קלארו ורן שמואלי חוגגים חודש רמת הנגב: "נסענו דרומה ונחשפנו לדברים מטורפים"
הרואד טריפ הישראלי האולטימטיבי שוב יצא לדרך. אתם מוזמנים להניף יד ולהצטרף...
קרא בוואלה
קלארו: אחד המקומות היפים בת"א, שירות מעולה ואווירה מעולה. עכשיו מה עם האוכל?
כל טוב העולם נמצא במקררים שלה, ומחכה להפוך לקסם בצלחת. חבל שזה לא תמיד קורה...
קרא בוואלה
קלארו - עסקיות צהריים על הבר ינואר-פברואר 2023
קלארו של רן שמואלי פועלת כבר ממאי 2014 והיא אחת המסעדות הטובות, היציבות והאיכותיות ביותר בתל אביב, וודאי באזור מתחם שרונה, לרבות שרונה מרקט ושלל מסעדותיו ודוכניו, ורחובות הארבעה והחשמונאים הסמוכים (כולל ההיא היומרנית שמתחילה באות a שכתבתי עליה בפוסט הקודם שיושבת במגדל עזריאלי שרונה). בגלל קרבתה של קלארו למשרד ישבתי בה לא מעט פעמים ורוב ארוחותיי היו טובות מאד. מקום סולידי, יציב, איכותי. סוג של מנייה קולינרית בטוחה. בלי רעש וצלצולים אבל עם תג של איכות מובטחת. המטבח של קלארו כהגדרתה הוא Med Kitchen...
קרא בבלוג
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
קלארו, סליחה על החפירה.
כבר נצח שאני עוברת מול המסעדה עם האוטובוס או ברגל וכל פעם מתה לאכול שם כי המקום נראה מהמם מבחוץ ובפנים. אז אתמול סוף סוף זה קרה :) הגענו 6 חברים בדיוק בזמן לעסקית צהריים, ראשונה עיקרית ושתייה במחיר של העיקרית. בראשונות היה גיוון בשולחן, אני לקחתי דלעת צלויה עם דבש וטחינה, היה ממש טעים הדלעת הייתה צלויה מושלם לדעתי. 2 חברים לקחו את הקלח תירס שמגיע עם חמאת בייקון וכולי, שניהם אמרו שהיה "בסדר" למרות שאחד מהם נשבע שזאת הראשונה האהובה עליו בתפריט והיא משמעותית טעימה יותר בדרך ...
קרא בטעים לנו
אם המסעדה הזאת מתחת לרדאר שלכם, אז משהו ברדאר שלכם תקול
קלארו היא כל מה ששרונה לעולם לא תהיה. היא חפה מהתנשאות. היא נותנת כבוד להיסטוריה שלה. היא לא מנסה להמציא את... מאת...
קרא בטיים אאוט
כשמש בבוהריים: הבראנץ' בקלארו הוא כנראה הטוב בישראל
גספצ'ו צהוב מופלא, סביח מפורק מעודן וקמפרי תפוזים מנצח: ארוחת הבוהריים של קלארו מאוד נעימה וטעימה, למרות הקמצנות בעמבה והמחיר הגבוה...
קרא בכלכליסט
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
קלארו. היינו שתיים בלי הזמנה. סוכם שנחזור בשתיים וחצי בצהרים ונשב על הבר. ביקשנו שולחן, לא הבטיחו. בנתיים הלכנו להתעצבן על הסחוניה, הלחות והעולם שבחוץ. חזרנו ב ... שתיים ועשרים לגלות שמשאלותינו התגשמנו ויש לנו שולחן, המזגן מקרר, המלצרית חייכנית ויש קוקטיילים בלי אלכוהול במחיר סביר, שאין כמותם לשובב את נפשה של מי שחוזרת מחר לשגרה, וגם צריכה לנהוג הביתה לפרברים הישנוניים והמביכים. לראשונות- 🤩 גספצ ו שרי צהובות שהגיע בקערה לבנה מקושט בירקות. קיצי ומרענן. לא טעמתי, אבל הבררנית מולי טענה שזה הכי טוב...
קרא בטעים לנו
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
בהמשך לפוסט בו התלבטתי בין פרונטו לקלארו, ציינו לפני שבועיים, את יום השנה לפטירתו של אבא שלי, בארוחה בקלארו (אנחנו פחות אנשים של בתי קברות, ומעדיפים לחגוג את חייו)....
קרא בטעים לנו
קלארו
מסעדת קלארו (ברור בספרדית) שנמצאת ב רחוב הארבעה 23, תל אביב , נפתחה בשנת 2014, ולמרות שמה, המטבח שלה הוא בעיקר ים תיכוני. הבית בו שוכנת 'קלארו' היה יקב, דבר שמורגש בארכיטקטורת המקום שכולל מסעדה בכניסה, חדר אוכל פרטי למעלה ובר למטה. ניתן להחנות ב חניון קניון TLV בחינם במרחק כמה דקות הליכה מהמסעדה או חניון שרונה. הגעתי לארוחת צהריים עם אחותי, גיסי ואחייני לבדוק בין היתר את קינוח הברד פודינג שאין כמעט באף מקום בארץ. ראשית למנה ראשונה הזמנו פרנה עם שמנת חמוצה, סחוג ומטבוחה. מנה נחמדה יחסית ללחם הרגי...
קרא בבלוג
קלארו: יותר טוב כלום מכמעט
קלארו במתחם שרונה בתל אביב היא אחת מהמסעדות היפות והנעימות בארץ, ולמרות גודלה העצום היא תמיד מלאה יחסית. אבל האם האוכל בה שווה יציאה מהבית?...
קרא בוואלה
בראנץ' בקלארו
בן זוגי קיבל שובר שווה מהעבודה לממש - בין השאר בבראנץ' של קלארו. הזמנו והושבנו במרפסת סגורה, ויש לציין שקצת לא נעימה בגלל המבודדות שלה (אני אוהבת להיות, בעיקר בבוקר, בלב המולת המסעדה), מחוץ למסעדה. התמחור של הבראנץ' הזוגי שאותו הזמנו לדעתי קצת מוגזם בהתחשב במרכיבים של הארוחה שרובם סטנדרטים - 176 לזוג. מקבלים 2 מנות ביצים אני-סטייל, "סלט ירקות שוק" שהיה סטנדרטי, "סלסלת מאפים" שכללה בייגל טוב וטרי, פרוסת לחם מלא, 2-3 לחמניות, מאפין מתוק מאד ודייניש קטן, "פרוסות פורל ורוד כבוש" שהי...
קרא בתפוז
מאחל שיפתחו כמה שיותר מהר. בינתיים דיווח על ארוחת בשרים שם..
קלארו כנראה סגורה בימים הקרובים, עד שתקבל אישור פתיחה מחדש. מקווה עבורם שזה יקרה כמה שיותר מהר.
בינתיים הנה דיווח על ארוחת ספיישל בשרים מיום שישי, 10.11, במסגרת תפריט מיוחד עם נתחים לא שגרתיים במחוזותינו (גדי, ברווז, אוזני חזיר, חלקי פנים) שהוצע במשך 10 ימים במסעדה.
הזמנתי מקום לשלושה בשעה 20:30. הגענו בדיוק בזמן, רעבים ועם הרבה ציפיות. המקום היה מפוצץ. הערב התחיל רע מאד עם לא מעט צרות ותקלות שירות לא אופייניות: המתנה של 20 דקות לשולחן (!), כוסות יין לא נקיות (פעמיים), היצע...
קרא בתפוז
קלארו - תפריט ספיישל של בשרים לא שגרתיים
קלארו של רן שמואלי והשף התפעולי עומר אבישר, הבולטת בין מסעדות מתחם שרונה, היא מסעדה שפקדתי כבר כמה וכמה פעמים במהלך שנות קיומה. דיווחתי כ......
קרא בבלוג
מינה טומיי ערב (מצויין) וקלארו בראנצ (טוב)
מינה טומיי רחוב הארבעה- שישי בערב פעם ראשונה שלי במסעדה הזו, זה התחיל לא טוב כאשר חיכינו 15-20 דק לאחר הזמן שהשולחן הוזמן וגם המארחת לא הייתה כי נחמדה בעולם.. אבל משם זה רק השתפר. המקום מאד רועש, עיצוב בסיסי (קצת הרגשה של דיינר) וגם הושיבו אותנו ליד הגריל שזה דבר שאני בדרך כלל מאד לא אוהב, אבל היה שם מזגן חזק שהרחיק את כל הריחות והעשן מאיתנו ככה שזה ממש לא הפריע. הם מגישים מטבחים מ 5 ארצות שונות שעל פניו נשמע חסר סיכוי אבל איך שהוא זה עובד מצויין. הזמנו די הרבה מנות (היינו 7 ...
קרא בתפוז
קלארו. מואי כיף במחיר מפוצץ
גילוי נאות: אנחנו לא הולכים למסעדות יוקרה אף פעם, מפאת קוצר תקציב אבל בעיקר עקב חוסר רצון וחשק לשלם 500 שקל לארוחת ערב. מופרך בעיני.
אבל, היו לנו שוברים בסכום נאה של 350 ש"ח ואמרנו...יאללה.
ראיתי איפשהו לפני כמה שבועות ביקורת על קאלרו שממש עשתה לי חשק. הזמנתי מקומות בצהריים לחמישי בערב על הבר. סבבה.
שורה תחתונה ואחכ קצת אחפור: היה טעים מאד ויקר מאד.
אנחנו אוהבים לשבת על בר ולא שולחן סתם, ככה פחות מעונב לנו. הושבנו על בר מול הפס החם, היה מעניין מאד לראות ...
קרא בתפוז
המעז מנצח: קלארו במתחם שרונה מתוקתקת מתמיד
ב־2014, כשנפתחה, הייתה קלארו קצת משעממת. היום היא מסעדה מסקרנת עם סגנון מובהק. חבל שהיא יקרה כל כך...
קרא בטיים אאוט
קלארו: הגרסה הפחות מוצלחת של הבראסרי
בגרסת הצהריים של קלארו, האסתטיקה לא מספיקה כדי לכסות על מנות לא מספיק מוקפדות ועל תצוגת שירות מטורללת...
קרא בהארץ
לחיזוק הדיווח. עסקית בקלארו מאתמול..
בקלארו ישבתי כבר כמה וכמה פעמים. אכן מקום טוב ויציב. מקום שכמו ש-bigdaddy1 כתב הוא מקצועני ומתבסס על חומרי גלם טובים מאד. מבחינת האוכל אני דווקא חושב שלקלארו יש עוד מקום לקצת יותר חידודי טעם והוספת עוקץ בחלק מהמנות, אבל הסה"כ איכותי וטעים תמיד. החלל המושקע והמרשים הוא עוד בונוס.
אחרי כמה חודשי העדרות חזרתי לקלארו עסקית צהריים. ישבתי על הבר שצופה למטבח הפתוח. העסקית עלתה 82 ש"ח. כללה מנה ראשונה, עיקרית ולימונדה home made.
קלארו: קלאסיקה ברורה ומשכנעת
ביקור חוזר בקלארו של רן שמואלי הבהיר חד משמעית: יש כאן מקצוענים שיודעים להפיק לקחים ולצעוד קדימה.
מה לא נאמר כבר על מרכז שרונה? מצד אחד בתים מקסימים שנשתמרו בצורה נפלאה, ומצד שני מרכז אוכל וקניות שנראה מצועצע באופן מוגזם, ושנדמה כי כל תכליתו לפנות דווקא אל הלא תל אביביים שבינינו. אלו שמתרשמים ביתר קלות מכל דבר נוצץ בעיר הגדולה. התושבים המקומיים, כך נראה, רחוקים מלהתרגש ובצדק. מדובר באיזור לא הכי נגיש (ועוד לא הגענו לעניין הנגישות האישית של כותב שורות אלו) , הומה מדי, שכמותו כב...
קרא בתפוז
קלארו
הדיווח מופיע גם בבלוגלאחרונה ביקרתי בקלארו פעמיים: פעם אחת בשבת בצהריים, ופעם שניה בעסקית צהריים באמצע שבוע. אלה היו שני הביקורים הראשונים שלי בקלארו.קודם כל כמה מילים על המסעדה-המסעדה עצומה בגודלה, במרכזה מטבח עצום הפתוח כולו אל הסועדים ומשמש כלב המקום. את המטבח מקיף בר גדול.למרות הגודל העצום, המסעדה אינה צפופה כלל וכלל. המקום מרווח מאוד, האקוסטיקה טובה והישיבה במסעדה נעימה. כיף לשבת פה,לראשונות הזמנו סלט ירוקים (62 שקל). הסלט כלל לוביה, זוקיני, תרד, נענע, שקדים וגבינתריקוטה. כל מרכיבי ...
קרא בתפוז
קלארו, שישי בערב עם הטף
בשישי בערב בילינו במתחם שרונה עם הטף,וספונטאנית התקשרנו לקלארו לבדוק אם יש מקום והגענו אליהם תוך 10 דקות.המקום רומנטי ומקסים,האווירה מאוד מאוד נעימה.ישבנו במרפסת המקורה והדבר היחיד שהפריע לנוהיה המזגן שטיפטףמעלינו ללא הרף.לאחר שהערנו על כך למלצריםמספר פעמים הגיעה מלצרית חמודה חמושה במגב ארוךמאוד,שהגדול מאוד התפעל ממנווניגבה את הטיפות.זה עזר ל- 10 דקות בערך,ואז שוב טיפטוף.מאוד מעיק,וכדאי שהמסעדה תחשוב על פיתרון מוצלח יותר.לראשונות הזמנומנה של אספרגוס,מתפריט מיוחדי היום -מנה מדהימה,רוטב נפ...
קרא בתפוז
קלארו (בערב הפיגוע בשרונה)
דיווח קצת אחרקלארו בערב הפיגוע בשרונהזמן רב לא כתבתי. מאז שהפסקתי לאכול בשר המגוון שלי במסעדות הצטמצם ועימו גם החשק לכתוב.לכבוד יום הולדתו של הרוח רציתי למצוא מקום נחמד בו טרם היינו ובחרתי בקלארו. הגענו לשם באיחורבשמונה וחצי במקום בשמונה. הישיבה לזוג בשולחן של ארבעה אנשים הייתה מוזרה קצת אך יחד עם זאת מרווחת. הייתה לנו מלצרית מקסימה שהתמודדה יפה מאוד גם עם האירועים שבאו ובהמשך...הזמנו:מנה ראשונה של אספרגוסים ועוד ירוקים על קרם אספרגוס (מהספיישלים)מנה מדהימה. הרוח אומר שלטעמו אספרגוס זה אוברי...
קרא בתפוז
חוב שלי משבת: קלארו
ביקור שני שלנו במקום. הפעם הראשונה היתה בערב. הפעם לשבת בצהרים, לרגל יום הולדת של אמא שלי, שבשנים האחרונות החלטנו שבמקום לשבור את הראשאיזה "שמונץ" לא מוצלח לקנות לה, ניקח אותה למסעדה.
היופי של המסעדה הרבה יותר בולט בערב מאשר בצהרים, כך שלמי שרוצה לקבל את מלוא החוייה הייתי ממליץ להגיע בערב.
הזמנו מנת לחם, שתי מנות ראשונות, עיקרית וקינוח והתחלקנו בהכל, כדי שאמא שלי תוכל להתנסות בכמה שיותר דברים שחלקם היו לה חדשים לחלוטין. לקטנה הזמנומנה של פסטה עם ראגו בשר.
קלארו - טעים, טעים
ביום שישי האחרון אחרי הרבה התלבטויות הלכנו לקלארו לחגוג יום הולדת לאמא.המסעדה מאוד יפה, אהבתי את העיצוב ששומר על על אווירה מיוחדת וטמפלריתמצד אחד ונותן הרגשה נינוחה ומודרנית מצד שני. המטבח הגדול באמצע המסעדה מוסיף לאווירה הטובה. הגודל של המסעדה מעט מרתיע בהתחלה אבל השולחנות מסודרים בצורה חכמה והישיבה הייתה נעימה מאוד. השירות היה מקצועי ואדיב וגם כשהתחלפה המשמרת באמצע המשיך להיות כזה. החלטנו לחלוק מספר מנות ראשונות שהיו מוצלחות מאוד: סלט סלקים צלויים- מנה מהממת, סלק, גבינת עיזים, על...
קרא בתפוז
חיפשנו מקום באיזור המוזיאון, שם נערך גם השנה פסטיבל הפסנתר, והחלטנו לנסות לראשונה את קלארו בשרונה.
המסעדה ענקית, נראה לי שהיא מהגדולות בארץ. ממש בסטנדרד אמריקאי מבחינת הגודל. למרות הגודל היא היתה כמעט מלאה. אחוז גבוה של תיירים. אי אפשר לפספס את האנגלית מכל פינה.
האקוסטיקה במקום זה משהו שצריך ללמד מסעדות שמאכלסות הרבה פחות אנשים ובכל זאת לא שומעים בהן טוב. בקלארו כמות האנשים ממש לא מורגשת באוזן.
אנחנו ישבנו על הבר שצופה למטבח. בדומה למאראב...
קרא בתפוז
עסקית בקלארו
בקלארו שבמתחם שרונה מגישים ארוחה עסקית כאשר במחיר של מנה עיקרית מקבלים גם מנה ראשונה ושתיה קלה (לימונדה או תה קר). לאחר ביקור חפוז בשרונה מרקט נכנסנו לקלארו והושבנו בשולחן גדול (10 מקומות), כאשר בקצה השני ישב עוד זוג. המקום מרווח עם תקרה גבוהה ואקוסטיקה בינונית. השירותים מעוצבים שחור-לבן, נקיים מאוד, אך חוסר המזגן בחדר השירותים עושה את ביקור הטואלט לחוויה מזיעה.
למנות הראשונות לקחנו פלמידה מעושנת וסלט ראשי קלמארי ולעיקריות פסטה מעורב ירושלמי ופורקטה.
קלארו בחמישי בערב כולל מנה של נוף ממאסטר-שף
ארוחת ערב משובחת וטעימה בקלארו בחמישי בערב. מסעדה שהולכת ונעשית פייבוריטית שלי.
בין היתר טעמנו מנה של נוף עתאמנה אסמעיל, אקס זוכת מאסטר-שף, שבחודש הזה הרכיבה יחד עם רן שמואלי תפריט ספיישל מיוחד בקלארו (תפריט של 5 מנות ספיישל). המנה - מנטי - כיסוני בצק במילוי בשר טלה, עם סלסת עגבניות, פלפל חריף, יוגורט ונענע. הייתה מנה טעימה מאד אבל אני לא בטוח שהיא שווה תמחור של 76 שח.
שאר המנות שדגמנו היו מהתפריט הרגיל: 2 מנות ראשונות נוספות: המנה הסגולה עם הקלמרי הסגול והירקות הסגול...
קרא בתפוז
קלארו: רצה למרחקים ארוכים
מאז ביקר בה אבי אפרתי בשנה שעברה, עשתה מסעדת קלארו של רן שמואלי קפיצת מדרגה משמחת. בהקשר האתגר המחייב והמורכב כל כך ליישום שלקחו על עצמם שמואלי וצוותו, צריך להעריך זאת שבעתיים...
קרא בוואלה
הבראנץ' של קלארו היה אכזבה גדולה מבחינתנו
הוא הזמין את השקשוקה שאתה אכלת, והביצים היו עשויות מדי (לא היה מה לנגב בכלל). אני הזמנתי שקשוקה ירוקה שהגיעה גם היא עשויה מדי וחמוצה מאד (יותר מדי רוטב יוגורט שהשתלט על המנה).
גם מבחינתנו לא היה שום קשר בין פירות הים לשקשוקה, והם פשוט היו מונחים שם. טובים ככל שהיו, זה היה מוזר.
הברמנית ששאלה איך היו המנות, לא התייחסה כלל להערה שלנו בדבר טיגון היתר של הביצים.
בראנץ' בקלארו בשישי, קוקיז בשבת
ביום שישי הגענו לקלארו בסביבות רבע ל-1. ישבנו על הבר (שהיה מאוייש עי ברמנית אחת, דבר שגרם לשירות להיות איטי גם כשמחצית הבר היה ריק) והתלבטנו מה להזמין מתפריט הבוקר, שבשעה זו כבר לא כולל את המגש הזוגי שנראה כמו אופציה מעניינת. בסוף הזמנתי שקשוקה פירות ים. הכנת השקשוקה נעשית בנפרד מהכנת פירות הים ורק כשהשקשוקה מוכנה פירות הים המוכנים מונחים מעליה, שזה לדעתי קצת מאבד מעניין הטעם המעניין שהיה יכול להיות לשקשוקה. פירות הים כללו קלמארי סגול ושרימפס. שניהם טריים ולא מהקפאה. דווקא השקשוקה ...
קרא בתפוז
קלארו של רן שמואלי - איכות במתחם שרונה
קלארו (Claro) של השף רן שמואלי נפתחה השנה בלא מעט רעש וצלצולים. היא יושבת בקצה הדרומי של מתחם שרונה, לא רחוק מהמגדלים שבנייתם עדיין לא ......
קרא בבלוג
מעוז חדש לאלפיון
המבנה הטמפלרי שבו שוכנת מסעדת קלארו מרהיב, העיצוב מושקע והאוכל משובח. הכל מוקפד כל כך עד שלרגעים מתחשק לראות איזו התפרעות קטנה בצלחת...
קרא בכלכליסט
קלארו עסקית צהריים במסעדת קלארו
לפני כמה חודשים כשהלכתי ל ז'אזו בר יין הסתובבנו במתחם שרונה החדש ועברנו ליד מסעדת קלארו. אומנם קלארו נמצאת בפינה של המתחם, מרוחקת מהמרכז ההומה, אך חד משמעית לא ניתן להתעלם ממבנה האבן אשר יוצא דופן ביופיו. ידעתי שעוד אגיע לשם. בהמשך גיליתי, כי השף של קלארו הוא רן שמואלי, מה שהוסיף עניין נוכח הרפרוטואר הקולינרי שלו. הזמנתי לנו מקומות לחמישי בערב, אבל אז התחיל הבלאגן בעזה והחלטנו לוותר ולהשאר בבית. כשנכנסה ההפסקת אש (אם בכלל אפשר לקרוא לזה הפסקה?!) וכבר לא יכולתי להשאר בבית, קבעתי לצהריים עם הבוסי...
קרא בבלוג
קלארו
שלום לכולם - עוד אחד שקורא ולא כותב כבר הרבה זמן, והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל.היינו בקלארו החדשה במתחם שרונה - שולחן של 5 אנשים בשישי בערב.כשהגענו למסעדה לא ממש מצאנו את הכניסה ומסתבר שנכנסנו מהמרפסת. בזמן הארוחה שמעתי על אורחים נוספים שלא הצליחו להכנסמהכניסה. קצת מוזר. שלטכניסההיה יכול להיות נח.לא חשוב, האוכל הוא העיקר, לא?ישבנו בשולחן עגול בחלקה הדרומי של המסעדה. במקום מטבח פתוח ענק וחלל הסעדה גדול עם שולחנות עגולים, מרובעים ועשרות מקומות מסביב לבר שליד המטבח.יש במסעדה המון אנשי צוות. מלצרים...
קרא בתפוז
גם אנחנו היינו בקלארו- ומאוד מאוד נהננו
הגענו לחגוג לי יום הולדת, ולפי בקשתו בהזמנת השולחן הושבנו בשולחן,אחרי מספר דקות ביקשנו לעבור לבר- אמנם הבר היה מוזמן כולו, אך אחרי מספר דקות נוספות, הצוות הצליח למצוא לנו מקום, וזו היתה החלטה מעולה שפתחה ערב נפלא. הצוות על הבר הוא מהסוג הנחמד והמתיידד, דבר שאהוב עלינו (אני יודעת שרבים אינם אוהבים את הפמליריות הזאת, אנחנו בעדה)התחלתי עם סנגריה טעימה מאוד ורווית אלכוהול (בסביבות ה-40 שח),הוא לקח יין אדום שהיינן של רקנאטי מכין במיוחד למסעדה, ומאוד נהנה ממנו (לא זוכרת מה שמו)לפי המלצת הברמן לקחנ...
קרא בתפוז
קלארו מתחם שרונה
ביקור מולדת של הינשופית הוא ארוע משמח אך עמוס. בשבילה לא בשבילי ולכן כשהתקבלה באחת עשרה הודעה אם יש סיכוי לפנות לה את הערב לא הססתי ואמרתי מיד כן.לינשופית אהבה למקומות חדשים. היא מסבירה שזה נובע מחוסר רצון לשמוע אחכ ולהתבאס על המקומות החדשים שהיא מפספסת.ביןן המקומות שנשקלו היו הזאזו החדש האותו מתחם, והשאפה בר בפשפשים.אבל הבחירה הראשונה היתה קלארו.המארחת שענתה לטלפון היתה נחמדה בצורה יוצאת דופן. הסבירה שאין מקום אבל שהיא תעשה כל מאמץ לראות מה ניתן לעשות, ושממש עכשיו היא מתחילה סבב טלפונים לאי...
קרא בתפוז
עלו לאחרונה...
דיווח של Nili Caspi in פורום ביקורת מסעדות על קמפאי, באר שבע
דיווח של Dudi Gaash in פורום ביקורת מסעדות על בנדיקט, תל אביב
דיווח של Ayelet Halbershtat Atias in פורום ביקורת מסעדות על דדה, גבעתיים
דיווח של David Meitar in פורום ביקורת מסעדות על פרא, תל אביב