משייה, תל אביב: הארוחה הכי טובה שאכלתי מאז 7.10, בקלות
תל אביב היא עיר עם המון מקומות שאוכלים בהם כמעט את אותו הדבר. גיא אריש מעמיד משהו אחר לגמרי...
קרא בוואלה
משיה
הפעם האחרונה שהייתי במסעדה משיה הממוקמת במלון ב רחוב מנדלי 5, תל אביב, הייתה ב 2017 כאשר יוסי שטרית היה השף הראשי ואהבתי מאוד את האוכל. התפריט כלל מנות מרוקאיות עם טוויסטים ואף שלא היה זול, הן הרגישו מיוחדות וטעימות. הגעתי שוב לאחר ששני חברים סיפרו על קינוח ממש מיוחד שהיה בתפריט. הפעם, השף הראשי התחלף בגיא אריש שעבד בארץ במסעדת פרונטו והסלון. התפריט השתנה מאוד. המנות כבר יותר מגוונות כאשר התפריט מחולק לקטגוריות של מנות בשר, מנות ים ומעט מאוד מנות צמחוניות. אין כמעט מנות ראשונות. התחלנו עם טרטר ב...
קרא בבלוג
שתי ארוחות של ~400 ש'ח: ארוחת סיום תשפ'ב במשייה שלא עמדה בציפיות וארוחה במלגו ומלבר שסיפקה את הסחורה בגדול
פוסט אחד על שתי ארוחות בשתי מסעדות שף מושקעות ובעלות מוניטין שמדורגות בטופ של הטופ בין מסעדות ארצנו. בשתיהן אכלתי ערב ארוחות מלאות ויקרות במיוחד. אחת חצתה את רף 400 השקלים. השנייה התקרבה אליו. לשתיהן הגעתי עם ציפיות גבוהות: האחת - משייה בגלגולה החדש תחת השף החדש והמוכשר גיא אריש, שבזכות שלל ביקורות נלהבות במיוחד במדורי ובקבוצות ותפריט שעל הנייר נראה בדיוק לטעמי, הייתה גם המסעדה הראשונה ברשימת ה-to do list שלי בעיר בשנה ומשהו האחרונות. השנייה - מלגו ומלבר של השף מוטי טיטמן, בזכות היכרותי הקודמת ה...
קרא בבלוג
בראנץ במשייה
31 באוג׳ 2022 2 דקות אני ממשיכה את קטגוריית הבראנץ שלי עם הבראנץ של מסעדת משייה. בראנץ שדובר עליו רבות ובעיקר דברים טובים. כמובן שלקח לי יותר זמן מהצפוי... 1,380 0 2 לייקים. הפוסט לא סומן בלייק 2...
קרא בבלוג
פעם ראשונה שלנו במשייה מאז שיוסי שטרית עזב אותה. במבט חיצוני לא הרבה השתנה. המקום אותו מקום. העיצוב אותו עיצוב. והשם נותר אותו שם, קצת מפתיע בהתחשב בכך שהכיוון הקולינארי של המסעדה השתנה לגמרי על ידי השף החדש, גיא אריש. מניח שיש לכך סיבות שיווקיות, אבל מנקודת מבט של סועד - מסעדה חדשה דורשת שם חדש.
למרות גילו הצעיר (33) יש לגיא אריש, השף החדש, רזומה לא קטן שכולל בין היתר את פרונטו, מוגריץ ונומה. על פי הקורות חיים באתר מסתבר שהוא גם אוטודידקט שבדומה להסטון בלות'נטל אוהב לפרק את הכל ...
קרא בטעים לנו
זאת הייתה אחת המסעדות הטובות בישראל. ואז היא השתפרה
אז איך האוכל במשייה? במילה: פנטסטי. במשפט: כל כך מוצלח, שהזמנו את אותה המנה פעמיים. פעמיים! כלומר, פעמיים במהלך הארוחה הגיעה... מאת...
קרא בטיים אאוט
משייה | Mashya
5 בפבר׳ 2022 2 דקות אכלתי במשייה בערך 3 או 4 פעמים, עוד בימים שהשף יוסי שטרית היה בראשה. מסעדה שזכתה בכל כך הרבה תארים ובצדק, ותמיד הצליחה לספק לי טעים חדש... 415 0 1 לייק. הפוסט לא סומן בלייק 1...
קרא בבלוג
טרטר פילה מושלם ואווירה: משייה היא מסעדת גורמה מזהירה
פרישת השף הכוכב יוסי שטרית יצרה למשייה תנאי פתיחה קשים. אבל עם מנת בשר סרטנים נהדרת ופרוסות טרחון שהכניסו אותנו קצת להלם (במובן הטוב), זו אחת ממסעדות הגורמה הטובות שפועלות כאן...
קרא בכלכליסט
המסעדה הזאת כל כך טובה, שצריך להתאפק לא ללקק את הצלחת
"משייה" של גיא אריש היא מסעדה כל כך עכשווית, מפתיעה ומעולה, שמתחשק לבקש בה מקלט מדיני...
קרא בהארץ
משייה: החיים כאן קשים מדי, תנו לבראנץ' הזה לרכך את המכה
הוא לא מתויג כ"בופה", לא חותר לעולמות המוגזם-מושחת-מצטלם ולא עושה יותר מדי עניין מעצמו. עכשיו בואו נדבר על מה שהוא כן...
קרא בוואלה
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
אז גם אני במשייה. אחרי Rachel Deutsch ועוד כמה ביקורות החלטתי שכבר תקופה אני רוצה והזמנתי לחברה ולי מקום על הבר היום בערב. אז ככה, אפל מאוד, עברנו את גיל 40 ... שתינו והתקשינו לקרוא את התפריט (זקנות) הכסאות בבר לא נוחים לישיבה ממושכת וזה קצת מבאס. אבל! היה טעים. למנה ראשונה לקחתי שרימפס עם פטריות ירדן (זו היתה הפעם הראשונה שנתקלתי בשם פטריית ירדן ולכן גיגלתי וגיליתי שאלו פטריות אויסטר שאני לא מחבבת), תרד וקציפת תירס בהרט טונקה. פייר, הסתקרנתי לראות איך משתלבים הטעמים והיה מעולה (מינוס הפטריות שב...
קרא בטעים לנו
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
משייה, אתמול (שבת) בערב. במילה אחת: וואו! וביותר מילים: חגגנו יום נישואין, ורצינו לאכול במשיה. מאחר שצלצלנו להזמין מקום רק שבוע מראש, לא היתה להם אפשרות לשמור ל ... נו שולחן לשניים, אבל נכנסנו לרשימת ההמתנה. לשמחתי הרבה, בשבת בצהריים התקשרו אלי מהמסעדה ואמרו שהתפנה להם שולחן לשניים לשעה 19:30. מאחר שציינו מראש שאנחנו מגיעים לחגוג יום נישואין, כל אנשי הצוות שאיתם יצא לנו לבוא במגע (כולל כאלה שלא שירתו אותנו ישירות) טרחו לברך אותנו. תשומת הלב הזו היא אמנם דבר קטנטן, אבל מאד מחמם את הלב. בעקבות הבי...
קרא בטעים לנו
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
שלוש שנים שלוש שנים שאני מנסה לחגוג יום הולדת ב"משייה" בפעם הראשונה התקשרתי שבוע מראש , קיבלתי תגובה מלטפת אך מגחכת. שנה אחרי החכמתי והתקשרתי כמעט חודש מראש. כא ... ן כבר קיבלתי תגובה מלטפת אך חומלת. בשנה שעברה כששוב נכנסתי לרשימת המתנה כמעט נשברתי. אבל השנה קרה נס. פחות משבוע לפני הימרתי ואלוהי יום ההולדת חס עלי - אמנם בשש וחצי, אבל יש שולחן. (נו טוב, לעובדה שיום ההולדת נפל השנה על יום ראשון גם היה משקל). כך זכינו לאכול את אחת הארוחות הטעימות והמעניינות שזכיתי לאכול בשנים האחרונות ולנשום אותו א...
קרא בטעים לנו
משייה - חלק ב
מנת ביניים נוספת: קטאייף (76). על הצלחת הוגש הקטאייף, שמאד מזכיר פנקייק, ועליו תערובת עלי כוסברה, פטרוליזיה סלרי וכרישה. בצד הוגשו שלוש קעריות עם הטופינגז שיש לגלגל בקטאייף. בראשונהצוואר טלה בבישול ארוךמתקתק, טעים רצח. סחוג ירוקגם כן טעים מאד, לא מאד חריף. השלישיתעם אותה טחינה כמו שקיבלנו עם הלחם. כל העניין זה לסדר את המטבלים על הקטאייף, לגלגל ולאכול.הקטאייף עצמו היה קר, אבל שלא כמו בפריקסההפעם זו היתה הטמפרטורה הנכונה להגיש את זה, כי זה מאד הבליט את הטעם של הבשר. אני מאד אוהב מנות שהסוע...
קרא בתפוז
ביקור שני שלנו במשייה אחרי המון זמן שלא היינו שם. הפעם גם לקחנו חדר במלון אז באופן טבעי עשינו הזמנה גם במסעדה. למה לחפש מונית כשאפשר להגיע למסעדה בנסיעה של 15 שניות במעלית.
מאז הביקור הקודם השף של המסעדה, יוסי שטרית, נחשף לקבל הרחב בטלביזיה. גם הקונדיטורית של המסעדה נתנה הופעה מכובדת במשחקי השף קונדיטור. יש לשער שזה מביא למסעדה גם קהל שפחות מגיע למסעדות מהסוג הזה. אין ספק שלחשיפה בטלביזיה יש הרבה אימפקט.
במרכז המסעדה בר גדול. בצדדים אפשר לשבת גם על שולחנות, שמשמשים גם א...
קרא בתפוז
משייה
בדרך כלל, כשאני מחפש מסעדה טובה, סוג אוכל מסוים שאני לא מחפש הוא אוכל ביתי . מנות מהסוג הזה אני מכין בבית או אוכל עם המשפחה. דווקא את השונה, המיוחד, כיף לאכול בחוץ. עם זאת, מסעדת משייה חרטה על דגלה מנות אוכל ביתי כגון דגים, מפרום ומעורב ירושלמי, אבל לקחה כל מנה, שינתה חלק מהמרכיבים ויצרה לה קונספט שמנסה להפוך אותה למשהו ייחודי. תיאור זה והמלצות שקיבלתי עוררו את סקרנותי. המסעדה ממוקמת ברחוב מנדליי 5 בתל אביב . חניון נורדאו בגודל סביר ובמרחק כמה דקות הליכה מהמסעדה. הגעתי למסעדה בשמונה בערב ונותר ר...
קרא בבלוג
משייה- 2 עסקיות
ניתן לקרוא את הדיווח גם בבלוג הרבה זמן חיכיתי לבקר במשייה. נסיונות להזמין מקום לסוף שבוע בשעות הערב בהתראה קצרה עלו בתוהו, אז בסופו של דבר הלכתי על יומיים פנויים בצהריים. בשני המקרים ישבתי על הבר. שירתו אותי ברמנים בצורה מקצועית ולבבית, שידעו לענות על כל השאלות ולהסביר על המנות ומרכיביהן.המסעדה מעוצבת בצורה אסתטית ונעימה. החלל מקרין פשטות, נעימות אך לא רהבתנות. זה לא נראה כמו לובי של בית מלון אלא מסעדה העומדת בפני עצמה. הגוונים בהירים מעודנים ולא צעקניים. במרכז המסעדה ישנו בר גדול....
קרא בתפוז
משייה
אז במשייה זה ביקור שני שלי, הייתי בגלגול הקודם של העסקית כשהעיקרית לוותה בסלטים שונים אבל די רגילים. העסקית אז לא זכורה לי כמצויינת אבל שינוי הקונספט וכמה דיווחים נלהבים גרמו לי ללכת לנסות שוב.העסקית כוללת לחם ומטבלים, ראשונה, עיקרית וחליטת היביסקוס (שהייתה לי ממש לא טעימה) במחיר העיקריתהיינו שלושה אז חלקנו את הראשונות-מפרום כרוביתסלט עלים ירוקיםסלט רוקט עם אננס, מגהול וקוקוסאז אמנם סלט העלים הירוקים הייתה מנה בנאלית ומשעממת (שאולי קצת יותר רוטב יכל לשפר) אבל הסלט השני, ובעיקר מנת הכרובי...
קרא בתפוז
משייה: היה טוב - היה יוסי
כמה נעים לאכול ארוחה טובה באמת, בעיקר אחרי רצף ביקורות שליליות מעיק. אבי אפרתי מתמוגג מהארוחה במשייה התל אביבית של השף המוכשר יוסי שטרית וסוף סוף מוצא מקום שמגיש מנות עיקריות מעולות...
קרא בוואלה
מסעדת משייה- מאכזב משהו
אחרי בדיקת המלצות, החלטנו לנסות מסעדה שעוד לא היינו בה והלכנו על משייה.המקום עצמו מאוד יפה והשירות טיפה מתאמץ מדי אבל לא באופן מעיק.לפתיח קבלנו מן לחמניות קטנת עם צלוחית קטנה של חומוס. כמו שבעלי אמיר- "פה חשדתי". היה פתיח מאוד מבאס בעיני ולא מכבד מקום כזה. כבר הייתי מעדיפה לחם איכותי עם חמאה טובה.לראשונות הזמנו את הרביולי קובניה- מנה מאוד טעימה ויפה אבל היא הייתה ממש ממש קטנה בעיני.הזמנו גם שרימפס, סלקים צלויים, מנגו "מאיה" ושמנת של פעם- מנה סתמית ביותר.בעיקריות הזמנו -חמדשל שרימפס וקלמר...
קרא בתפוז
עסקית במשייה בפעם השנייה
הייתי חייב לבדוק שוב, שלא עפתי גבוה מידי. אחרי הפעם הראשונה, אז חזרתי שוב. הפעם השכלתי להזמין מקומות.הגעתי בשעה 13:30.המסעדה הייתה בתפוסה כמעט מלאה.כמו בפעם הקודמת, שוב לפני הכל, ברגע שהתיישבנו בשולחן.הגיעה מלצרית, והניחה סלסלת לחמים, טובה.שתי קעריות קטנות, אחת עם לאבנה, ואחת עם סלסה.וישר ניגשה לספר לנו, על העיסקית, ועל הספיישלים.מכוון שהייתי ביום חופש, החלטתי הפעם להזמין איזה קוקטייל, ולוותר על המים.אני הזמנתי קוקטייל טרופיקל, שהיה ממש טוב.והשותף שלי לארוחה, הזמין קווקטייל, שמשולב בו...
קרא בתפוז
עסקית במשייה
עוקב כבר הרבה זמן, הפעם החלטתי לשתף.כי זאת באמת הייתה ארוחה שחייבים לשתף.עסקית יום ראשון, לא היה עמוס מידי, הגעתי בלי להזמין מקום.ולא הייתה שום בעיה.דבר ראשון, הגיעו לשולחן שתי קעריות קטנות, אחת עם קרם פרש, ואחת עם סלסה.פלוס סלסלת לחמים מקמח מלא. לחם טוב והסלסה מצויינת.בנוסף המלצרית הביאה, כוס תה קר היבסקוס עם קינמון. נחמד אבל סתמי.למנה ראשונה, הזמנתי סשימי טונה מופלא, מדג טרי!מונח על חיטה ומעליו טבעות בצל דקות מאוד. בשילוב פלחי תפוז, זיתים וכוסברה (תוספת של 12 ש"ח)למנה עיקרית הזמנתי, מעורב ...
קרא בתפוז
ארוחה חגיגית במשייה-מעולה
הזמנו מקום ליום שלישי בשעה 21:00 המקום היה מלא לגמרי. האקוסטיקה במקום מזעזעת - דבר שקצת הפריע לאוירה הרומנטית שרציתי... אבל האוכל היה ברובו פיצוי.אז מה הזמנו?ראשונה קיבלנו מנה של מסבחה עדינה שלוותה בפיתות פיצפוניות (!) בקוטר 5 ס"מ אולי. הוספנו מנה של פרנהב18 שקל (הלחם מעולה-מלא בתבלינים) שלווה בלאבנה ורוטב עגבניות חריף.למנות ראשונות : מנה של שקדי עגל שהיו טיפה עשויים מידי לטעמי מכוסים בציפס דקיק של תפוח אדמה. מנה של קובה-נייה שרציתי לטעום כבר הרבה זמן שהיתה חמצמצה ולוותה ברוטב מתוק וטעים. לע...
קרא בתפוז
סנסציה בביצה: העסקית של מסעדת משייה שווה חמישה כוכבים
ארוחת הצהריים במשייה היתה מסחררת, החל מהפרנה המרוקאית לפתיחה, דרך סלט רוקט אמנותי וכלה בהפתעות שהמתינו בדרך. ואז הגיע המעורב הירושלמי...
קרא בהארץ
מקום ראשון ב-todo שלנו חיכתה די זמן וסוף סוף קיבלה את ההזדמנות שלה.יש לציין שלמרות שהמסעדה שייכת למלון מנדליי, העיצוב שלה בכלל לא מרגיש כמו מסעדה של בית מלון. אם לא הייתי יודע הייתי בטוח שזו מסעדה רגילה. החלל המרכזי של המסעדה נתפס על ידי בר גדול. היתר על ידי שולחנות. אנחנו ישבנו על הבר והשירות עליו היה מופתי. שלושה ברמנים שהצליחו לתת תשומת לב טובה לכולם. עם הסברים מפורטים על המנות. עזרה בבחירה. ויחס לבבי.את המצלמה שוב שכחתי... אבל תמונות של המנות יש כבר לא מעט אז נסתפק בתיאורים.מנת פ...
קרא בתפוז
עסקית במשייה - אתמול בצהריים
את שטרית אני מכיר באמצעות האוכל שלו שאני אוהב בקיטשן מרקט.לכן, כשראיתי בפייס שבמשייה פותחים בארוחת צהריים החלטתי להגיע.באתר המסעדה מפורט התפריט באופן ברור ומדוייק, להוציא ספיישלים, כך שהגעתי די מוכןלהזמין. העסקית כוללת ראשונה ועיקרית ולחם עם מתבלים וכוס תה היביסקוס קר (מעולה) במחירהעיקרית. בנוסף לכך, למי שעשה שיתוף לדף הפייס, מוענקת עד סוף החודש הנחה בגובה 20%.מה היה לי:שלושה סוגי הלחם: מחמצת, גרעינים מבית אביבה וסילייה מצויינים ופוקצה שנאפית במקום שלעניות דעתי ראויה לשיפור. ליד מטבלים: רסק ...
קרא בתפוז
ערב מעולה במשייה
כל שלושה חודשים חברה טובה ואני הולכות למסעדה אחרת במסגרת מה שאנו קוראות לוערב גורמהומתפרעות על התפריט. אתמול הגיעה שעתו שלערב הגורמההשלישי ואחרי קצת התלבטות הפור נפל על מסעדת משייה.המסעדה יפה בצורה בלתי רגילה בעיני, האקוסטיקה נהדרת ויש הרגשה של מרחב ורוגע. ישבנו על הבר והברמן עזר לנו להרכיב תפריט נחמד.כל המנות שהוגשו לשולחן היו יפהפיות ומוקפדות, מוגשות על צלחות שטוחות בגוונים שונים ונראות כמו יצירות אמנות קטנות. חלקנו את כל המנות וזה מה שאכלנו:פיתות קטנטות עם חומוס-מנת פתיחה שמוגשת לש...
קרא בתפוז
עסקית במשייה- מנדלי מוכר ספרים תל אביב
עיצוב - קצת הופתעתי, הייתי בטוח מהתיאורים והתמונות, שמדובר במקום מעט יותראקסלוסיביויוקרתי, גם התמונות היחצניות עושות כמובן עבודה טובה, אולי במונחים ישראלים זה המצב, לא שרציתי פאר, אין צורך, אבל היה יותר קזואלי ממה שציפיתי.עדיין נעים ומעניין יחסית, במין לובי פשוט יחסית של מלון.
התיישבנו בסביבות שתיים והיה עמוס ודי צפוף בין השולחנות, גם רועש יחסית, אבל באיזור שלוש כבר הרבה יותרמרווחושקט, אני חושב שזו שעה מצויינת להגיע לעסקית שם (עד 16:00).
משייה: ניצוצות של אוכל רב עוצמה
במסעדה הכי אותנטית של השף יוסי שטרית עד היום, אולי לא כל האוכל מבריק, אבל המנות הטובות מצויינות באמת.
אפשר כבר להכריז סופית ורשמית: השף יוסי שטרית הפך לאימפריית עסקים. כמו רושפלד, כמו עומר מילר. גם לו יש שלוש מסעדות. לא קל להיות אימפריה. תשאלו את רושפלד על הביקורות האכזריות ברובן על כל סניף בממלכה, במיוחד לגבי קונספט ארוחת ערב, כולל אחת כאן של עבדכם הנאמן על הרברט סמואל הכשרה. הארוחה שם חשפה ראשונות זוועתיות ועיקריות טובות, ובעיקר הבהירה כמה קשה לשמור על הרמה כשהשף המכהן לא שם. גם...
קרא בתפוז
עסקית משובחת ומפנקת במשייה
ביום גהשבוע קפצתי ספונטנית לנסות את העסקית הדי חדשה של מסעדת משייה המצוינת. תפריט הצהריים משלב בין בראנץסוף השבוע המושקע של המסעדה לבין ארוחת הערב. בוחרים מנה עיקרית ומקבלים לשולחן לחמים ומטבלים, פתיחים שונים וסלטים - בסגנון שללפתוח שולחןשל מסעדות דגים. עלות העסקית היא כעלות המנה העיקרית, ויכולה לנוע מ-98 שח עד 132 שח. כחלק מהארוחה מקבלים גםתה משייהחם או קר, שאני ויתרתי עליו כי הוא מכיל קינמון וציפורן - שאינםכוס התה שלי... במקום התאפשר לי לקבל כוס מיץ תפוזים שהסתבר כמיץ סחוט במקום.קרא בתפוז
עסקית מעולה במשייה
באוגוסט 2015 כתבתי כאן על ארוחת הערב המעולה שאכלנו ב מסעדת משייה , החדשה של יוסי שטרית מקיטשן מרקט: http://processing-food.blogspot.co.il/2... תגובה 1:...
קרא בבלוג
הפסקה לעסקית: מישלן בקזבלנקה
טעמים מזרח תיכוניים בטיפול מתוחכם וגימור קנאי הופכים את העסקית במסעדת משייה של יוסי שיטרית למטבח המרוקאי־מודרניסטי־עילי שחיפשנו...
קרא בכלכליסט
"משייה" של יוסי שטרית עושה נחת אבל הוא יכול יותר
"משייה" של השף יוסי שטרית היא מסעדה מבלבלת. מצד אחד יש בה מנות להלל, מצד שני היא מקדימה צורה לתוכן. מחד, הכל בה טעים. מאידך, ובכן, שטרית יכול יותר...
קרא בהארץ
משייה-לא רע, אך מאכזב
היינו זוג, מקום הוזמן מראש.גם הביקורות המשבחות על המקום הזכירו את העיצוב המוזר, כאשר למעשה המסעדה היא חדר אוכל של מלון. ובכן, זה בהחלט מוזר, אבל לא על זה יקום וייפול דבר.
הוזמנו 2 ראשונות:טרטר אינטיאס, מלונים של קיץ, ליים טרי, אורוגולה וקרם פרשמהתפריט הרגיל, שקדי טלה מהספיישלים שהוצעו בעפ עי המלצרית. כמו כן נשאלנו באם נרצה בפרנה טרייה מהטאבון שתגיע עם לבנה ומטבל עגבניות מרוסקות, והשבנו בחיוב.
האינטיאס היה תקין, אבל בעיניי טרטר דג זו מנה ששף בעיקר אמור לא להרוס (זוגתי לארוחה...
קרא בתפוז
מסעדת משייה: מסע אחר
שום דבר לא הכין את אבי אפרתי לארוחה במשייה החדשה של השף יוסי שטרית. במסעדה במלון מנדלי בת"א, המבקר מתמוגג מאחת הארוחות הטובות שאכל כאן זה זמן רב...
קרא בוואלה
משייה החדשה של יוסי שטרית. מעולה ומלאת הפתעות...
כרגיל המבקר העלום באתר מאקו הקדים אותי, אבל אלה רשמיי האישיים ממשייה - החדשה של יוסי שטרית שנפתחה ממש לאחרונה...
את קיטשן מרקט של שטרית אנחנו מחבבים במיוחד ולכן הגענו למשייה עם לא מעט ציפיות. יוסי שטרית לוקח כאן את את המטבח המרוקאי של משפחתו, מפרק אותו ובונה מחדש כמטבח שף מודרני ויצירתי. אפילו אלמנטים מולקולריים יש כאן, כמו בקיטשן מרקט. בהחלט משהו שדורש אומץ ותעוזה.
הזמנו מקום מראש לרגל יומולדת של אחותי הגדולה. 9 אנשים. יום ובשעה 19:30. שולחן של 9 סועדים זו משימה לא פשוטה ל...
קרא בתפוז
משייה של יוסי שטרית - כשמטבח מרוקאי ומולקולרי נפגשים...
מסעדת משייה שנפתחה זה עתה היא המסעדה החדשה של יוסי שטרית, השף של קיטשן מרקט המעולה בנמל תל אביב ושל אונזה החביבה מאד בשוק הפשפשים ביפו. מ......
קרא בבלוג
משייה – Mashya
מסעדת משייה היא הפרויקט החדש של השף יוסי שטרית ושותפיו. המסעדה ממוקמת בלובי של המלון ברחוב מנדלי בתל אביב והקו המוצהר שלה הוא מטבח מרוקאי מודרני העושה שימוש בחומרי גלם מקומיים. ביקרתי במקום פעמיים בתקופת ההרצה. במנות יש חתימה ייחודית, מוצלחת ומשכנעת....
קרא בבלוג