פאסטל - ארוחות צהריים: צהרי שבת מסוף מאי בהרחבה ועסקית אמצע שבוע ממרץ בקצרה
לפני שאני צולל לכמה פוסטים מנקרי עיניים על ארוחותיי בטוקיו (שאין לי מושג איך להתחיל אותם). חוב מארוחה אחת מצוינת שהייתה לי בפאסטל. ממש לפני הטיסה לטוקיו שהייתה במוצ'ש ב-27 במאי קפצתי לפאסטל שלא רחוקה מביתי בנחלת יצחק לצהריים ספונטניים. פאסטל . מוזיאון תל אביב. כבר רבות נכתב ודובר. גל בן משה מ-Prism הממושלנת בברלין (כוכב שנה רביעית ברציפות. ריספקט) החל לנהל את מטבחה אי שם במרץ-אפריל 2022 ומאז הוא מג'נגל בין ברלין לת'א. מאז הפוסט שלי עליהם מיולי 2022 שתיאר 2 ארוחות ((שהתברר לי שהוא קרא אותו ויצר א...
קרא בבלוג
פאסטל | Pastel
14 בנוב׳ 2022 3 דקות יש לנו כמה שפים בארץ שהצליחו להגיע לכוכבי המישלן הנחשקים, ביניהם הישראלי השני שעשה זאת בעולם, והראשון שעשה זאת בברלין, השף גל בן משה.... 398 1 6 לייקים. הפוסט לא סומן בלייק 6...
קרא בבלוג
כוכב נופל: אפילו מנת דגים מפעימה לא הצליחה להציל ארוחה בינונית בפאסטל
ניסיונות קודמים של מסעדות אצלנו להתהדר בשפים עם כוכבי מישלן הסתיימו בפיאסקו. זה מה שגם "פאסטל" במוזיאון תל אביב תגלה עכשיו...
קרא בהארץ
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
היינו שמונה בצהריים היום שבת, פאסטל תל אביב. אכלתי טוב, המנות היו טעימות מאוד, מצולחתות יופי עד שהגענו לקינוחים.
המלצר סיפר על מנת קינוח ספיישל ואני בחרתי ו…
עפתי על מנת החציל עם שוקולד לבן ורגיל וגלידת לבנה(?) ועיגול בצבע חום אולי של חמאת בוטנים או משהו אחר.
קסם של מנה ולא רק נראית מארץ האגדות.
תלחצו על גל בן משה שיכניס אותה לתפריט....
קרא בטעים לנו
פאסטל מתחדשת (שוב) עם השף הברלינאי הממושלן גל בן משה
בסוף מרץ 2022 רעדו אמות הסיפין הקולינריות המקומיות (אולי כדאי לכנותן הביצה הקולינרית הישראלית) כשיצאו כתבות מפתיעות על כך ש גל בן משה , השף הישראלי מעוטר המישלן ממסעדת פריזם (Prism) הברלינאית, ימונה לשף הראשי במסעדת פאסטל במוזיאון תל אביב, של המסעדנים איציק חנגל וטדי שאולי. זה בניגוד להצהרות קודמות שלו שהוא לא יבשל בישראל. המסעדה האלגנטית והיוקרתית הספיקה ב-9 שנות קיומה להחליף כבר 4 שפים ראשיים. זה התחיל בצרפתי בשם טיבו ברה שהיה השף של שגרירות צרפת (אצלו לא אכלתי והדיווחים שאני זוכר היו שליליים)...
קרא בבלוג
לו היה מדריך מישלן בישראל, המסעדה הזאת הייתה שווה כוכב
ההלם הראשוני מהמחירים הגבוהים בתפריט שהעמיד השף גל בן משה בפאסטל, התחלף מהר מאוד בהנאה גדולה...
קרא בוואלה
אפקט הוואו חזר. אבל מהשף הזה ומהמסעדה הזאת ציפינו ליותר
הביס הראשון שקיבלנו בפאסטל היה כל כך מהמם שחייבים להתחיל איתו. כי לפני ההסברים והמחמאות והתלונות והמסקנות שעוד יגיעו, היה שם רגע. המנה הראשונה שהגיע לשולחן במסגרת ארוחת הטעימות הייתה עוגיה. באמת. לא איזה פתיח מתחכם שנראה כמו עוגיה. ממש עוגיית אורז בצורת פרח. כזאת שאתה לוקח ממנה ביס, וקולטני המתוק על הלשון שואלים אם הכל טוב ולמה מתחילים היום בקינוח. ואז שניה לפני שאתה מודה שאין לך מושג מה לעזאזל ניסו להגיד כאן מגיע ה-רגע. טיפות של קרם חציל שרוף שישבו בסבלנות על העוגיה, מתפוצצות בפה במכת מרירות, ש...
קרא בטיים אאוט
השף גל בן משה נחת במסעדת פאסטל - והתוצאה מבריקה ומשמחת
אחרי שהשמיץ את הקולינריה בישראל, הגיע השף בעל כוכב מישלן לפאסטל שבמוזיאון תל אביב. המנות מסעירות וחכמות, למרות ארבעה שרימפסים קטנים ב־178 שקל...
קרא בכלכליסט
פאסטל: אחד השפים הטובים בארץ ייצא הערב מהמטבח, וזה מעולה
בשלב מסוים לא תיוותר להם שום ברירה, והם יבינו שהערב הזה חייב להתקיים יותר מפעם בשבוע...
קרא בוואלה
פאסטל של קובי בכר בתפריט חדש ויקר במיוחד
על פאסטל , מסעדת השף היוקרתית במוזיאון תל אביב כתבתי כבר מספר פעמים כאן. גם תחת הנהגתו של הלל תווקולי (אנימאר המעולה היום) וגם כעת תחת השף ק......
קרא בבלוג
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
ביקורת על מסעדת פאסטל Pastel . היינו שם שבוע שעבר, ארוחת יום הולדת, והיה מאכזבבבב ברמות! מחירים הזויים וממש לא תואמים למה שמקבלים, סלסלת לחם (6 פרוסות - ולא כפי ... שמופיע בתפריט) ב 28 ש״ח, מנות קטנות ויקרות, ״סלט לובסטר״ שבכלל לא סלט אלא 4 חתיכות קטנות ב 108 ש״ח, שווארמה ים שהכיל לוקוס וקלמארי, אך מכל התבלינים יכל להכיל כל דבר אחר, המכה הגדולה ביותר היתה ״פאסטל רויאל״ שהבטיח את כל הים על הקרח - ב- 500 ש״ח, והגיעה מנה עלובה (מצרף תמונה), הסרטנים לא היו מבושלים ונאלצנו להחזיר ולהחליף (תוך שהצטער...
קרא בטעים לנו
פאסטל של השף קובי בכר - עסקית צהרי קיץ וארוחת שף על שיפודים
פאסטל , מסעדת השף במוזיאון תל אביב, פועלת משנת 2013 ובתקופה הזו החליפה כבר 3 שפים תחת הבעלות של איציק חנגל. הלל תווקולי שהיה השף השני והפך ......
קרא בבלוג
דיווח מקבוצת הפייסבוק של הפורום
ואם אני כבר בשוונג אז עוד שני דיווחים. 1. סיטארה- אני יודע שעל המקום יש דעה לא משהו של משהו ותדמית כמקום יותר של פוזה ופחות אוכל. אני יודע שזה גם משתקף מהתפריט ... המפוזר שלו( שכולל סקשן סושי שלם ונפרד שלא קשור לתפריט הרגיל שלו) ועדיין, בסהכ בכל הפעמים שהיינו במקום היה מוצלח עד מוצלח מאוד, באמת חיפשנו מקום לחגיגות יום הולדת וזרמנו על סיטארה אחרי כמה שנים טובות. עסקית יקרה אך מפתה ( לחם+ראשונה+עיקרית+שתיה קרה וחמה) אין מנות עם תוספת תשלום... אכזבה ענקית - אוכל של אולם אירועים בינוני. היינו 8 אנשי...
קרא בטעים לנו
תמונות בתערוכה: פאסטל מציגה יצירות מופת לצד אכזבות
אם כל הארוחה שלנו בפאסטל הייתה טובה כמו מנת שקדי העגל שלה, זו הייתה המסעדה הטובה בעיר. זה לא המצב, וברמת... מאת...
קרא בטיים אאוט
המסעדה הכי טובה שאתם לא מכירים
פאסטל (צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ) קצת פאנקיות ושחרור כפתור בחולצה, זה בדיוק מה שפאסטל צריכה כדי שלא תמשיך להיות הסחית של המחזור שלא נספרת בתמונה הקבוצתית. כך או כך, גם עכשיו טעים שם על באמת...
קרא בוואלה
פאסטל
הרבה לא יוצא לי ללכת למסעדות באחרונה וגם לא נראה שייצא, ככה זהעם שני ילדים קטנים.. אבל ליום נישואין מצאנו בייביסיטר והחלטנו ללכת לפאסטל.
חלקנו שתי ראשונות והזמנו עיקרית לכל אחד.
הראשונות כללו טרטר בקר וטורטליני גבינות. הטרטר היה מאכזב- הוא הוגש בתוך 4 בצלים קטנים עם כל מיני דברים איתו והבשר לא הורגש כמעט. מנה סתמית. הטורטליני כללו3 או 4 טורטליני , הם היו מוצלחים, אבל מה שמסביב הרגיש בחלקו לא קשור- גרגירי חומוס?? , סומק, היה גם רוטב שהיה די ניטרלי. מנה לא רעה אבל אפשר ...
קרא בתפוז
פאסטל
מיקום מסעדת פאסטל במוזיאון ישראל ברחוב שאול המלך 27 בתל אביב מצד אחד פונה לקהל המבקרים במתחים המוזיאון, תיאטרון הקאמרי והאופרה הישראלית. מצד שני קהל אחר שלא מבקר במתחם עשוי לפספס אותה (בהמשך תגלו אם זה טוב או רע). חנייה במרחק כמה דקות מהמסעדה בחניון גולדה . עיצוב המקום כמו גם המנות שלו בסגנון צרפתי עם תחושה של פאר ואמנות, דבר המתחבר היטב למיקומה. אף שהזמנתי מקום לשלישי בערב, כשהגענו בשבע בערב, המקום היה כמעט ריק. למנה ראשונה הזמנתי מרק דלעת שהגיע עם שרימפס חמאה, עירית ומקל לחם. עיצוב המנה היה יפ...
קרא בבלוג
לרגל יום ההולדת שלי ושל הבחור (הפרש של 10 ימים,חוגגים יחד),לקחנו יום חופש.התיכנון המקורי היה סיור קולינרי בירושלים ועוד שלל תוכניות,אבל המצב הבטחוניהמעורער בשבועיים האחרוניםגרמו לנו להסס ולהחליט לשנות כיוון,די ברגע האחרון,לכיוון תל אביב הלחה והלוהטת. אחרי פיזור הילדים בבוקר,עצרנו ב"קפה ציונה"האהוב עלינולארוחת בוקר זריזה של קפהוכריך.חלקנו 2 כריכים -קרואסון עם גבינת עיזים (מעולה!) ובייגל חיטה מלאה סביח סטייל שהיה טעים מאוד אבל טיפה מלוח מידי. המשכנו לנמל ת"א,שם נהננומאוד ממסאג' ב...
קרא בתפוז
פאסטל: סולידית מחוץ לשבלונה
כשרמת הביצוע במסעדות כל כך הפכפכה, נעים לשוב למקום סולידי ויציב שמצליח להפוך אפילו מנות שגרתיות כמו עוף או טונה צרובה למעדן. אבי אפרתי חוזר למסעדת פאסטל בתל אביב...
קרא בוואלה
ראונד טייבלס: פאסטל
סליחה מראש על התמונות באיכות הגרועה(:
אז גם לפאסטל הגענו בספונטניות. אתמול, במוצ"ש, החלטנו פשוט להתקשר ולבדוק אם יש סיכוי שנוכל להגיע. המארחת הייתה מקסימה ואמרה שפשוט נגיע על בסיס מקום פנוי, והגענו למקום בסביבות 22:00. כשהגענו היא מיד זיהתה אותנו ואמרה שאין כרגע מקום בפנים אבל יש שולחן חלוקה גדול שנוכל לשבת בו, ושהיא תעביר אותנו פנימה ברגע שיהיה מקום.
ניגש אלינו מלצר נחמד (שגם נשאר כזה לאורך כל הערב:) ושאל אותנו מה נרצה לשתות. הזמנו 2 כוסות שאבלי ו-2 כוסות מים עם קר...
קרא בתפוז
ארוחה נפלאה בפאסטל במסגרת Round Tables
הערה היחידה שלי היא שקצב הוצאת המנות היה מהיר מידי, מלבד הקינוח שם שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להמתין, אבל המנות היו נהדרות.
לפתיחה ניתנה כמות מדודה של לחם עם חמאה, ומיד לאחר כן הוגשה כפית עליה הונח רייט של ברווז. מודה שאיני חובב גדול של רייטים אבל היה מדובר במתאבן מדויק.
למנה ראשונה בחרנו במרק פרמזן (בתפריט: פרמז'ן) עם עירית קצוצה וקרוטונים שהיה לא פחות מחלומי, ובדג סלמון כבוש ומפוחם נפלא.
הוגשה מנת ביניים זהה של ארטישוק ירושלמי צלוי בקרם חבושים בהייתה מעניינים עם טעמ...
קרא בתפוז
עיסקית בפסטל
הזמנתי חברה לחגוגלה יום הולדת עגול מסעדה הומה, קפאנו מקור ובניגוד להרגל לקחת צעיף - הפעם שתינו שכחנו. בקשנו להגביר טמפ . רק בשלב החשבון כששוב הערנו אמרה במלצרית שאנו יושבות ממש מתחת פתח המזגן ולו היינו מעירות קדם היתה מעבירה אותנו. אבל הערנו
הלחם בתשלום- 14 שח- קבלנו סלסלה עם שפע קוביות פוקאצה עם בצל טעימה מאד ופרוסות לחם, צלוחית עם רסק עגבניות טעים מחיר הארוחה כמחיר המנה העיקרית , היו 4 אופציות למנה ראשונה ככל הזכור לי- לקחתי כברירת מחדל מרק סלק קר - בצלחת היו פתיתי גבינה כ...
קרא בתפוז
פסטל מוזיאון תל אביב
אחרי סיור נהדר במוזיאון ( יש כמה תערוכות ממש מוצלחות ) " קינחנו" בצהרים בפסטל.המיקום נפלא כמובן, וחוסך את הצורך לצאת לצהרים תל אביבים מהבילים, או להזיז את האוטו... בפנים נעים וממוזג היטב, התקבלנו בחיוך נעים, למרות אי השתיכותנו הבולט לקולקצית הסלבס המקומית שסעדה שם.עסקיות צהרים כוללות ראשונה ושתיה במחיר העיקרית.היינו ארבעה כך שפגשנו לא מעט מנות . בשורה התחתונה - כמעט הכל היה מאוד טעים, גודל מנות בינוני אך מספק.ראשונות : סלט אנדיב - המנה החלשה של היום. עלים יפים וטריים של אנדיב ועוד ירוקים שונ...
קרא בתפוז
Round Tables - פאסטל מארחת את השף רון בלאו...
הייתי ביום גשעבר. בסרוויס הראשון של הערב, בשעה 19:45. זה היה נדמה לי היום השני של האירוע בפאסטל. המסעדה הייתה מפוצצת. האירוע היה sold out די הרבה זמן מראש. עלות הארוחה הייתה 269 שח לסועד. היינו שניים.
השף האורח - רון בלאו. שף הולנדי נחשב מאד שעד 2013 החזיק במסעדה של 2 כוכבי מישלן, ויתר מרצונו על הכוכבים כי נמאס לו מהפלצנות והמורכבות, ופתח במקומה בר אוכל בשם Ron Gastrobar בו האוכל הרבה יותר פשוט והמנות מתומחרות כולן ב-15 יורו למנה.
קיבלנו תפריטים, בהם הייתה בחירה רק במ...
קרא בתפוז
פאסטל- צבעים ורודים במיוחד
לדיווח המלא בבלוג פה גדול ביקרתי פעמיים בפאסטלבתקופה האחרונה. המסעדה מכילה שני חללים- חיצוני ופנימי. בחלק הפנימי היא גדולה ומרווחת ובמרכזה בר גדול. העיצוב נעים, יוקרתי, מודרני, קצת חששתי שתהיהכבדהמדי בגלל היותה במוזיאון אבל היא לא מרגישה ככה. נעים לבוא ולבקר במסעדה, והיא יכולה לטעמי להתאים לאוכלוסיות שונות.בעיה אחת היתה במקום- בפעם שביקרתי שם בערב במוצאי שבת, היתה מוזיקה נעימה,אולם בסביבות השעה 22:00,היה לעיתיםרעששנבע ממוזיקה חזקה. מסתבר שיש בראשר צמוד למסעדה (ליד הכניסה אליה, מצד שמא...
קרא בתפוז
פסטל- ארוחה טובה מאד
מס]פר ימים שלא נפתחו לי הודעות כאן , בא הצדיקואמר תנסי דרך הכרום ובא לציון גואל
בששי האחרון אף ילד לא נסמך על שולחננו וזו היתה הזדמנות לאכול בחוץ. בחרתי בפסטל . בשעה שבע היה מלא למחצה ועד מהרה התמלא, הרבה שולחנות משפחתיים וגם ילדים (שמעתי את המלצר מספר שיש גם מנות ילדים )
לראשונות הוא לקח מרק סלק קר - בצבע ארגמן נפלא נמזג על תכולת הצלחת העמוקה - התמוגג. ואני קוקי סן זאק צרוב על ריזוטו שום ירוק - מנה נהדרת, בתוך הריזוטו היו קוביות זעירות של עגבניה שנתנו ביס רענן. הקוקיות היו...
קרא בתפוז
פאסטל עסקית שהיא אשלייה | פאסטל
סוף סוף קבענו להפגש, אבל איפה? אילוצים כמו החום הכבד והחפירות של הרכבת הקלה היו שיקולים שלא ניתן היה להתעלם מהם בבחירת המסעדה לארוחת צהריים. החלטנו ללכת למסעדת פאסטל. מסעדת פאסטל נמצאת במתחם של מוזיאון תל אביב, כשממש מתחתיו נמצא חניון גולדה הענק. המסעדה היא חלק מהאגף החדש של המוזיאון והיא ללא ספק מציעה חוויה חו'לית במיוחד. המיקום של המסעדה קשור בקשר הדוק לעיצובה, כך למשל לא ניתן להתעלם מהתקרה המדהימה שהיא המשך של מעטפת הבניין . מה הדיל? העסקית כוללת מנה ראשונה + שתייה קלה/חמה- במחיר המנה העיקרית...
קרא בבלוג
פאסטל
זמננו קצוב ומלאכה מרובה, צריך לנצל כל הזמנות לארוחה כל עוד העולל באאוטסורסינג אצל החמים ולכן קבענו ביום רביעי לקפוץ לפאסטל לארוחת צהריים. העיצוב מאוד רישמי ומתאים למיקום בצמידות למוזיאון תא, מתאים מאוד לפגישות עסקיות לדעתי ובכלל לפגישות שיש צורך בעשיית רושם. אנחנו כהרגלנו בחרנו לשבת על הבר מה שאיפשר אווירה מעט יותר משוחררת. כיאה לשני גרגרנים הזמנו שתי עיסקיות ובחרנו להוסיף עוד ראשונה אקסטא. לראשונות בחרנו: סלט עגבניות חריף עם גבינה בולגרית סומק ועשבי תיבול - היה סלט טעים מ...
קרא בתפוז
היילייטס - ציריך ופאסטל
לוקסמבורגלי - אכן לדעתי מוצלחים מהמקרונים של פריז, אבל תמיד אעדיף שוקולד. הפרלינים של שפרונגלי מוצלחים מאוד.
פאסטל, 7 סועדים בערב, כולם נהנו - לטעמי וינגרט הקארי רחוק מלהיות גאוני ומיוחד. ספיישל של ניוקי פירות ים היה מעולה, במיוחד הרוטב. בכלל, ניכר שהמקום יודע לבשל - הרטבים הם תמיד אבן בוחן מוצלחת. לטעמי ברמת מחירים כזו ראוי שמנות הלחם תהינה ללא תשלום....
קרא בתפוז
עסקית במסעדת פאסטל לא פחות מיצירת אומנות
כעוקבת אדוקה של בייגלה {מועדון לאנשים שאוהבים אוכל וכל מה שקשור אליו} בכל הפלטפורמות הקיימות - פייסבוק, קבוצת המועדון, אינסטגרם והאתר …...
קרא בבלוג
ויניגרט קארי צהוב בפסטל
אני מצטטת מבקורת של גיל אקרמן בטיים אאוט ממאי 2015-אחד הרטבים האינטיליגנטים ביותר שאכלתי זה שנים , טעמי הרוטב היו עדינים ולצדו נספחיו-ריבועי תפוח ירוק, צילי אדום, וקשיו מסוכר-היא הרים את טעם הדג (שלכשעצמו היה מעולה) מנה מבריקה
המנה היא סשימי טונה אדומה במנה שלי היתה גם קובית אבוקדו . אכלתי את המנה בארוחה שארגן האתר בייגלה , בכלל המנות הראשונות היו מוצלחות, העיקריות בסדר , הקינוחים טובים מאד בעיקר פררו רושה ואיים צפים - מנה של מרק מלבי קר עם סורבה תות , מרשמלו ועיגול קדאיף.
פאסטל, מוזיאון תל אביב
אירחנואת המשפחה לחגיגת יום הולדת במסעדת פאסטל במוזיאון תל אביב. היינו קבוצה של 12 איש ביום שישי בערב. המסעדה היתה מלאה לחלוטין ובכל זאת, לא רועשת. אני מציין זאת לפני ההתייחסות ליתר המרכיבים, בשל החששלארחאת המשפחה ללא יכולת לדבר זה עם זה ולהיות יחד. יכול להיות שזה התקרות הגבוהות של המסעדה עם העיצוב הארכיטקטוני שמתכתב עם עיצוב האגף החדש, בכל מקרה זה עובד. למרות שהמסעדה היתה מלאה, הרגשנו אינטמיות ומשפחתיות.
זאת היתה ארוחה Family Style שבה לקחנו מבחר מנות ראשונות (פטה כבד, סלט קייל,סש...
קרא בתפוז
ארוחת צהרי שבת במסעדת פאסטל
פאסטל בראסרי ובר (Pastel) היא מסעדה שממוקמת במוזיאון תל אביב ונפתחה לפני כשנה וחצי-שנתיים. מי שהיה אחראי על המטבח שלה בהתחלה היה שף צרפתי ......
קרא בבלוג
פסטל במוזיאון תל אביב
שבוע שעבר חיפשנו מקום לאכול בקרבת המוזיאון לפני הופעה במסגרת פסטיבל הפסנתר. כיוון שעל פסטל לא הודלקו נורות אזהרה ומצד שני לא מצאנו משהו טוב יותר החלטנו להמר עליה. מבחינת מיקום לא יכול להיות טוב יותר - ממש על המוזיאון בלי לבזבז אף דקת הליכה מיותרת.
אני לא זוכר הרבה מקרים שהגעתי למסעדה בלי שום vision של מה ואיך הולך להיות שם. על פסטל יש מעט מאד דיווחים, ובהתחשב בכך שהמחשב שלנו זרוק אי שם בין קרטונים (בדיוק חזרנו לדירה אחרי שיפוץ) אז גם את המעט שיש בקושי קראנו. הגענו לוח ריק לחלוטין....
קרא בתפוז
(4.6) מסעדת פאסטל נפתחה לפני כשנה באחד מאגפיו של מוזיאון תל אביב. שף המסעדה, טיבו ברה, שף צרפתי שעל פי הפרסומים היה השף של שגריר צרפת בישראל ואף בארמון האליזה בצרפת. למסעדה הגענו בצהרי יום ראשון לבדוק את העסקית שמוצעת בשעות ...
קרא בבלוג
פאסטל
הביקורת המלאה עם תמונות אפשר למצואבאתר שליהגענו לפאסטל כחצי שנה לאחר הפתיחה בכדי לחגוג ולטעום אוכל צרפתי במסעדה החדשה והמדוברת. את העיצוב של המקום אפשר לכנות לפחות בומבסטי אם לא מעבר לזה, במבנה חדש צמוד למוזיאון תא שכל קירותיו עשויים לוחות בזויות שונות ומשונות המשרות אווירה ארטיסטית-ניו אייגית מודרנית. ניכר שהשקיעו במקום סכומים נכבדים והציפיות להצלחה בשמיים. אבל אותי לא מרגש עיצוב יקר ובומבסטי לפני שהאוכל מרגש יותר. הבאנו בקבוק יין מהבית לחליצה והמלצר פתח אותו באדיבות. דמי חליצה מתומחרים בצו...
קרא בתפוז
הפסקה לעסקית: אמנות צרפתית
העסקית של פאסטל באגף החדש של מוזיאון תל אביב מביאה את הבישול הצרפתי הקלאסי במיטבו, אבל הוא לא מצדיק קוט דה בף ב-188 שקל בצהריים...
קרא בכלכליסט
פאסטל: קצת גבוה
אפילו שזה הרגיש לו קצת כמו בפרמיירה לריאליטי הצליח ג'וב להשאיר מאחור את הפחד מהשעתוק הדיגיטלי ולהתמסר לדיסוננס שחיכה לו במסעדת פאסטל החדשה. מפליא, אבל הוא אפילו נהנה מזה...
קרא בטיים אאוט
מסעדת פאסטל: נשיקה צרפתית בלב תל אביב
בלב מוזיאון תל אביב נפתחה מסעדה שכל כולה יצירת אמנות: החל מהאוכל, דרך העיצוב וכלה בשירות. כנרת בראשי חזרה עם חיוך גדול...
קרא בעכבר העיר