הזולה, הסודית, הממושלנת והבלתי נשכחת: ארוחות צהריים מומלצות בפריז
לאכול את אלאן דוקאס בזול (יחסית) ומשם לעבור לשעת תה אצל סדריק גרולה, לעמוד בתור באסיאתית הסודית (והאופנתית) או לזלול מנות מושחתות בקפה פריזיאן...
קרא בהארץ
בין בראסרי להוטל מונטיפיורי: בהוטל דה ויל מצאנו את העסקית שהיתה חסרה במרכז תל אביב
העסקית של הוטל דה ויל הופכת לאחת האופציות הטובות לצהריים, בזכות מנה ראשונה ראויה ועיקרית מהנה בפחות מ-70 שקל. מתי היה לנו כזה במרכז תל אביב?...
קרא בהארץ
מתחת לכל העצבים האלה מסתתרת עסקית טעימה והוגנת
אם מתעלמים משלל הדברים המעצבנים בצהריים של מסעדת השף "אברטו" בגדרה, אפשר אפילו להצליח ליהנות מהאוכל...
קרא בהארץ
ארבע עסקיות צהריים מומלצות בלונדון
מ-Ikoyi, תחנת החובה הלונדונית של הרגע, עבור במסעדה הסרי לנקית הלוהטת Hoppers, המשך לקלאסיקה אנטי מודרנית עם אוכל מוחץ ועד סיור אוכל וקוקטיילים בסוהו: הכתבה שתענה על השאלה איפה אוכלים צהריים בלונדון נכון לעכשיו...
קרא בהארץ
לא זול, לא מהוקצע: עדיין אין מה לאכול בעין הוד
גם מתיחת הפנים שעברה מסעדת "דוניה רוסה" מעין הוד, לא תשכיח את העובדה שמדובר בסופו של דבר במלכודת תיירים...
קרא בהארץ
מה היתה חושבת השופטת רותי ברודו על ארוחת הצהריים בקופי בר?
בארוחת צהריים בקופי בר מצאנו בעיקר מנות יעילות וקלאסיות, לצד שירות קורקטי (רוב הזמן). אז איפה החדשנות והתעוזה שרותי ברודו מדברת עליהן בריאליטי החדש MKR?...
קרא בהארץ
צהריים בעדנה ברמת השרון: כשהנוסטלגיה מאפילה על הקולינריה
לא רק כרטיסי אשראי לא מכבדים במסעדת "עדנה" ברמת השרון, אלא גם את סועדי הצהריים עם מנות ראשונות בינוניות ומנות עיקריות מאכזבות...
קרא בהארץ
"הטחינייה" נותנת כבוד לטחינה, אבל מה עם הפיתות?
עסקית ב-38 שקלים שמקדשת את הטחינה, יכולה ללמד כמה חומוסיות שיעור באוכל טעים ויצירתיות. עם כמה שיופים בקצוות "הטחינייה" בשוק לוינסקי עוד יכולה להפגיז...
קרא בהארץ
בארץ התן ביס, העסקית הזאת נחשבת למציאה
קיוטו בהרצליה פיתוח שואפת לקרוא לעצמה מסעדה יפנית אותנטית, אבל לא מתביישת להגיש מיונז וגבינת שמנת בסושי שלה. למזלה, העסקית המינימליסטית שלה מאפשרת לאכול סושי סביר במחיר סביר לא פחות, רק אל תזמינו קינוח...
קרא בהארץ
עסקית עם המועמד לראשות העיר: צהריים עם אסף זמיר בחנן מרגילן
ארוחת הצהריים הפשוטה והטובה במסעדת חנן מרגילן היא זמן טוב לדבר עם המועמד לראשות תל אביב על מצב המסעדות בעיר ולמה אין פה משאיות אוכל...
קרא בהארץ
עוד קיץ מסתיים לו בלי עסקית ראויה על חוף הים
גם מיקום מנצח מול הים, לא מסייע אם אין חשק להגיש אוכל ולתת שירות, ומסעדת פורטונה דל מאר מדגימה זאת היטב...
קרא בהארץ
המסעדה האסיאתית שמחברת את הדרך לירושלים עם מדינת ישראל
"נאיה - מסעדת הרים אסיאתית" שנפתחה לאחרונה בבית נקופה, כמעט עושה הכל כמו בספר. אבל אם כבר מחקים את הג'ירף, כדאי ללכת עם זה עד הסוף...
קרא בהארץ
בשיפודייה אילתית מצאנו את אחת הארוחות הצמחוניות המשתלמות בארץ
עם פתיחת שולחן מפוארת, "הלב הרחב" מכופפת את חוקי הקולינריה האילתיים ומקיימת את ההבטחה הגלומה בשמה...
קרא בהארץ
כמה תשלמו על דג מכובס למנה עיקרית ב"הולה בראסרי"?
לעסקית של מסעדת "הולה" יש את כל הנתונים לענות על צורך שחסר פה: ארוחת צהריים ראויה במסעדת שף, אבל רצף של מנות בעייתיות ודג מכובס אחד יקר בלי פרופורציה, מכשיל אותה...
קרא בהארץ
שקל על ארוחת צהריים בקיבוץ, בלי שתייה ולחם? כנראה שנחזור שוב
אחרי טריקת טלפון וארוחה מינימלית (בלי לחם, בלי שתייה ועם מנה ראשונה אחת בלבד), מסעדת "רונה בקיבוץ" בקבוצת שילר הפתיעה עם מנות ששווה לחזור בשבילן...
קרא בהארץ
אם בטאיזו לא נתקטנן, איפה כן?
מנה ראשונה שנשכחה במטבח, סכו"ם שנשכח על השולחן והעסקית שהתייקרה מאוד, לא הצליחו להשכיח שארוחת הצהריים בטאיזו היא עדיין מהטעימות בתל אביב...
קרא בהארץ
פרא חציל: כבר שכחנו ממסעדות כמו ארנולד
מנותקת מכל מה שקורה סביבה (בכל מובן שהוא), מסעדת ארנולד ראויה להפוך למקום מפלטם של עובדי רמת החיל ולו רק בגלל הכבוד לחציל. רוצו לפני שייגמרו לנו כל המסעדות הללו...
קרא בהארץ
גוג'ו: המסעדה האתיופית ברחובות שאתגרה לנו את החך
בלי להתחנף לחך או לקהל, המסעדה האתיופית "גוג'ו" שברחובות הזכירה לנו שאוכל יכול להיות סוכן התרבות האולטימטיבי...
קרא בהארץ
פת קואה של אהרוני: המסע המופלא בזמן
קהל ההייטקיסטים מדיר את רגליו מהמסעדה הסינית "פת קואה" ואפשר להבין למה: העיצוב מיושן, התפריט ארכאי ויקר ונראה שלא נגעו בה ב-20 השנים האחרונות. הפסד שלו...
קרא בהארץ
בשביל מסעדת הבשר הזאת תסכימו לאכול בקניון. בכפר סבא
על הנייר הכל היה עשוי להיכשל בביקור במסעדת הבשרים "המקדש": המיקום בקניון, השירות ועודף של גימיקים. בפועל, זאת היתה אחת העסקיות הנדיבות והטובות של הזמן האחרון...
קרא בהארץ
קאב קם של היום היא לא קאב קם של הלילה. וזה לא כזה רע
עם עסקית מינימליסטית שכוללת בעיקר מרקי אטריות, קאב קם רחוקה מאוד מהתדמית היקרה והמתנשאת שהוצמדה לה בלילה...
קרא בהארץ
בלב אזור ההיי-טק של הרצליה פיתוח, טפאו מסרבת להתקדם
בזמן שכולם רצים אחרי מנות גדולות ומהירות, בטפאו שבהרצליה פיתוח, הולכים על מנות קטנות ואיטיות. זה משתלם רוב הזמן, עד שמגיע הקינוח...
קרא בהארץ
העסקית שהיתה טעימה לנו יום אחרי
בלב מושב בית יצחק פועלת בשקט בשקט המסעדה המצליחה אנאמרו. התפריט עצום בגודלו, המנות אפילו יותר והאוכל טעים בהרבה אחרי לילה במקרר. האם זאת תמונת המצב של המסעדנות הישראלית החדשה?...
קרא בהארץ
הארוחה שהעלתה בנו דילמה: מתי לגיטימי/מקובל/ראוי להחזיר מנה במסעדה?
מסעדת "חדר אוכל" יכולה להיות מקום נטול יומרה, שמאפשר למלצרית להמליץ בהתלהבות על כבד עם פירה. אבל אם רוצים שנבוא לאכול כבד או משהו לא יומרני אחר - הכל צריך להיות קצת יותר משתלם וקצת יותר מהוקצע...
קרא בהארץ
קומו, עזבו הכל וסעו לאכול במסעדה הטבעונית "טופו אן" בבנימינה
מתי בפעם האחרונה מסעדה טבעונית המבוססת על טופו בלבד, הצליחה לרגש אתכם? עומר שוברט ביקר במסעדה האסיאתית "טופו אן" בבנימינה ומצא שם את אחת הארוחות הטובות (והמשתלמות) של התקופה האחרונה...
קרא בהארץ
מסעדת סושי שנכשלת במשימה היחידה שיש לה – להכין סושי
במסעדת פריים ברמת החייל עלו על טריק מוצלח: בואו נעמיס על הסועד הרבה מאוד אוכל באיכות ירודה והוא לא ישים לב לכל המסביב. זה לא הצליח להם...
קרא בהארץ
מסעדת ויקינג היא משב רוח רענן ביום חמסין
בלי רצון להתנחמד או להיות זולים, מסעדת ויקינג הרוסית בבן יהודה, לא דומה לאף מסעדה אחרת שפועלת כאן. זה מתחיל מהלשון הקרה במנה הראשונה ועד שניצל חזיר הכי טוב בתל אביב...
קרא בהארץ
שלושה חודשים אחרי הפתיחה, בהרצל 16 עדיין מתקשים לתפקד
ארוחת הצהריים המבולגנת והמעצבנת ב"הרצל 16" החדשה, גרמה לנו לתהות האם איבדנו גם את קבוצת R2M?...
קרא בהארץ
במסעדה הטבעונית הכעורה בתל אביב יש דווקא יופי של עסקית
ביקור חוזר במסעדת "זכאים" המחודשת הניב שתי הפתעות: הראשונה, תאונה חזיתית בכל הנוגע לעיצוב והשנייה - הפתעה קולינרית נדיבה ומאוד מתגמלת...
קרא בהארץ
צהריים במגזינו: חוויית משתמש נהדרת בלי אוכל יצירתי
תודעת השירות מצטיינת והאוכל בסך הכל טעים, אך ביחס לז'אנר המסעדות האיטלקיות - מסעדת מגזינו של האחים ירזין, לא מרבה לפנק את הלקוח בעסקית הצהריים...
קרא בהארץ
גרקו: סוף סוף יש איפה לאכול צהריים בהרצליה פיתוח
גם בלי לנטרל את רחשי הרקע, בגרסה ההרצליאנית של מסעדת גרקו היוונית, יש אוכל פשוט וטוב, עסקית נדיבה ועוף צלוי בדרגת שלמות...
קרא בהארץ
העסקית המוגזמת והמוקרמת שתבריח אתכם מגבעתיים
אחרי מנת שניצל שהוטבעה ברוטב עגבניות והתנהלות חובבנית, אין פלא שאפילו המלצרים ב״טיטו״ התחילו לנדב המלצות על מסעדות חדשות שנפתחו בגבעתיים...
קרא בהארץ
בלי הברקות ובלי נפילות: מקסיקנה היא הגרסה המקסיקנית לשיפודייה
הגודל כן קובע, לפחות במסעדת מקסיקנה, שם ארוחת צהריים בינונית באיכותה שווה הגעה רק בזכות הרי-פיל...
קרא בהארץ
קפה 65 הוא עוד אופציה ראויה לארוחת צהריים ברוטשילד ב-65 שקל
בקפה 65 אולי לא יתחרו על תואר הארוחה הטובה בתל אביב, אבל בשעת צהריים עמוסה אפשר למצוא בה עסקית משתלמת ומהנה...
קרא בהארץ
אווה סאפי: ארוחה מרוקאית לפועלים אשכנזים בעלי ממון
למסעדה המרוקאית אווה סאפי מנוה צדק יש אוכל לא רע (גם אם לא מדויק), אבל קשה להבין מי קהל היעד שיסכים לשלם את המחירים הללו...
קרא בהארץ
להתרגש או להתבאס, העסקית של "הבסטה" היא סיכון יותר מחושב
זו לא מסעדה לבקש בה תמורה לכסף וגם לא המקום שאפשר לקטלג תחת מדד הטעם או השירות. זו חוויה אקספרימנטלית שמותחת גבולות קולינריים, לטוב ולרע, מה שהופך דווקא את הארוחה העסקית בה לשוברת שגרה...
קרא בהארץ
פרידה מאורנה ואלה, מאחרונות המסעדות האמיתיות בישראל
במקרה של אורנה ואלה לא הסגירה מפתיעה, אלא דווקא העובדה שהצליחו לשרוד עד עכשיו. והחליטו לפרוש בשיא...
קרא בהארץ
זהירות, תנועת מזלג קלה והמנה הזאת תשפריץ עליכם
קזינו סן רמו הוא מאותם מקומות שלא החליטו מה הם: מזנון פועלים, בית קפה או מסעדה רצינית. כך או כך, זה לא תירוץ לשירות מרושל, אוכל שמנוני ומנות קמצניות...
קרא בהארץ
בים של פתיחות וסגירות אמורה מיו היא אי של יציבות, לטוב ולרע
בתל אביב אפשר למצוא מסעדות איטלקיות טובות מאמורה מיו, אבל לשמור על יציבות כבר יותר מ-20 שנה עם אוכל שהוא בסדר גמור ובתמחור שפוי, זה לא מעט בימים אלה...
קרא בהארץ
נדיבה, עשירה וטעימה: עסקית טבעונית ב-44 שקל (כולל שווארמה שסובבה אותנו)
בחצר החדשה של משק ברזילי אפשר למצוא את המעדנייה הטבעונית שמציעה ארוחות עסקיות זולות ומשובחות שגם אוכלי כל יאהבו וישבעו מאוד. השירות המצוין הוא בונוס...
קרא בהארץ
העסקית בבית הקפה שעלתה לנו יותר מהארוחה במסעדה ממוצעת בתל אביב
בגלגולו הנוכחי, בית הקפה הוותיק שיין רוצה להיות מסעדה איטלקית. באוכל זה עובד לו נהדר, אבל בכל יתר הפרמטרים הוא משתרך הרחק מאחור...
קרא בהארץ
פרה זה בסדר. גם בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה. אבל לא יותר מזה
בעקבות המדור האחרון, החליט מבקר העסקיות ללכת השבוע ל"בוצ׳רי דה ברילוצ׳ה", מסעדת בשרים ותיקה ברמת החייל, כי פרות עדיין אפשר ללעוס מבלי להסתבך. לא בטוח שזה היה שווה את זה. וגם: כמה מילים על פרשת חולדאי והכלב...
קרא בהארץ
עסקית עם ראש העיר: צהריים עם חולדאי ב"טוטו"
הצהריים הטובה והיקרה במסעדת טוטו היא זמן טוב לדבר עם ראש עיריית תל אביב על העדפותיו הקולינריות, מצב המסעדות בעיר ויוקר המחיה...
קרא בהארץ
התאילנדית בסמטת סיני: עסקית צהריים חדשה וראויה בלב תל אביב
השירות סטלני, השיפודים קטנים והקארי סירב להיות חריף, אבל לחובבי האוכל התאילנדי באזור רוטשילד נוספה אופציה מספקת וראויה ביותר לארוחת צהריים...
קרא בהארץ
מסע קולינרי מזורז ביפן העכשווית, המשתנה והמשמינה
ראמן אלוהי בשבע בבוקר, ארוחת בוניטו מרהיבה בקומה 40, סטייקים עדינים וארוחת הסושי הטובה ביותר שנמצאה בסיבוב הזה בטוקיו. כולם עכשיו טסים ליפן, אז לפחות תדעו איפה לאכול שם...
קרא בהארץ
מסקל: כך הפכה ארוחת צהריים פשוטה לחוויה פלורנטינאית מהניינטיז
עם 10 אחוז הנחה בלבד לארוחה מרושלת, "מסקל" המקסיקנית מוכיחה שחסרים מקומות טובים לאכול בפלורנטין צהריים...
קרא בהארץ
הסוד האשדודי יסדר לכם יופי של עסקית בצהריים
"ז'קוב דגים" באשדוד הוא משהו בין חנות למסעדה מאוד לא פורמלית שמצטיינת בהכנסת אורחים וטיפול מדויק בדגה, אבל הסוד הכמוס הזה לא מתאים לכל אחד...
קרא בהארץ
סוד הקסם של "המנזר" מתגלה בשעות הצהריים
בעיר שכל הזמן רוצה להשתנות, המנזר הוא אי של יציבות שלא עושה עניין מעצמו, כמו גם מעסקית נדיבה שמתומחרת ב-48 שקל...
קרא בהארץ
דלאל: הארוחה הבלתי יציבה של השנה
ארוחת צהריים ב"דלאל" העלתה תחושה של ארוחה במסעדת תיירים: ניסיון לדחוף מים בתשלום, מנות טובות לצד יותר מדי מנות גרועות להביך וקינוח זעיר במחיר שערורייתי...
קרא בהארץ
תמורת 58 שקלים תקבלו את אחת מעסקיות הצהריים המהנות בתל אביב
בזכות האווירה, השירות וגם האוכל, העסקית החדשה של יא-פן מציעה חוויית צהריים מפתיעה...
קרא בהארץ
כשמסעדת היוקרה מנסה להכניס את הידיים שלה לכיס שלכם
במסעדת קלואליס של ויקטור גלוגר יודעים בהחלט איך לטפל בדגים ובחומרי גלם מהים, חבל שארוחה שם מסתיימת בטעם חמצמץ ולא בגלל הקינוח...
קרא בהארץ
המסעדה הכשרה שתגרום לכם לחזור בשאלה
הניסיון לאכול כמו שצריך בעזריאלי הביאו את עומר שוברט אל מסעדת השף הכשרה "הקומה ה-11". הממצאים: בשר במרקם גומי, ירקות בטעם קופסת שימורים וסלמון שטבע בשלולית שמן...
קרא בהארץ
כמה רחוק אתם מוכנים לנסוע בשביל ארוחת דגים מהטעימות והמשתלמות בישראל?
גם במשכנה החדש, "סבידה" מציעה דגים מצוינים בתמחור אטרקטיבי. אפילו ביום בו עולים רק בורי ומוסר...
קרא בהארץ
יש הרבה מסעדות סבירות בראשל"צ, סאן פלאוור היא לא אחת מהן
אם סופגניות עוף, מנות מתוקות, אגרולים שמנוניים ואיום מתמיד בקנסות זה הקטע שלכם – כנראה שהמסעדה הסינית הוותיקה בראשון לציון נועדה בשבילכם...
קרא בהארץ
טבעונית וסטלנית: העסקית שלא עושה סיפור מהחום
בלי להפעיל מזגן בעוצמה ועם תפריט שמתבסס על תבשלים צמחונים-טבעונים חמים, קאימק בשוק לוינסקי היא בועה סטלנית ונינוחה, טעימה וממש זולה. אז למי אכפת שהשירות צולע?...
קרא בהארץ
הביקורת האחרונה לוקה ולינו: עוד הוכחה שמה שמצליח בירושלים לא בהכרח יעבוד בתל אביב
המזגן קרטע, המנות הראשונות גם ולכל העסק היה תחושה של משהו שלא ממש מתניע. ארוחת צהריים בשבוע האחרון לחייה על "לוקה ולינו" הבהירה, גם אם עוד לא היה ידוע אז - חייה של המסעדה הזאת קרובים לסופם...
קרא בהארץ
אתם לא מכירים את העסקית המשתלמת בתל אביב, וחבל
המלצרית ממליצה על מנות זולות בלבד, לעיקריות מגיעים על ארבע והחשבון (אם מוציאים את הקינוח) הוא זיל הזול - אז למה מסעדת ראצ'ה בנוה צדק לא מפוצצת בשעת הצהריים?...
קרא בהארץ
המסעדה ההודית שמסרבת ליישר קו עם רוח הזמן
התפאורה מיושנת, המרקים מחפירים ולסלטים אין כל שמחת חיים. ובכל זאת, באינדירה ההודית עדיין מגישים עסקית משתלמת, עם עיקריות מצוינות ואפילו את הגרסה הכי טובה בארץ לקאסדייה...
קרא בהארץ
בין סוויטה לשיפודייה: זה מה שקורה כשפותחים שולחן במלון "דה נורמן"
אפילו במלון הבוטיק המפואר בתל אביב עלו על הגל החדש-ישן של לפתוח שולחן. התוצאה: תאונה...
קרא בהארץ
בגלגולה הנוכחי "קפה אל-נור" עוד יכולה להפתיע
מסעדת "קפה אל-נור" נפתחה מחדש כשיפודיית דגים עם השף רוברט קלוגר. אם ישכילו ללמוד שם מטעויות הם עשויים להיות "ברבוניה" הבאה...
קרא בהארץ
מסעדה שהיא אם כל קלישאות מסעדות הקיבוצים ויוצאי דרום אמריקה
המלצרית שברה דיסטנס, הבשר היה רחוק מלהצטיין ובכל זאת - העסקית המשתלמת של מסעדת "אסאדו בר" בקיבוץ אלונים עושה חשק להצפין שוב...
קרא בהארץ
תוגת הישראליות: למה ישראלים אוהבים כל כך את השף שגב?
גם אם ממש תנסו, בארוחה ב"שגב-ארט" לא תצליחו להתחמק מתועפות של שמן כמהין, פרחים אכילים ו"פינוקים" מהשף. כנראה שכך פיצח שגב משה את הדבר שישראלים חושבים שהם אוהבים...
קרא בהארץ
המסעדה שנותנת את מה שחסר פה: סושי יעיל וטוב
יש סושיות מהוקצעות יותר, עם חומרי גלם מרשימים יותר ופירוטכניקה מרהיבה, אבל ב״זה סושי״ מציעים בדיוק את מה שצריך: סושי טעים לארוחת צהריים במחיר אטרקטיבי למדי...
קרא בהארץ
טש וטשה: העסקית שמטשטשת את כל הפקשושים
מלצר שדוחק להזמין מרק רותח באמצע השרב ועוד במסעדה עם מזגן מקרטע זה מתכון בדוק לכישלון, אז איך זה שהעסקית של טש וטשה הוציאה אותנו כל כך מרוצים?...
קרא בהארץ
המסעדנות הישראלית הצליחה לקלקל את המסעדה הסינית הכי טובה שהיתה פה
הוצאת המנות הטובות מעסקית הצהריים יחד עם שירות זחלני, מסמנים את קליטתה הרשמית של מסעדת "לונג סנג" בישראל, אחרי 30 שנות פעילות...
קרא בהארץ
המסעדה שהמאיסה עלי סופית את טרנד המלצרים ההיפסטרים
אמנם אסור להתלונן על מלצרים שמחפים על חוסר ידע בשירותיות מוגזמת, אבל כשזה מפריע כבר לארוחה, הגיע הזמן להגיד די!...
קרא בהארץ
רק הלקוחות יותר בינוניים מהאוכל והשירות בבראסרי
משהו חורק במכונה המשומנת שנקראת בראסרי ואפשר לראות את זה בשלושה דברים: האוכל, השירות והלקוחות. מזל שמנה אחת הצילה את העסקית הזאת...
קרא בהארץ
למה ב"רק בשר" מסתירים את אחת העסקיות המשתלמות בארץ?
בשנים האחרונות היא מזוהה בעיקר עם קופונים וגם קל לחשוב שהיא כבר סגורה, אבל יין ללא הפסקה ב-25 שקל וסטייק ב-79 שקל, הופכים את "רק בשר" לאחת האופציות הטובות לאכול שאתם לא מכירים...
קרא בהארץ
זוזוברה היא לא מסעדה, אלא מפעל הזנה משוכלל
כבר 15 שנה שבשעות הצהריים יש תור ארוך בכניסה לזוזוברה בהרצליה. עומר שוברט המתין יפה וניסה לפענח את סוד ההצלחה של מכונת המנות המשומנת...
קרא בהארץ
קלארו: הגרסה הפחות מוצלחת של הבראסרי
בגרסת הצהריים של קלארו, האסתטיקה לא מספיקה כדי לכסות על מנות לא מספיק מוקפדות ועל תצוגת שירות מטורללת...
קרא בהארץ
ראש פינה בלב תל אביב, זה מה שאתם רוצים?
נשים בחופשת לידה, כריות צבעוניות וקצב של מושבה, ב"קפה נמרוד" רוצים להביא משהו מהאווירה הגלילית את תוך הביצה התל אביבית, לטוב וגם לרע...
קרא בהארץ
קלאש: האם חזרנו לשלם יותר על עסקיות במלונות?
חיים טיבי עושה אוכל טעים במסעדת קלאש בתל אביב. עם תמחור קצת יותר אטרקטיבי ועוד טיפה נדיבות, יהיה שווה להגיע לשם במיוחד...
קרא בהארץ
המעשנה במושב ינוב: עוף חריג ונדיר בין מסעדות הבשר
עומר שוברט שילם את 130 השקלים הכי מוצדקים לאחרונה על ארוחה בלתי נגמרת ושופעת מנות, במסעדה שכל חובב בשר צריך להכיר...
קרא בהארץ
כל כך רצינו לאהוב את המסעדה של סלאח כורדי, אבל לא ממש הצלחנו
במסעדת אל עאשי של השף סלאח כורדי ממש רוצים שתצאו מרוצים, אבל 99 שקלים על ארוחה עסקית שכוללת כרע עוף וסלט סלקים זה קצת מוגזם...
קרא בהארץ
מו ומו: כשהקינוח יותר טוב מהסטייק במסעדת הבשרים
מסעדת מו ומו ברחובות נחשבת למוסד בשרים אהוב. יכול להיות שהביטחון העצמי הגבוה מפריע להם לתת שירות ואוכל כמו שצריך?...
קרא בהארץ
צמחוני, פליאולית ומבקר מסעדות: מי סבל הכי הרבה במסעדה הטורקית פאשה?
רמות נדיבות גבוהות מהמקובל, תפריט שרוצה לספק את כולם ורצון טוב של המלצרים, לא הצילו את ארוחת הצהריים במסעדה הטורקית "פאשה" מנפילה...
קרא בהארץ
איך אומרים ארוחה עסקית בגרוזינית?
עומר שוברט חיפש מקום לאכול בראשון לציון ומצא את המסעדה הגיאורגית - דדה, בה הסתתרה עסקית נדיבה, טעימה ומשביעה ב-44 שקל (למרות שהדברים הטובים באמת מסתתרים בתפריט הרגיל)...
קרא בהארץ
האחים: ארוחת הצהריים שאסור להגיע אליה לבד
ב״האחים״ מציעים עסקית צהריים משתלמת, בעיקר אם נצמדים למנות המתומחרות סביב ה-60 שקל ומגיעים בקבוצות גדולות. מקוריות ואיכות? חפשו במקום אחר...
קרא בהארץ
איך יצאנו עם חיוך מארוחה שהתחילה בהתרסקות
המלצרים בגרינברג אדישים והמנות הראשונות מעליבות, אבל אז הגיעו העיקריות הכמעט מושלמות ומוס שוקולד אחד בלתי נשכח...
קרא בהארץ
ברזים של פספוס העסקית החדשה של פורטר אנד סאנס היא החמצה ענקית
בית הבירה "פורטר אנד סאנס" מעדיף לקרוץ לקהל העובדים בבניינים מסביב, מאשר להיות נאמן להגדרתו. זה לא מפריע לו להציע עסקית משתלמת, אם לא סופרים את האוכל...
קרא בהארץ
פיש נגד הצדף: קרב העסקיות של מסעדות הדגים בראשון לציון
שתי מסעדות הדגים הוותיקות בראשון לציון, מציעות תפריטים ארוכים עם מנות ענקיות שכל אחד יכול לאהוב. אצל מי תקבלו כמות ומי שמה דגש על איכות? ואיפה העסקית המשתלמת באמת? עומר שוברט מכריע בקרב הענקיות של ראשון לציון...
קרא בהארץ
פיש נגד הצדף: קרב העסקיות של מסעדות הדגים בראשון לציון
שתי מסעדות הדגים הוותיקות בראשון לציון, מציעות תפריטים ארוכים עם מנות ענקיות שכל אחד יכול לאהוב. אצל מי תקבלו כמות ומי שמה דגש על איכות? ואיפה העסקית המשתלמת באמת? עומר שוברט מכריע בקרב הענקיות של ראשון לציון...
קרא בהארץ
לא צריך להיות לאה שנירר בשביל ארוחה בתרנגול הכחול
בניגוד לציפיות ולמגדלי היוקרה שמסביב, העסקית של מסעדת התרנגול הכחול התגלתה כהוגנת ונדיבה, גם בעבור מי שאין לו מספיק כסף לדירה בבניין...
קרא בהארץ
האם מקום כמו ניטן תאי יכול להתקיים בתל אביב?
ניטן תאי זה מקום כל כך מופרך שאתה רק מחפש סיבות לחזור אליו. עכשיו צריך רק עסקית קצת יותר משביעה...
קרא בהארץ
צנועה, משתלמת וקפדנית: עסקית מצטיינת התגלתה בחיפה
צ׳אנג בה, המסעדה התאילנדית בעיר התחתית של חיפה, מוכיחה שאפשר גם אחרת. להיות זול, טעים וגם הכי קרוב לתאילנד. בקיצור, עסקית חובה, לא משנה איפה אתם נמצאים...
קרא בהארץ
נמצאה עסקית טובה ומשתלמת באזור קיסריה, לא תקפצו?
מסעדת מריפוסה בקיסריה מוסיפה לאזור, המלא במלכודות תיירים, אופציה שפויה טעימה ומשתלמת בשעת הצהריים, גם אם אין בה את אותה היצירתיות של שעות הערב...
קרא בהארץ
עקיצה ב-60 דקות: איך קיבלתי חשבון של יותר מ-600 שקל בארוחת צהריים בצפרה?
כשהמלצרית הציעה לטעום מ"ארוחת הפתעות" של צפרה, אף אחד לא ציפה שזה ייגמר עם כזה חשבון ועוד על ארוחה בינונית...
קרא בהארץ
הבלגן שמפריע לפיצה הכי מעודנת בתל אביב
תפריט הצהריים של ״הפיצה״ מציע הרבה יותר מדי סוגים של דילים וקומבינות וזה הדבר האחרון שאתה מצפה לפגוש במקום ששמו וצורתו משדרים כל כך הרבה פשטות...
קרא בהארץ
כשאין תחרות אמיתית מסביב ב"מקום של בשר" ימשיכו להגיש סטייקים סבירים ותוספות בינוניות
כשהסטייק במנה העיקרית הוא רק בסדר גמור, מסעדה עם שם כמו "מקום של בשר" נדרשת לחשבון נפש עמוק ולבדיקת תג המחיר...
קרא בהארץ
איזו נפילה: מה קרה למסעדת ברבוניה?
עם אווירה טובה ושירות מחויך, טעויות העבר של מסעדת ברבוניה עוד היו נסלחות, אבל כשגם אלה נעלמו נשארנו עם דגים סבירים וסלטים בינוניים, ועם התהייה: האם ייתכן שזמנה של ברבוניה עבר?...
קרא בהארץ
שילה מציגה: העסקית המעצבנת הכי טובה בתל אביב
עסקית הצהריים של מסעדת שילה לא נוטה חסד למעריציה השרופים של המסעדה, אבל אם מדלגים על מנות ראשונות מבאסות מגלים מנות עיקריות אדירות...
קרא בהארץ
מי צריך להיות שירותי ונחמד כשהאוכל מצוין?
כשהם מצוידים במנות פנטסטיות ובספריבס מופתי, במסעדת אסתר ביהוד מוותרים על כל ניסיון להתחבב, להתנחמד או סתם להקשיב ללקוחות...
קרא בהארץ
מי הפראייר שמשלם 98 שקלים על סלט וספגטי ברוטב עגבניות?
התפריט של מסעדת בלאקסטון במתחם הבורסה ברמת גן הציע "חוויית גורמה ייחודית באווירה מסוגננת", אבל בפועל מדיר צמחונים וטבעונים ומעליב את הקרניבורים...
קרא בהארץ
חמודה, תמשיכי לחלום על קליפורניה
"ההמבורגר הכי טוב בתל אביב" אכזב והמנות קטנות מדי: עם שאיפות להיות מסעדת עילית קליפורנית פורצת דרך, "סנטה רוזה" מתאמצת מדי ומה שיוצא בסוף זה מקום חמוד ולא יותר מזה. אז למה יצאנו בסוף עם חיוך?...
קרא בהארץ
ארוחת "אכול כפי יכולתך" ששווה טיפוס למרומי הכרמל
השמועה אודות מסעדה ביתית בהר הכרמל עם מצעד מנות שאינו נגמר ואפשרות לריפיל חופשי שלחה את עומר שוברט לבדוק את העסקית של "הבית בעין חוד". בין טחינה אדירה לסינייה נשגבת, עלתה התהייה: האם כמות מחפה על איכות?...
קרא בהארץ
הארוחה שגרמה לנו להתאהב מחדש במל ומישל
לא שהיו סיבות לא לאהוב אותה קודם, אבל עסקית הערב של "מל ומישל" היא סיבה טובה להיזכר באי קטן ובודד מדי של מצוינות בבן יהודה...
קרא בהארץ
ארוחה שנהפכה לקלישאה של ביקור במסעדה חדשה
ארוחה בביסטרו נח, שהוקם על חורבות המסעדה רוקח 73, הציגה את כל מה שאומרים על מסעדה חדשה: מצד אחד שלושה מלצרים על לקוח, מצד שני – פער עצום בין מה שכתוב בתפריט למה שמוציא המטבח והמבורגר שצריך לחכות לו 40 דקות. מזל שאת העסק הצילו שתי מנות אדירות...
קרא בהארץ
הבאז לא משקר: איך מסעדה בת חמישים מצליחה להיות מלאה בצהריים?
סלטי הפתיחה היו בינוניים, העיקריות ברמה בלתי אחידה, הקינוחים לא תוצרת הבית והתמחור לא זול במיוחד. אז למה בכל זאת העסקית מסעדת השקד מוצלחת כל כך?...
קרא בהארץ
האם עומר מילר עדיין מתעניין במסעדה שלו?
אם לא אכפת לכם שהמנות קטנות והמלצרים מתחככים בכם עם שקיות זבל ענקיות, דיל הצהריים של מסעדת "חדר אוכל" הוא לא רע בכלל...
קרא בהארץ
דגים 206: ריח של כסף ישן
אף מתיחת פנים לא תצליח להסוות את העובדה ש"דגים 206" היא מסעדה של פעם. היתרון: המלפפונים החמוצים הכי טובים בארץ. החיסרון: הדגים שלא מגיעים לרמה שלהם...
קרא בהארץ
פסטה מיאה מוציאה שם רע לנוסטלגיה
השירות עייף, התפריטים מוזנחים, המנות מוקטנות, הפסטות מיושנות ואפילו המזגן לא ממש מקרר. מה קרה לאחת המסעדות האיטלקיות האהובות בתל אביב?...
קרא בהארץ
סנסציה בביצה: העסקית של מסעדת משייה שווה חמישה כוכבים
ארוחת הצהריים במשייה היתה מסחררת, החל מהפרנה המרוקאית לפתיחה, דרך סלט רוקט אמנותי וכלה בהפתעות שהמתינו בדרך. ואז הגיע המעורב הירושלמי...
קרא בהארץ
גם עם שף כמו יורם ניצן, בינדלה היא עוד לא מול ים החדשה
בינדלה היתה ועודנה מסעדת שף מוקפדת, אבל תחת ניצוחו של השף יורם ניצן ממול ים, נעלמה העסקית ב-51 שקלים והגיעו ציפיות עם תג מחיר גבוה שהמסעדה עוד לא עומדת בהן...
קרא בהארץ
בטורקיז מציעים עסקית צהריים למי שלא צריך אותה
אם מתעלמים מהשירות המחופף והלא אופייני למסעדת טורקיז, משלל הסלבס שמסביב ומהמנות הראשונות, עסקית הצהריים של מסעדת היוקרה דווקא די משתלמת...
קרא בהארץ
יש רק דרך אחת ליהנות מארוחה בג'ירף
מצאתם בג'ירף מנה שאהבתם? היצמדו אליה ואל תנסו להיות מתוחכמים יתר על המידה. זה לא המקום לנסות מנות שאתם לא מכירים...
קרא בהארץ
קוואטרו: באנו בגלל השקר בפייסבוק, נשארנו בגלל האוכל המעולה (והמלצר המלך)
עומר שוברט לא יכול היה להתעלם מהפרסומות המפתות של מסעדת קוואטרו של אביב משה - פתח את התפריט והתרגז, אבל אז הגיע האוכל...
קרא בהארץ
יפו תל אביב: חיים כהן יודע מה ישראלים אוהבים
ביפו תל אביב, שנפתחה לפני ארבע שנים פיצח חיים כהן את הנוסחה: למכור חזה עוף ב-90 שקל ועדיין להישאר נגיש...
קרא בהארץ
גדרה 26: לא הכי טובה, פשוט טובה
גדרה 26 נולדה עם גל מסעדות השוק ואחרי שזה חלף נותרה עם היתרון הגדול שלה - מסעדה קטנה עם אוכל טרי, טעים ומשתלם ליד שוק. עכשיו נותר לה רק להיפטר מהשירות הסטלני...
קרא בהארץ
בעסקית הצהריים מתגלה שאונמי היא בעצם מסעדה בינונית
בחסות האפילה, הווליום הגבוה והאלכוהול, נוצרה למסעדת אונמי תדמית של יפנית איכותית ויוקרתית. ביקור בשעות היום מוכיח את ההפך בדיוק...
קרא בהארץ
קימל היא מסעדה של פעם, במובן הבינוני של המלה
תשכחו ממינימליזם: במסעדת קימל עושים הכל כדי להתעלם מרוח התקופה, מתוך אמונה שמה שעובד כבר 23 שנה כנראה אינו דורש תיקון. מעבר לתפאורה מיושנת ותפריט ארוך מאוד, עומר שוברט ישב לצהריים והרגיש באולם אירועים...
קרא בהארץ
בצקים זה שמחה איך זה שנאפיס עדיין איתנו?
רגע לפני פסח נחת עומר שוברט במסעדת נאפיס בראשון לציון, לארוחה עמוסת פחמימות וכנפיים ברוטב צ'ילי מתוק. הוא לא חשב שמעסקית הצהריים הזאת נדרשת תקופת התאוששות לא קצרה...
קרא בהארץ
כלכלית, קולינרית ואווירתית, בסופרה מגישים את אחת העסקיות הטובות בתל אביב
עם אוסף מנות מוצלחות, גדולות ומשביעות ועסקית שנמשכת כמעט עד הערב, עומר שוברט גילה במסעדת סופרה, הגרוזינית בשדרות רוטשילד, את הסיבה הכי טובה להוציא 62 שקלים על ארוחת צהריים...
קרא בהארץ
הבריחה מהודו: מה קרה לטנדורי של רינה פושקרנה?
המסעדה ההודית הוותיקה "טנדורי" מציעה ארוחה עסקית בסגנון ״אכול כפי יכולתך״. זה נשמע מפתה, כלכלית וכמותית, עד שמגלים שהיכולת ליהנות מהאוכל הזה, בביצוע ובסגנון הנוכחיים, מוגבלת למדי...
קרא בהארץ
ההמבורגר הטבעוני של משק ברזילי נותן פייט להמבורגריות
במסעדה הצמחונית-טבעונית "משק ברזילי" תשלמו קצת יותר משישים שקל עבור ארוחה עסקית מצוינת (עם המבורגר מושלם), מצפון נקי ואשליית בריאות, רק חבל שכל זה לוקח הרבה מאוד זמן...
קרא בהארץ
האם המסעדה היפנית מהיקרות בארץ שווה את הכסף?
במסעדת Dinings במלון נורמן במרכז תל אביב עושים הכל כדי שלא תרגישו בארץ. יש שם גם כמה מנות יפניות מצוינות עם חומרי גלם משובחים, והמוקפדות צועקת מכל צלוחית. אך האם זה מספיק לאנשים הרגילים שרוצים לאכול צהריים?...
קרא בהארץ
עשר תובנות מארוחת צהריים בסוהו, המסעדה המצליחה בישראל
תפריט ענק המוגש כולו באייפד, צבא מלצריות מתוקתק ועומס בלתי פוסק גם בשעות אחר הצהריים. עומר שוברט המתין לשולחן במסעדה המצליחה ביותר בארץ - סוהו, והבין למה בראשון לציון זאת מסעדה אהובה כל כך...
קרא בהארץ
תנו להם זמן ובסנטה קתרינה תהיה העסקית הכי טובה בארץ
לעסקית החדשה של סנטה קתרינה יש את כל הנתונים להפוך לארוחת הצהריים המשתלמת והמהנה בתל אביב. בינתיים הם עוד לא שם...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית האם באמת אפשר לאכול אצל מאיר אדוני ב-63 שקל?
השמועות אודות עסקית אקספרס אצל מאיר אדוני הריצה את עומר שוברט למזללה, רק בשביל לגלות שמנות הדגל נותרו בחוץ. זה טעים והשירות מעולה, אבל בשביל לאכול באמת אוכל של מאיר אדוני צריך לבוא בערב...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית קפה איטליה היא לא יותר ממסעדת פועלים - וזה טוב
בלי הברקות והתחכמויות, בקפה איטליה מגישים אוכל פשוט וטעים במנות גדולות ובמחירים סבירים. אז איך הפך הבראסרי הניו יורקי למסעדה שמזכירה יותר חדר אוכל בקיבוץ?...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית "דוד ויוסף סטריט פוד" היא יאיר לפיד של המסעדות
ב״דוד ויוסף״ זיהו את ההיצע הקולינרי המוגבל של מתחם הבורסה ברמת גן, לקחו את המותג התל אביבי שלהם ושינמכו אותו למשהו שבין מסעדת פועלים לדוכן מזון מהיר. זה אולי מצליח, אבל חסר נשמה...
קרא בהארץ
ביקורת בשביל העסקית של מסה תצטרכו לפנות הרבה זמן ולהצטייד באוליגרך
במסעדת "מסה" של אביב משה, כנראה לא סופרים את האנשים שאוכלים שם בארוחה העסקית, כי גם האוכל עצמו יישר קו עם התחושה הכללית של ״פתחנו בצהריים כדי שתוכלו להגיד שהייתם במסה, הלקוחות האמיתיים שלנו יגיעו בערב״...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית ארוחה אצל אייל שני מעלה מחדש את השאלה: כמה שווה אוכל פשוט?
האוכל של אייל שני ב"צפון אברקסס" הוא פשוט וטעים, השאלה היא למה צריך לשלם על זה כל כך הרבה כסף, במיוחד כשמדובר במנות זעירות מדי...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית בית קפה אנין או מסעדה מרושלת? המקום החדש של עודד סיידא עוד לא סגור על עצמו
בעידן שאחרי יונתן רושפלד, בקפה מייסון (לשעבר "ארוחת ערב") מגיש עודד סיידא ארוחת צהריים טובה במחירים הוגנים. חבל רק שהדרך למנות העיקריות מבלבלת כל כך...
קרא בהארץ
ביקורת בקיסריה גילינו עסקית שנעדיף לשכוח
חרצן הזית בסלט היה הבעיה הקטנה בארוחה עסקית יקרה ומבישה במסעדת "הלנה". עומר שוברט נסע עד לנמל קיסריה כדי לגלות שתפרו אותו במלכודת תיירים שמתחפשת למסעדת שף...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית אוליברי היא מסעדה מהזן שלא מייצרים יותר
המסעדה האיטלקית אוליברי בתל אביב מדגימה כיצד אפשר לצאת עם חיוך מעסקית בסביבות 50 שקלים, גם אם האוכל לא תמיד מבריק. אז מתי הציעו לכם לבדוק את ההצעות הזולות של התפריט?...
קרא בהארץ
ביקורת עסקית קלאסיקה מודרנית במלון מונטיפיורי
יש זולות ממנה אבל אין משתלמות ממנה - הארוחה העסקית של מלון מונטיפיורי מוכיחה את עצמה כנצחית מכל הבחינות: מהשירות, דרך האוכל ועד האווירה. האם זו העסקית הטובה בתל-אביב?...
קרא בהארץ
עלו לאחרונה...
דיווח של Ayelet Halbershtat Atias in פורום ביקורת מסעדות על דדה, גבעתיים
דיווח של David Meitar in פורום ביקורת מסעדות על פרא, תל אביב