עם מנות ראשונות ופיצות מצוינות. אם מבחר העיקריות יצליח להתפתח, היא תסומן כאחת הטובות בעיר...
קרא בטיים אאוט
סנטה רוזה: סיבה מצוינת לצאת ממרכז העיר
מסעדת סנטה רוזה קולעת להגדרה "מטבח קליפורני" עם מנות ראשונות ופיצות מצוינות. אם מבחר העיקריות יצליח להתפתח, היא תסומן כאחת הטובות בעיר...
קרא בטיים אאוט
חוות צוק היא חגיגה מענגת של תאוות בשרים
הארוחה בחוות צוק המעדנייה היא שיכרון של חלבונים, כולסטרול ויין, שקשה להאמין שכולו מגיע ממקור אחד: בשר...
קרא בטיים אאוט
חוות צוק היא חגיגה מענגת של תאוות בשרים
הארוחה בחוות צוק המעדנייה היא שיכרון של חלבונים, כולסטרול ויין, שקשה להאמין שכולו מגיע ממקור אחד: בשר...
קרא בטיים אאוט
התפריט הטורקי של אונזה הוא שדרוג מבורך
עכשיו, כשטורקיה הולכת ומתרחקת מאיתנו כיעד תיירותי, התפריט העותמני (המוצלח) של אונזה הוא כנראה הדרך היחידה להתענג על האוכל הנפלא והמגוון שהמדינה הזאת מציעה...
קרא בטיים אאוט
פיפיז: הצפיפות והסבלנות משתלמות
פיפיז, התאילנדית הצנועה בשוק לוינסקי, היא מסעדה קסומה, עם אוכל שעשוי בידיים טובות שלא מעגלות פינות. רוצו והתאזרו בסבלנות, יש רק 12 מקומות ישיבה...
קרא בטיים אאוט
פיפיז: הצפיפות והסבלנות משתלמות
פיפיז, התאילנדית הצנועה בשוק לוינסקי, היא מסעדה קסומה, עם אוכל שעשוי בידיים טובות שלא מעגלות פינות. רוצו והתאזרו בסבלנות, יש רק 12 מקומות ישיבה...
קרא בטיים אאוט
בר א ווין: מתאמץ ונעדר וייב אותנטי
כניסה לנישה מסורתית מחייבת דיוק ללא פשרות. בר א ווין, בר היין הצרפתי של עינב אזגורי ואנשי הדא דא ודא, עוד לא שם...
קרא בטיים אאוט
בינדלה בהנהגת יורם ניצן תהיה מסעדה מרתקת
יורם ניצן צולח את המעבר ממטבח הדגים העילי של מול ים למטבח האיטלקי של בינדלה - והוא עושה זאת בבגרות ובהרבה ביטחון עצמי...
קרא בטיים אאוט
יצאנו לדגום את עסקית הערב של מל ומישל
מל ומישל האיטלקית הצטרפה לטרנד המבורך של מסעדות שמציעות "עסקית ערב", והיא עושה זאת באווירה קסומה ועם שירות למופת. חבל רק שהאוכל לא אחיד ברמתו...
קרא בטיים אאוט
יצאנו לדגום את עסקית הערב של מל ומישל
מל ומישל האיטלקית הצטרפה לטרנד המבורך של מסעדות שמציעות "עסקית ערב", והיא עושה זאת באווירה קסומה ועם שירות למופת. חבל רק שהאוכל לא אחיד ברמתו...
קרא בטיים אאוט
השקד: אוכל פשוט, מוכר ומשמח לב
גם במשכנה החדש השקד מוכיחה שבסופם של כל הגימיקים, הטרנדים והאופנות נותר השילוש הקדוש של הבישול: חומרי גלם, כישרון וניסיון...
קרא בטיים אאוט
השקד: אוכל פשוט, מוכר ומשמח לב
גם במשכנה החדש השקד מוכיחה שבסופם של כל הגימיקים, הטרנדים והאופנות נותר השילוש הקדוש של הבישול: חומרי גלם, כישרון וניסיון...
קרא בטיים אאוט
פלורנטין האוס: האסיאתית החדשה של שרון כהן
מסעדתו החדשה של שרון כהן, מכוונת אל מגוון סגנונות, מסורות, שיטות בישול וטעמים מן המרחב הגדול שבין הודו ליפן...
קרא בטיים אאוט
פלורנטין האוס: האסיאתית החדשה של שרון כהן לא מרגשת
בפרשנות של שרון כהן למטבח האסייתי חסרים הריגוש וסערת החך שהופכים ארוחה אסייתית לחגיגה. ביקרנו בפלורנטין האוס...
קרא בטיים אאוט
OCD: שילובי טעמים מפתיעים ומוצלחים
כמו מאהב צעיר שרוצה להרשים את אהבותו בדייט הראשון, רז רהב מרשים וכובש את סועדיו ב־OCD. מהרו להזמין מקום...
קרא בטיים אאוט
OCD: שילובי טעמים מפתיעים ומוצלחים
כמו מאהב צעיר שרוצה להרשים את אהבותו בדייט הראשון, רז רהב מרשים וכובש את סועדיו ב־OCD. מהרו להזמין מקום...
קרא בטיים אאוט
דלידה: מטבח קוסמופוליטי המשלב תרבות ערבית ואירופאית
דלידה היא לא עוד מסעדה מגניבה בשוק לוינסקי, אלא מקום יוצא דופן שמזמן לסועדים חווית בילוי טעימה ומהנה ביותר...
קרא בטיים אאוט
דלידה: מטבח קוסמופוליטי המשלב תרבות ערבית ואירופאית
דלידה היא לא עוד מסעדה מגניבה בשוק לוינסקי, אלא מקום יוצא דופן שמזמן לסועדים חווית בילוי טעימה ומהנה ביותר...
קרא בטיים אאוט
מסעדת האחים מגישה אוכל טעים, יצירתי ולא יקר מדי
עם קצת חשיבה מחוץ לקופסה ופיין־טיונינג של הטעמים, האחים מוכיחים שאפשר להפוך מנות אוכל רחוב שגרתיות ליצירות קולינריות...
קרא בטיים אאוט
מסעדת האחים מגישה אוכל טעים, יצירתי ולא יקר מדי
עם קצת חשיבה מחוץ לקופסה ופיין־טיונינג של הטעמים, האחים מוכיחים שאפשר להפוך מנות אוכל רחוב שגרתיות ליצירות קולינריות...
קרא בטיים אאוט
גוצ'ה: לא מרגשת אבל עושה את העבודה
גוצ'ה עושה מאמץ להנגיש את פירות הים לציבור הרחב. במציאות הישראלית זו משימה שמתאפשרת רק בעזרת פשרות משמעותיות...
קרא בטיים אאוט
שיתוף הפעולה בין זו ביזו לדיוויד פרנקל רע לשני הצדדים
זו ביזו ימשיך להיות בר מעולה ודיוויד פרנקל ימשיך להבריק בפרונטו. החיבור ביניהם מאכזב...
קרא בטיים אאוט
שיתוף הפעולה בין זו ביזו לדיוויד פרנקל רע לשני הצדדים
זו ביזו ימשיך להיות בר מעולה ודיוויד פרנקל ימשיך להבריק בפרונטו. החיבור ביניהם מאכזב...
קרא בטיים אאוט
שילה: מוסד קולינרי יציב שכל עיר צריכה כמותו
גם אחרי עשר שנים - שילה נותרה ספינת הדגל והיא ממשיכה להניף אותו בגאון. דניאל שק נכנס למסעדה הוותיקה עם ציפיות גדולות ויצא עם שיר בלב...
קרא בטיים אאוט
שילה: מוסד קולינרי יציב שכל עיר צריכה כמותו
גם אחרי עשר שנים - שילה נותרה ספינת הדגל והיא ממשיכה להניף אותו בגאון. דניאל שק נכנס למסעדה הוותיקה עם ציפיות גדולות ויצא עם שיר בלב...
קרא בטיים אאוט
קלואליס הכשרה מגישה אוכל שגרתי במחירים שערורייתיים
לדניאל שק אין בעיה עם מסעדות יקרות, בתנאי שהיצירתיות, ההכנה וההגשה יוצאי דופן ברמתם. אבל כשמתקבל הרושם שמנצלים קהל שבוי ומגישים לו אוכל שגרתי שהוכן ברישול במחירים שערורייתיים, קשה לו לשתוק...
קרא בטיים אאוט
קלואליס הכשרה מגישה אוכל שגרתי במחירים שערורייתיים
לדניאל שק אין בעיה עם מסעדות יקרות, בתנאי שהיצירתיות, ההכנה וההגשה יוצאי דופן ברמתם. אבל כשמתקבל הרושם שמנצלים קהל שבוי ומגישים לו אוכל שגרתי שהוכן ברישול במחירים שערורייתיים, קשה לו לשתוק...
קרא בטיים אאוט
גראנד קפה תגרום לכם לשכוח שאתם סועדים בקניון
גראנד קפה, מעצם היותה מסעדת קניון, מתמודדת על חכו של הסועד עם יד אחת קשורה מאחורי הגב, והיא עושה זאת בהצלחה...
קרא בטיים אאוט
גראנד קפה תגרום לכם לשכוח שאתם סועדים בקניון
גראנד קפה, מעצם היותה מסעדת קניון, מתמודדת על חכו של הסועד עם יד אחת קשורה מאחורי הגב, והיא עושה זאת בהצלחה...
קרא בטיים אאוט
מסעדת אבושדיד: התפאורה לא מספיקה ליצירת חוויה
דניאל שק ביקר באבושדיד וחזר עם המון שאלות, שכדאי שמישהו שם ייתן עליהן תשובה. ויש לו גם עצה טובה...
קרא בטיים אאוט
מסעדת אבושדיד: התפאורה לא מספיקה ליצירת חוויה
דניאל שק ביקר באבושדיד וחזר עם המון שאלות, שכדאי שמישהו שם ייתן עליהן תשובה. ויש לו גם עצה טובה...
קרא בטיים אאוט
גיליז: אוכל טוב ונטול הפתעות מרעישות
דניאל שק ביקר בגיליז במשכנה החדש והבין שלפעמים כל מה שצריך בחיים זה אוכל מוכר וטעים שמעלה זיכרונות מעומעמים...
קרא בטיים אאוט
סוד הגן הנעלם: איך גארדן החדשה של השף ניר צוק בדיזנגוף סנטר?
דניאל שק ביקר בגארדן החדשה של ניר צוק ומצא שם אוכל לא ממש ביתי וגם לא ממש מהיר, אבל לגמרי טעים...
קרא בטיים אאוט
סוד הגן הנעלם: איך גארדן החדשה של השף ניר צוק בדיזנגוף סנטר?
דניאל שק ביקר בגארדן החדשה של ניר צוק ומצא שם אוכל לא ממש ביתי וגם לא ממש מהיר, אבל לגמרי טעים...
קרא בטיים אאוט
הסניף התל אביבי של עזורה צריך לפתח זהות מקומית
דניאל שק ניסה להתנתק מהסנוביזם של אחד שיודע ומכיר, והלך להתרפק על הנוסטלגיה שמשפריץ הסניף התל אביבי של מסעדת עזורה...
קרא בטיים אאוט
נשגב מבינתו: האוכל בשגב טעים, רק חבל שהקונספט מתגנב לצלחת
בסך הכל האוכל בשגב היה טעים, אבל כל היופי בצלחת הצליח להסיט את תשומת הלב של דניאל שק מהעיקר...
קרא בטיים אאוט
נשגב מבינתו: האוכל בשגב טעים, רק חבל שהקונספט מתגנב לצלחת
בסך הכל האוכל בשגב היה טעים, אבל כל היופי בצלחת הצליח להסיט את תשומת הלב של דניאל שק מהעיקר...
קרא בטיים אאוט
מהפך אל הנחת: מלגו ומלבר מנסה להתגבר על לוקיישן מקולל
הערב של דניאל שק התחיל מחוץ ללופ, אבל בסופו של דבר הגורל חייך אליו והוא קיבל את צמד השפים של מלגו ומלבר ישר לפנים...
קרא בטיים אאוט
מהפך אל הנחת: מלגו ומלבר מנסה להתגבר על לוקיישן מקולל
הערב של דניאל שק התחיל מחוץ ללופ, אבל בסופו של דבר הגורל חייך אליו והוא קיבל את צמד השפים של מלגו ומלבר ישר לפנים...
קרא בטיים אאוט
יתרון הביתיות: רימה אולברה מובילה קו רגשי ואקלקטי באואזיס
במקום בלאגן בצלחת קיבל דניאל שק מנה גדושה של תעוזה במטבח של רימה אולברה במסעדת אואזיס...
קרא בטיים אאוט
מסעדת נורמן מבריקה גם בלי מיתוג וגימיקים
דניאל שק ביקר בבראסרי במלון נורמן והבטיח שלא ישתמש בהרבה סופרלטיבים, אבל ברגע האמת הוא פשוט פישל...
קרא בטיים אאוט
טקסס ברביקיו לא מצליחה לשכנע להגר לאמריקה
געגועים לאיש המרלבורו הובילו את מבקר המסעדות לטקסס ברביקיו החדשה, חוויה שבסופה הוא סימס למערכת: "אני עם מסעדות ברביקיו גמרתי לשנה הקרובה"...
קרא בטיים אאוט
טקסס ברביקיו לא מצליחה לשכנע להגר לאמריקה
געגועים לאיש המרלבורו הובילו את מבקר המסעדות לטקסס ברביקיו החדשה, חוויה שבסופה הוא סימס למערכת: "אני עם מסעדות ברביקיו גמרתי לשנה הקרובה"...
קרא בטיים אאוט
חאן מנולי: מסעדה לא יומרנית שתשמח כל חובב חומוס
המסעדה המדוברת חאן מנולי לא השאירה על המבקר רושם עמוק, אבל החומוס שלה דווקא העיף אותו עד לשמים של יפו...
קרא בטיים אאוט
מסעדת אולה: החובבנות היא חלק מהחוויה
אמנם האוכל עוד זקוק להבשלה, אבל דניאל שק, איש של אווירה, לא יוותר כל כך מהר על הבריזה היפואית של מסעדת אולה...
קרא בטיים אאוט
מועדון קרב: ביקור בלוקיישן החדש של מסעדת מועדון הקצינים
דניאל שק ביקר בחלל החדש של מועדון הקצינים וממש התאפק לא להשוות אותה למסעדות אחרות בעולם מאותו הז'אנר...
קרא בטיים אאוט