Pop Pope – מסעדת קונספט בין מגדלים
מסעדת Pop Pope היא חלק ממיזם המציע מקום בילוי חוויתי הכולל גם ברים וחלל אירוח. המיזם עוצב בשיתוף ארמאני קאזה מילאנו. השף שחף שבתאי בנה למסעדה תפריט בו הוא משלב בין המזרח רחוק לאיטליה....
קרא בבלוג
שחקי שחקי – אוכל משהו משהו
החלפת השף ושינוי הגישה ב- שחקי שחקי יצרו מציאות קולינרית חדשה. השף אדר לוטן מגיש אוכל מעודן ואלגנטי בסביבה שלא מרמזת על כך....
קרא בבלוג
אוזריה – מטבח ים תיכוני בשוק לוינסקי
אוזריה היא בר מסעדה ותיקה בשוק לוינסקי. גם לאחר הקורונה היא מציעה מקום עם אוכל לא מחייב ואווירה בהתאם....
קרא בבלוג
מסעדת אסתר ממשיכה בדרכה
עם קורונה ובלי קורונה מסעדת אסתר שומרת על אותו קו יציב וייחודי שפגשתי גם בפעם הקודמת. אין טריקים ואין שטיקים אלא עבודה קשה ועשייה טובה....
קרא בבלוג
לולה מרטין – Lola Martin
המסעדן אפי אלאלוף פתח את לולה מרטין, מסעדת דגים ופירות ים בהרצליה פיתוח. הסגנון והאוכל הם מעט של פעם ועם זאת האוכל טעים והתמורה למחיר טובה....
קרא בבלוג
מסעדת הוטל מונטיפיורי (Hotel Montefiore) גם באוויר הפתוח
הגענו לבדוק כיצד מסעדת הוטל מונטיפיורי מתאימה את עצמה להנחיות החדשות והאם היא מצליחה להתגבר על קשיי הקורונה....
קרא בבלוג
מנשייה Mansheya مَـنـــشــية
מנשייה שואפת להביא את התרבות הערבית יפואית המסורתית לקדמת הבמה. הביצועים הקולינריים בערב ביקורי לא היו משכנעים....
קרא בבלוג
אנימאר – להפיח חיים במסעדה לאחר הסגר
מסעדת אנימאר חזרה לפעול לאחר תקופת הסגר תוך הקפדה על ההנחיות. אנשי המסעדה מנסים להתמודד עם השינויים הנדרשים ברוח התקופה....
קרא בבלוג
בצלאל – שיפודייה חדשה כמענה לתקופה מאתגרת
בעלי ביסטרו סקוטי ופאץ' , שלא שרד את התקופה האחרונה, החליטו לא לוותר ופתחו את המקום מחדש כשיפודייה אורבנית בשם בצלאל....
קרא בבלוג
מלגו ומלבר – החזרה לשגרה
מלגו ומלבר היא המסעדה הראשונה בה ביקרנו לאחר שובן של המסעדות מהסגר שנכפה עליהן בתקופת הקורונה. אחד מהממצאים המפתיעים היה שהמסעדה תמשיך לקיים את המשלוחים שהצליחו בתקופת הסגר....
קרא בבלוג
קאמאקורה (Kamakura) מסעדת שף יפנית כשרה במלון ברמת גן
קאמאקורה היא מסעדת שף יפנית כשרה המתמחה בבשר. התקשיתי למצוא בה את מסעדת היוקרה שהובטחה בפרסומים המקדימים והתקשיתי למצוא בה את עצמי כלקוח....
קרא בבלוג
פופה רסטו קלאב POUPéE
פופה הוא מתחם בילוי חדש בתל אביב המציע חוויה משולבת של מסעדה, בר ומועדון. על בסיס ערב ביקורי נראה כי הדגש המרכזי הוא על חווית המועדון והרבה פחות על האוכל....
קרא בבלוג
רביבה הקומה השנייה צהריים זה לא רק עסקית
רביבה הקומה השנייה היא מסעדת פיין דיינינג מבית רביבה וסיליה. המסעדה שפתוחה לארוחות בוקר וצהריים נסמכת על קלאסיקה ועושה זאת בצורה עדכנית ונינוחה. השראתה ורוחה של רביבה אפל ז"ל שורה על כל חלק וחלק ממנה, החל מהעיצוב, דרך הכלים, האווירה, השירות וכמובן האוכל....
קרא בבלוג
ארוחה שחורה ב-המעשנה במושב ינוב
ערב הקונספט שחווינו ב-המעשנה במושב ינוב כלל בשרים "שנצבעו" בשחור ועברו בתנור עישון. למרות מנעד הטעמים המעט מוגבל , זה היה ערב מוצלח ומתגמל....
קרא בבלוג
קורון פטיסרי (Couronne Patisserie), מערת הקשת ו-פקיעין
בביקורנו בצפון פקדנו את קורון פטיסרי, קונדיטוריה מצליחה השוכנת בקיבוץ עברון ליד נהריה. ניצלנו את מזג האוויר הנפלא גם לטייל למערת הקשת ולבקר בבית הכנסת העתיק בפקיעין....
קרא בבלוג
קאלאטה 15 Calata 15
קאלאטה 15 היא מסעדה איטלקית חדשה שנפתחה בהרצליה פיתוח. הבעלים הם זוג בחיים (איטלקי וישראלית) ויש להם מסעדות נוספות באיטליה ובאנגליה. אנשי המסעדה מכוונים לתפריט איטלקי קלאסי....
קרא בבלוג
לונא ביסטרו ערבי בנצרת
לונא מגישה אוכל ערבי עכשווי ומעניין המבוסס על שורשים מקומיים. המסעדה נמצאת במקום שבו מצפים לאוכל גנרי של קניון ומפתיעה בביצועיה....
קרא בבלוג
מבצר המלך (Chateau du Roi) – מסעדה וחדרי אירוח בכפר מעיליא
השנה נפתחה מסעדה איטלקית/מקומית ב-מבצר הצלבני בכפר מעיליא. המתחם אליו היא שייכת כולל גם חדרי אירוח. מקום ייחודי שכדוגמתו אפשר למצוא בפרובאנס או בטוסקנה....
קרא בבלוג
שני ניסיונות עם המבורגרים מדוברים בדאון טאון המתחדש של תל אביב
דיווח על שתי המבורגריות בתל אביב: Bentz הוותיקה בפלורנטין ו- GDBurger שהוא אירוע פופ אפ בכרם התימנים....
קרא בבלוג
גרקו אזורי חן תל אביב
מסעדת גרקו הנמצאת במרכז המסחרי של אזורי חן מציעה את גרסתה לאוכל יווני. אנשי המקום מתנהלים ביעילות ומנסים לעשות שמח. נותר רק לברר מה קורה בגזרת האוכל....
קרא בבלוג
מסעדת L28 בניצוחה של השפית נאיפה מולא
השפית נאיפה מולא תציע בחצי השנה הקרובה במסעדת L28 מנות בהשפעת המטבח עליו גדלה, מטבח שאמי ים תיכוני עם קריצה לקהל התל אביבי....
קרא בבלוג
הלנה בנמל בקיסריה
הלנה בנמל הנמצאת בעיר העתיקה קיסריה היא מסעדה וותיקה הממוקמת במיקום אטרקטיבי . המסעדה מוצגת כמסעדת שף ים תיכונית עכשווית אך ניכר שיש בתפריטה השפעות מהותיות ממטבחים קלאסיים....
קרא בבלוג
הונג קונג דים סאם ביקור חוזר
עד לא מזמן דים םאם היו טרנד קולינרי לוהט. כיום הם הרבה פחות באור הזרקורים. למרות זאת הונג קונג דים סאם בת"א ממשיכים בדרכם בהצלחה....
קרא בבלוג
סרפינה תל אביב Serafina TLV
סרפינה היא רשת שזכתה להצלחה רבה בעולם הן בקרב הקהל הרגיל והן בקרב סלבריטאים ופוליטיקאים ידועים. הסניף המקורי נפתח בניו יורק ב- 1995 על ידי שני חברים ששאפו לייצר את הפיצה והפסטה הטובים בעולם. לאחרונה קם אצלנו ברמת אביב הסניף ה- 38 של הרשת....
קרא בבלוג
באחד האמשים ביקרתי ב- אמש
ב-אמש מנסים להשתלב בסצנת הבילוי של תל אביב 2019 ומציעים גם מסעדה, גם בר, גם חלל אירועים וגם חצר. מעניין אם הניסיון לענות על צורכיהם השונים והמגוונים של הבליינים יצלח....
קרא בבלוג
נטשקה מקום קטן עם אוכל טעים
נטשקה היא מקום אוכל משפחתי וקטנטן. נטליה, האמונה על המטבח, מציעה לאורחיה אוכל רוסי-אוקראיני-קווקזי שנהגה להכין לבני ביתה. האוכל פשוט, טעים ובמחירים הוגנים....
קרא בבלוג
לה מעלה – Le Mala
לה מעלה היא מסעדה-בר בסגנון מקסיקני בקריית המלאכה בדרום תל אביב. נראה כי המסעדה והלוקיישן משדרים על אותו הגל. מקום שיכול להתאים יותר לנפשות צעירות....
קרא בבלוג
משפחת שכטר – Smoke House
משפחת שכטר היא מסעדת בשרים חדשה בחולון. במסעדה מציעים ארוחות מובנות המבוססות על הרבה בשר שעבר במעשנה לצד תוספות. האם הרבה זה מספיק ?...
קרא בבלוג
שַחֲקּי שַחֲקּי בר אוכל
בר האוכל שחקי שחקי נפתח לפני מספר חודשים בתחילת רחוב טשרניחובסקי בתל אביב. גם אם אני כנראה לא קהל היעד, כיף לראות שהוא משחק אותה....
קרא בבלוג
זאכּי زاكي
מסעדת זאכי בשכונת פלורנטין בת"א מציעה אוכל ביתי ערבי באווירה לא פורמלית. מעבר לסיפור שעומד מאחורי הבעלים (שותפות יהודית ערבית), המקום מציע אוכל טעים במחירים מתונים....
קרא בבלוג
אולימפוס – יציבות ושימור מסורת ראויים להערכה
מסעדת אולימפוס מתקרבת לשנתה ה-90 . הדור השלישי במסעדה ממשיך לעשות את מה שעשו קודמיו ומצליח להשאיר אותה רלוונטית גם היום....
קרא בבלוג
שלוש מסעדות בשלוש ערים ב-פוליה
אזור פוליה בדרום מזרח איטליה הופך בשנים האחרונות ליעד תיירותי אטרקטיבי בטיול שלנו ביקרנו, בין היתר, בשלוש מסעדות שונות שהמשותף להן הוא השימוש בטכניקות ובשילובים עכשוויים ומיוחדים המבוססים על חומרי גלם מקומיים: Ristorante Pentole e Provette שמושכת לכיוון מולקולרי Ristorante Alex האלגנטית והמוערכת Osteria Del Tempo Perso הוותיקה והמבוקשת...
קרא בבלוג
שפים זרים מתארחים ב-קורדרו וב- בסטה
שני שיתופי פעולה של שתי מסעדות (קורדרו ו-בסטה) עם שני שפים (לאוריס אלקסייס ו-גל בן משה) שהגיעו על מזוודותיהם העמוסות בחומרי גלם מיוחדים מצפון אירופה (לטביה וגרמניה) הולידו שתי ארוחות ייחודיות. כל אחת מהן הייתה שונה בדרכה, הן קולינרית והן גסטרונומית....
קרא בבלוג
שפים זרים מתארחים ב-קורדרו וב- בסטה
שני שיתופי פעולה של שתי מסעדות (קורדרו ו-בסטה) עם שני שפים (לאוריס אלקסייס ו-גל בן משה) שהגיעו על מזוודותיהם העמוסות בחומרי גלם מיוחדים מצפון אירופה (לטביה וגרמניה) הולידו שתי ארוחות ייחודיות. כל אחת מהן הייתה שונה בדרכה, הן קולינרית והן גסטרונומית....
קרא בבלוג
יפו ברצלונה טאפאס בר
התפריט של יפו ברצלונה בשוק היווני ביפו מציע שילוב של מנות בהשפעה ספרדית ובהשפעה מקומית-יפואית, מעין טאפס בר יפואי. ערב ביקורי היה מוצלח מכל הבחינות, מזג האוויר, האווירה, השירות ולא פחות האוכל הטעים....
קרא בבלוג
מסעדת סושיאל קלאב ( Social Club )
מסעדת סושיאל קלאב פועלת מזה עשור ללא יחסי ציבור או אזכורים מיוחדים . נדמה שהיא הצליחה למצוא את הנוסחה לאריכות ימים....
קרא בבלוג
בר 51 – הרבה השתנה מהאייטיז
בר 51 הוא מקום חדש ולוהט בתל אביב של 2019. נקווה שאחרי שגלי ההתלהבות הראשוניים יפוגו הוא יצליח לספק אמירה מגובשת ומעניינת לא רק כ-בר אלא גם כ-מסעדה....
קרא בבלוג
המטבח של פוליה וחוויה אותנטית במסעדה כפרית טובה
קצת על המטבח של פוליה . מסעדת Oltregusto ב- Caprarica di Lecce היא מסעדה כפרית המדגימה יפה את המטבח המקומי....
קרא בבלוג
מסעדת ג'ורג' וג'ון (George John) במלון דריסקו
מלון דריסקו מתהדר במסעדת ג'ורג' וג'ון . למסעדה שם חדש, שף חדש, תפריט חדש ומיקום חדש כל זאת בתקווה לעלות על נתיב חדש ומוצלח....
קרא בבלוג
איסאן Eisan อีสาน
המסעדה התאילנדית החדשה איסאן נמצאת בשוק הכרמל בת"א. המקום קטן, צנוע ונעדר יומרה. אף על פי כן נהניתי מהארוחה במקום ויצאתי עם תחושה שאחזור שוב....
קרא בבלוג
מסעדת נאם הסניף ב- קינג ג'ורג'
נאם ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב היא סניף נוסף למסעדת נאם המקורית מצפון רחוב דיזנגוף. הביקור שלי במקום לא צלח בעיקר בשל השירות הטכני....
קרא בבלוג
טנקה (Tenka) יפנית אחרת
טנקה היא מסעדה/מעדנייה הנמצאת בשכונה מנומנמת בצפון תל אביב. במקום מציעים מנות יפניות מגוונות במחירים מתונים לאכילה במקום או בטייק אווי....
קרא בבלוג
הונולולו טיקי בר בכיכר דיזנגוף המתחדשת
הונולולו, שהוגדר על ידי מקימיו כ-טיקי בר הראשון בתל אביב, ממוקם בכיכר דיזנגוף המתחדשת. המשקאות והקוקטיילים שלו מתרכזים בעיקר סביב רום ובתפריט השפעות אסייתיות, מקסיקניות וקריביות. מעניין אם גם ללא העיצוב האופייני ל-טיקי בר המקום יהפוך לאטרקטיבי....
קרא בבלוג
ג'וז ולוז – אתם קובעים את המחיר
מזה מספר חודשים מתקיים קונספט ייחודי במסעדת ג'וז ולוז של ארוחה ללא תפריט שבה המנות מוזרמות לשולחן. בסופה הלקוח משלם על הארוחה והחוויה כראות עיניו....
קרא בבלוג
מסעדת קורדרו (Cordero) בנווה צדק
מסעדת קורדרו (Cordero) החדשה במרכז סוזן דלל בנווה צדק מכוונת גבוה. העולם הישן הוא נר לרגליה. עם זאת במנות הקלאסיות שהזמנו היה גם טאץ' מודרני שהשתלב היטב....
קרא בבלוג
אופא OPA
אנשי מסעדת אופא (opa) החדשה מתרכזים בממלכת הצמחים. במובנים מסוימים יש בה קריאת תיגר על המקובל הנעשית בצורה שקטה, עדינה ועם הרבה חן....
קרא בבלוג
פאן קון מנטקה Pan con Manteca
פאן קון מנטקה (Pan con Manteca) היא מסעדה חדשה בשכונת פלורנטין המציעה תפריט ובו מנות המושפעות מהמטבח הספרדי וממטבחים בדרום ומרכז אמריקה....
קרא בבלוג
באבג'ים (Babacim) מוטפאק (Mutfak) ודילק'ס (Dilek's) – הכיבוש הטורקי
בשנים האחרונות המטבח הטורקי האותנטי מצליח לכבוש כאן את הלבבות. הדיווח הנוכחי מתייחס אל שלושה מקומות עממיים הממוקמים לא רחוק זה מזה: דילק'ס כבר עושה זאת תקופה ארוכה יחסית ומציעה מאפים ייחודיים וטעימים עד מאד. השווארמיות מוטפאק ו-באבג'ים זכו בשנה החולפת לתשומת לב רבה....
קרא בבלוג
באבג'ים (Babacim) מוטפאק (Mutfak) ודילק'ס (Dilek's) – הכיבוש הטורקי
בשנים האחרונות המטבח הטורקי האותנטי מצליח לכבוש כאן את הלבבות. הדיווח הנוכחי מתייחס אל שלושה מקומות עממיים הממוקמים לא רחוק זה מזה: דילק'ס כבר עושה זאת תקופה ארוכה יחסית ומציעה מאפים ייחודיים וטעימים עד מאד. השווארמיות מוטפאק ו-באבג'ים זכו בשנה החולפת לתשומת לב רבה....
קרא בבלוג
באבג'ים (Babacim) מוטפאק (Mutfak) ודילק'ס (Dilek's) – הכיבוש הטורקי
בשנים האחרונות המטבח הטורקי האותנטי מצליח לכבוש כאן את הלבבות. הדיווח הנוכחי מתייחס אל שלושה מקומות עממיים הממוקמים לא רחוק זה מזה: דילק'ס כבר עושה זאת תקופה ארוכה יחסית ומציעה מאפים ייחודיים וטעימים עד מאד. השווארמיות מוטפאק ו-באבג'ים זכו בשנה החולפת לתשומת לב רבה....
קרא בבלוג
יאקימונו – ארוחת טעימות ליום הולדת קיסר יפן
מסעדת יאקימונו הפועלת תקופה ארוכה בשדרות רוטשילד בת"א מהווה אי של יציבות בעולם של טרנדים משתנים. לאחרונה המסעדה מציעה ארוחת טעימות לכבוד יום ההולדת של קיסר יפן. ארוחות דומות מהסוג הזה מלוות את המסעדה במשך השנים ומאפשרות הצצה למטבח היפני....
קרא בבלוג
קפה נואר בחזרה אל השניצל המיתולוגי
מסעדת קפה נואר הוותיקה, שעוברת לאחרונה מספר טלטלות, משדרת עסקים כרגיל. גולת הכותרת הייתה ונותרה השניצלים המיתולוגיים. עבור רבים זה מספיק. אני מצפה ליותר....
קרא בבלוג
סקוטי ופאץ' – ביסטרו שכונתי
סקוטי ופאץ' הוא ביסטרו שכונתי. האנשים הצעירים מאחורי המקום מגיעים מתחום הברים ושואפים להגיש מנות קלאסיות עם אמירה עדכנית....
קרא בבלוג
L28 – פלטפורמה קולינרית
L28 הוא מיזם קולינרי חדש שנפתח ברחוב לילינבלום בת"א על ידי עמותה המקדמת את החדשנות הישראלית. היזמים מנסים ליצור פלטפורמה שבאמצעותה תהיה אפשרות לגלות את כישרונות העתיד בתחום הקולינרי. כל חצי שנה הם יבחרו שף או שפית שיובילו את המטבח. זו גם הסיבה שהמיזם זכה לכינויים כמו סטארט אפ קולינרי או חממה/מעבדה לשפים צעירים. הראשונה שנבחרה לעמוד בקו האש היא השפית שולי וימר....
קרא בבלוג
קופי בר לא מחליפים סוס מנצח
חזרתי ל- קופי בר הוותיקה. נראה שמאפייני המקום כמו השירות המצוין, האווירה הביסטרואית והעדר היומרה או החדשנות בנושא האוכל הם המפתח להצלחת המקום....
קרא בבלוג
אייבי – מסעדה ים תיכונית
אייבי היא המסעדה החדשה של האחים אסף ויותם דוקטור. בעיקרה היא מסעדת דגים המתבססת על דגה מקומית שנעשית בתנור עצים מיוחד....
קרא בבלוג
מסעדת מוֹשבּוּצ ברמת הגולן
מסעדת מושבוצ במושב רמות ברמת הגולן מציעה בעיקר בשרים ברמה טובה. המאמץ שהשקיעו אנשי המסעדה בכדי שנצא מרוצים ראוי להערכה ולפרגון....
קרא בבלוג
מסעדת עזבה (Ezba)
מסעדת עזבה בראמה מציעה מטבח ביתי גלילי. הרושם הסופי בהחלט חיובי. מעניין יהיה לבחון את המנות המבוססות על חומרי הגלם העונתיים....
קרא בבלוג
ארציאלי ו- Pizzot פיצות לפי משקל. צורת הפיצה דומה, החוויה שונה.
לרשימת הפיצריות המתארכת בתל אביב נוספו השנה ארציאלי (Artzieli) בכיכר רבין ו- Pizzot ברחוב דיזנגוף. בשתי הפיצריות מציעים פיצות לפי משקל אך הביצוע ב- Pizzot שכנע אותי יותר....
קרא בבלוג
ארציאלי ו- Pizzot פיצות לפי משקל. צורת הפיצה דומה, החוויה שונה.
לרשימת הפיצריות המתארכת בתל אביב נוספו השנה ארציאלי (Artzieli) בכיכר רבין ו- Pizzot ברחוב דיזנגוף. בשתי הפיצריות מציעים פיצות לפי משקל אך הביצוע ב- Pizzot שכנע אותי יותר....
קרא בבלוג
בית קנדינוף – מתחם אומנות עם אוכל בצדו
בבית קנדינוף מנסים לשלב אומנות וקולינריה. המקום מיוחד, נעים והאווירה טובה. השירות צעיר ומשתדל. מבחינת האוכל, המרכיבים טובים והמחירים מתונים אך לתחושתי הוא יותר מלווה מאשר עיקר החוויה....
קרא בבלוג
Selas אור גינסברג מארח
Selas איננה מסעדה רגילה אלא חלל אירוח שמוצעת בו חוויה כוללת של אוכל, אלכוהול ומוזיקה. על הכול מנצח אור גינסברג זוכה העונה השנייה של משחקי השף....
קרא בבלוג
ארנסטו – מסעדה איטלקית ותיקה
ארנסטו נותנת תחושה של מסעדה אותנטית, לא מתחכמת וללא יומרות. את מה שהיא יודעת לעשות היא עושה כבר למעלה מעשרים שנה....
קרא בבלוג
מסעדת דון קמילו – האיטלקית החדשה במלון The Jaffa (זהירות ! ארוך )
מסעדת דון קמילו (Don Camillo) נפתחה לאחרונה במלון The Jaffa המרשים ביפו. האווירה במקום טובה, העיצוב מושקע, השירות מוקפד מאד והאוכל איטלו-אמריקאי על כל המשתמע מכך. ! Forza America...
קרא בבלוג
קפה נורדוי – קפיצה קטנה ומאד מוצלחת לאירופה
קפה נורדוי שנפתח לאחרונה הוא סוג של הפתעה גדולה. האם מדובר בפתיחת המסעדה החשובה ביותר של השנה ?...
קרא בבלוג
גסטרו בר "הוטל דה ויל" ת"א
הוטל דה ויל מצטרפת למסעדות בהשראה איטלו-צרפתי שנפתחו לאחרונה. מאחורי המקום עומדים אנשים מנוסים בתחום האירוח והקולינריה. האם זה מספיק ?...
קרא בבלוג
מסעדת ניZZא (ניצה)
ניצה היא מסעדה חדשה בתל אביב הנעה על קו התפר שבין צרפת לאיטליה. אופציה חביבה אבל אם הם רוצים לכוון גבוה יותר, יש צורך במקצה שיפורים....
קרא בבלוג
המבורגרים בשני מקומות חדשים בתל אביב
לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי שנחגג השבוע, דיווח על שני מקומות חדשים יחסית בתל אביב: TLBS המבורגרייה קטנה וייחודית ב-דיזינגוף ובראסרי Hamburg שנפתח לפני מספר ימים ב-הרברט סמואל....
קרא בבלוג
המבורגרים בשני מקומות חדשים בתל אביב
לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי שנחגג השבוע, דיווח על שני מקומות חדשים יחסית בתל אביב: TLBS המבורגרייה קטנה וייחודית ב-דיזינגוף ובראסרי Hamburg שנפתח לפני מספר ימים ב-הרברט סמואל....
קרא בבלוג
All’Enoteca מסעדת כוכב מישלן בפיימונטה
למסעדת All’Enoteca ב-Canale איטליה יש כוכב מישלן. ערב ביקורנו המוצלח יכול להצדיק אותו. האוכל שהוגש לנו היה שונה, מוקפד וטעים....
קרא בבלוג
בית קפה היסטורי ושתי מסעדות מודרניות ב-טורינו
טורינו שמשה כבירת איטליה המתהווה לתקופה קצרה בלבד אבל אין לתת לעובדה זו להטעות. ממליץ לבקר בטורינו ולא רק כנקודת מעבר לאלפים או לחלקי פיימונטה האחרים. להלן ביקוריי ב: Al Bicerin בית קפה היסטורי Consorzio – הבסיס פיימונטזי הביצועים חדשניים Scannabue – תחושת עולם ישן עם ביצועים מודרניים...
קרא בבלוג
שתי חוות ב-פיימונטה ומסעדה פופולרית אחת
אחד מימי הטיול הוקדש לפיימונטה הכפרית שם ממשיכים לעשות את הדברים נאמנים למסורות עבר. הסיור כלל ביקור בחוות בופאלו , ביקור בחוות חזירים וסיום במסעדה משפחתית אהודה שמגישה תפריט קבוע של מאכלים פיימונטזים....
קרא בבלוג
תנועת ה- slow food ומסעדת Boccondivino
מסעדת Boccondivino ב- Bra מביאה לידי ביטוי את הרעיונות שבבסיס תנועת ה- slow food ומגישה אוכל פיימונטזי קלאסי....
קרא בבלוג
ביקור חוזר ב- פרוזדור
פרוזדור היא מסעדת המבורגרים המבדלת את עצמה בשיטת ההכנה של הקציצות ובהמבורגרים המובנים שלה. המקום עובד בתפוסה מרשימה....
קרא בבלוג
מסעדת דוק בתל אביב ביקור חוזר
מסעדת דוק פועלת כמעט שלוש שנים. הקושי שלנו להזמין מקום יכול אולי להעיד שהיא מצליחה ומבוקשת. מסקנותיי מהביקור הנוכחי דומות לאלה שהיו בביקורים הקודמים, דוק בולטת לחיוב בסביבתה האפרורית....
קרא בבלוג
מסעדת האנוי האסייתית הקטנה מלילנבלום
מסעדת האנוי האסייתית מעוררת הערכה בכושר ההישרדות שלה בכרך התל אביבי שלרוב לא מיטיב עם מסעדות. האוכל ממשיך להיות טעים כבעבר, האלמנטים הסביבתיים פחות משכנעים....
קרא בבלוג
יוֹרְשׁ מסעדה רוסית ב-בת-ים
בכניסה לבת-ים מסתתרת 'יורש', מסעדה קטנה באזור מגורים אפרורי ומיושן. זוהי מסעדה של אישה אחת המתרכזת בבישול אוכל ביתי רוסי קלאסי המתאים גם למי שלא גדל על ברכי האוכל הזה....
קרא בבלוג
Burek "מגרש המשחקים של השף ברק יחזקאלי"
בורק הוא אירוע חד שבועי (ימי רביעי) בניצוחו של השף ברק יחזקאלי. במהלכו הסועדים מקבלים ארוחה מגוונת על בסיס מרכיבים עונתיים. פשוט לבוא ולהתמסר....
קרא בבלוג
ביקור חוזר במסעדת קפה איטליה
עוד מעט מסעדת קפה איטליה של האחים ירזין תחגוג עשור, פרק זמן מרשים במסעדנות הישראלית. בערב ביקורי האוכל היה בסדר גמור אך לא מפתיע או מרגש....
קרא בבלוג
קוצ'ינה הס 4 בתל אביב
השפית תמר כהן צדק החליטה לפתוח את קוצ'ינה הס 4 בימי רביעי וחמישי גם בשעות הערב. הביקור שלי בערב סגרירי היה מוצלח. מזג האוויר עם האוכל והשירות יצרו אצלי תחושה חמימה בדומה לביקור בטרטוריה איטלקית בארץ המקור....
קרא בבלוג
cafeteria בקניון גינדי – חזרה לאחור במנהרת הזמן
אנשי קפה אירופה פתחו בקניון גינדי בת"א את cafeteria שלמרות שמה היא מוצגת כמסעדה בית קפה. ארוחת הצהריים במקום החזירה אותי שנים אחורה....
קרא בבלוג
יאטאי ( Yatai ) ו – אוקאסאן ( Okasan ) מיפן לתל אביב
יאטאי ו-אוקאסאן שני מקומות אוכל יפני קטנים וחדשים בתל אביב. הראשון מגיש אוכל דוכני רחוב והשני אוכל ביתי....
קרא בבלוג
יאטאי ( Yatai ) ו – אוקאסאן ( Okasan ) מיפן לתל אביב
יאטאי ו-אוקאסאן שני מקומות אוכל יפני קטנים וחדשים בתל אביב. הראשון מגיש אוכל דוכני רחוב והשני אוכל ביתי....
קרא בבלוג
אנגליה מקבץ מקומות בעלי ייחוד
לקט קצר של מספר מקומות מפה ומשם : ארוחת בוקר ב- Shetch ב-לונדון ארוחת צהריים ב- Wellington Farm ב- Cockermouth באזור האגמים בצפון אנגליה ארוחת ערב ב- Patty and Bun ב-סוהו ב-לונדון וקינוח ב- Windsor...
קרא בבלוג
שתי מסעדות מחוץ ללונדון: L'ortolan ו- The French Horn
L'ortolan ו- The French Horn הנמצאות מערבה ללונדון הן שתי מסעדות של העולם הישן. מעניין לראות שלמרות שנקודת הפתיחה של שתיהן דומה, הן מייצגות תפיסה קולינרית שונה....
קרא בבלוג
ארוחת צהריים ב- Dinner by Heston Blumenthal
ל- Dinner by Heston Blumenthal בלונדון שני כוכבי מישלן. ארוחת הצהריים המובנית הייתה מרשימה ומוקפדת אך לא מרגשת....
קרא בבלוג
בראסרי נורמן – אי של שקט
התפריט החדש של בראסרי נורמן עודד אותי לשוב ולבקר במקום. הערב היה מהנה מאד בזכות אוכל טוב, אווירה רגועה ושירות מוקפד....
קרא בבלוג
גגה בשוק
גגה היא מסעדת בשרים חדשה של שתי משפחות קצבים והשף גילי פפרמן. מדובר במסעדה צנועה ופונקציונלית באזור הקצביות של שוק הכרמל ששמה את הדגש על הבשר....
קרא בבלוג