ביקור ראשון ב-Moon (פינסקר): האוכל טעים, השירות טעון שיפור
מוסד סושי מוכר וידוע שטרם זכיתי לפקוד עד השבוע. אני לא מרבה לאכול בת"א, בד"כ זה עם המשפחה (והם אוכלים רק במקומות כשרים) או עם חברים שלא אוכלים בע"ח ימיים...קשה, קשה. אחד מהם עבר מחיפה לת"א לפני כמה שנים, ומאז אנחנו משתדלים להיפגש לארוחה כשאחד מאיתנו באזור של האחר. הוא איש של בשר (ולא של ירקות, סושי צמחוני זו בדיחה לא מצחיקה מבחינתו), אבל מסתדר עם מסעדות אסיאתיות כל עוד יש איזה מוקפץ לרפואה. מכיוון שהייתי ברמת אביב הוא הציע "חוות צוק", אבל לא התאים לי בשר. להפתעתי הוא הציע את מון, והתפריט...
קרא בתפוז
ביקור ראשון בסוהו (ראשל"צ)בינוניות שלא מצדיקה את המחיר
רוב המנות ( לפחות העיקריות) אכן מכובדות בגודלן אבל גם יקרות למדי; היה עדיף שיקטינו את המנות ואת המחירים...
במקרה שלי הזמנתי מרק מיסו שעלה 33 ש"ח, לא זול למרק כ"כ פשוט, וגם המנה הוגשה בקערה קטנה, כך שממש לא הייתה הצדקה למחיר כזה (כפול ממה שמקובל לגבות בסושיות על כמות דומה). אומנם המרק הופיע בראשונות, אבל זה לא מחיר של מנה ראשונה, ומכיוון שקראתי על גודל המנות המקובל בסוהו ציפיתי ליותר, מודה.
הזמנתי מנה נוספת (ראשונה עקרונית, אבל מבחינת מחיר וגודל היא בינונית) שנקראתPokeוזה סג...
קרא בתפוז
חומוס ברדיצ'ב, מרכז הכרמל (חיפה)
עבורנו הוא טוב (וקרוב) יותר מהחומוסיות בעיר התחתית. אני לא אוהדת גדולה של חומוס כממרח; בעיניי הוא מושלם בצורתו ה(כמעט) טבעית כגרגירים מבושלים (ומומלחים קלות) אבל שלהם באמת מוצלח. גם הפיתות כיפיות, מהזן הבשרני והרך (ולא הדקיקות שמתייבשות תיק-תק). חסרונותיו בכשרותו (לא זמין בשבת) ובכיסאות שרובם שרפרפים/ספסלים (ללא ריפוד ובעיקר ללא משענת).
הזמנתי חומוס סביחממרח חומוס ועליו חציל קלוי, ביצה קשה, קוביות תפוחי אדמה (במרקם טשולנטי), גרגירים רכים, שמן זית ופטרוזליה ועקרונית גם טחינה ולימון...
קרא בתפוז
הביקור האחרון (תרתי משמע) שלנו ב"מנדרין" מרכז הכרמל (חיפה)
הגיע אלינו שובר יום הולדת למסעדות וכו' (דרך מקום עבודה). חשבנו לנצל אותו לארוחת בוקר זוגית. בעבר השוברים האלה היו שווים (תרתי משמע), כיום הרבה פחות; היו מעט ארוחות בוקר, רובן לא היו רלוונטיות (מבחינת מיקום) ונשארנו עם מנדרין. רק כשישבנו שם התברר לנו שגם במנדרין לא מדובר בארוחת הבוקר הזוגית אלא ב"ארוחת אומלט" (או שקשוקה או ארוחה טבעונית) שהיא ארוחה קטנה ולא מפתה (האפשרויות צוינו בקטן, ולא ידענו מה פירושן עד שהסתכלנו בתפריט ואז כבר היינו שם). נאמר לנו שניתן לשדרג בתוספת30. בסדר.
בחגהרבה ארוחות משפחתיות; בשישי בערבליבירה (חיפה)
פאב שבמקומו הנוכחי צמוד לנמל 24. מגוון רחב של בירות ואלכוהול ואוכל נחמד ולא יקר (בעיקר סביב בשר) אבל הרעש, הו, הרעש! קשה לי מאוד עם האקוסטיקה במקום, לכן אני לא נוהגת לבקר בו (הפעם הוזמנתי למסיבת יום הולדת של חבר שלא יכולתי לסרב לה).
בתור פאב של מבשלה, יש להם כמובןבירותשלהם מהחבית. טעמתי את בירת האייל הבלגי שלהם והיא הייתה נחמדה, מתקתקה; אבל בשלב ששקלתי להזמין כבר פיתחתי כאב ראש שגרם לי לוותר על אלכוהול.
מכיוון שלא רציתי בשר לא נשארו אפשריות רבות בתפריט; הזמנתיכריך פטריות("פ...
קרא בתפוז
ביקור ראשון (כנראה גם אחרון) במיטבר (סניף ת"א, כיכר רבין)
קראתי ביקורות (גם כאן) על סטייקים משובחים במיוחד והציפיות היו גבוהות, אבל לא מצאנו שם שום בשורה מיוחדת. הבשר היה בסדר גמור, לא נפילה, ואין ספק שהם יודעים לבצע כהלכה את מידת העשייה (אם כי בסטייק גדול זה ממוצע; היו אזורים חרוכים בקצוות, שאני לא מסוגלת לאכול, ומנגד אזורים די רייר) אבל בשורה התחתונהלא איכותי/טעים יותר ממסעדות בשר אחרות, ולעומת זאת יקר יותר מששילמנו עד היום (במקומות זולים יותר, מן הסתם... יש גם יקרים לא פחות, כמובן).
התוספות היו די סתמיות ומאכזבותצ'יפס סטייל מקדונלדס (...
קרא בתפוז
ניני האצ'י (בן יהודה 228 ת"א)אסיאתית כשרה שווה
לפני כשנתיים ביקשתי המלצות למסעדה כשרה מוצלחת באזור ת"א וזאת הייתה אחת מהן. לצערי זה לא יצא לפועל בשל וטו של אחד הסועדים שלא אוכל כלל מזון ימי בפרט ו"אסיאתי" (כלומר מה"מזרח הרחוק") בכלל (עם הודי דווקא אין לו בעיה). הפעם הוא לא הצרף אלינו ולכן ביקרתי שם סוף סוף.
ההמלצות הוכיחו את עצמן: המסעדה עצמה פשוטה למראה אבל המזון בהחלט הרשים את הסועדים והם ציינו לטובה את איכותו ואת האסתטיקה שלו.
לא צילמתי את המנות למעט זו שהזמנתי"בנטו צבעונית2 ניגירי סלמון, מאקי ילוטייל ובצל ירוק, טטאק...
קרא בתפוז
ביקורון ראשון (שלי) בשרונה מרקט
הגעתי מחיפה בתח"צ מוקדם מהצפוי (לקחתי מקדם ביטחון כדי לא לאחר להצגה) ובדרך מעזריאלי ל"הבימה" עברתי (כמובן) ליד שרונה וחשבתי שתמיד שמעתי על המרקט והגיע הזמן לעשות סיבוב.
היה נחמד ולא עמוס. אחרי בחינת כמה אפשרויות עצרתי על הבר של "זה סושי" לארוחונת קטנה ומהירה. אכלתי סשימי סלמון (שלוש חתיכות, אבל עבות מהמוכר לי מסושיות אחרות, זה היה נחמד) ודים-סאם שרימפס (חמש חתיכות) שהיה ממש סבבה. אחלה מנה, לא יקרה.
האווירה במתחם נחמדה, אם כי באוויר נישא קצת ריח של מטבח... לתחושתי היה יכול ל...
קרא בתפוז
ביקור ראשון (שלי) בחומוסייה הטבעונית "אום כולתום" (חיפה)
בד"כ חומוס בשבת בצהריים = ירידה לעיר התחתית (פרג' או שכנו אבו שאקר) אבל התעצלנו לזוז, ורק אחרי הגשם (גשם!) יצאנו לסיור רגלי והחלטנו לעצור שם (רחוב מוריה מול שמשון, קרוב לקפה לואיז). מקום שכונתי קטן וחמוד.
החומוס היה סבבה לגמרי, טעים ובעל מרקם עדין יחסית, לא כבד. הפיתות רגילות, סבירות, לא דקיקות יבשושיות אבל גם לא רכות ובשרניות (אני מציינת זאת כי בתפריט כתוב "פיתות חמות בעבודת יד" ובפועל היה להן טעם של פיתות מחוממות מהסופר, לא טריות במיוחד). גרגרי החומוס (מעל) היו מעט קשים לטעמי. ה...
קרא בתפוז
ביקרנו לראשונה ב"שלו ביער" (טבעון)
מסעדה נעימה, עיצוב מזמין, כיסאות נוחים מאוד (נקודה חשובה מבחינתי). שירות טוב אם כי לא בהכרח מהיר (וגם לא כ"כ תזמנו יחד את הוצאת המנות). יש כיום גרופון לא רע לארוחת ערב זוגית ב-130 ש"ח לאדם אבל עסקית הערב עולה 150 ש"ח לאדם (ולא כוללת יין אבל כן כוללת עוד קינוח ועוד מנות שאין בגרופון).
הארוחה התחילה טובסלסלת לחמניות חמודות מאוד לפתיחה עם מטבל איולי ומטבל פלפלים כתמתם שכזה (מתקתק, לא חריף).
למנה ראשונה אכלתי "פטה כבד עוף עטוף שוקולד לבן על ריבת פירות יער וטוסטונים". פטה כבד במ...
קרא בתפוז
ואם כבר העלית את צ'אנג בה, סוף סוף אכלתי בה (ולא נפלתי)
שלל מנות מוקפצות מוכנות באופן קצת יותר אותנטי, אולי (לא הייתי בתאילנד) אבל לא ראיתי בתפריט משהו שונה מהותית שאין במקומות אחרים. רוב התפריט חריף/פיקנטי מה שמצמצם מאוד את מבחר המנות לנטולי סבילות לחריף כמוני. בניגוד למקומות רבים אחרים, הם לא מוכנים להתגמש על כך גם אם הרוטב לא מוכן מראש (למשל להוציא את הצ'ילי מהמנה). נאמר לי שלכל היותר אפשר "למתן את החריפות" (גם במנה שמוגדרת רק "פיקנטי") ועבורי זה כנראה יהיה עדיין יותר מדי.
גם המנה שהזמנתי (שלא סומנה בתפריט כחריף/פיקנטי) הייתה קצת פי...
קרא בתפוז
אישפיש (חיפה), TAKE 2
בעקבות הצלחתהביקור הראשוןולפני שייגמר מבצע הגרופון, קפצנו שוב לארוחת צהריים מאוחרת. היה סבבה, אם כי מעט פחות מוצלח מהפעם הקודמת.
סלטי הפתיחההיו מעט שונים הפעם; יפה שהם מגוונים ומרעננים. אהבתי במיוחד את סלט הלפת ותפוחי העץ וסלט תפוחי אדמה, אפונה ובשר צדפות. חברתי לא אהבה אותו כי היה בו כורכום, לדבריה (לא שמתי לב, ואני דווקא לא אוהדת כורכום).
למנה עיקרית הזמנתישרימפס ברוטב גבינה כחולה, אגוזים ושמנת. הוא היה לא רע אם כי די כבד, כמצופה... בדיעבד זה היה לי קצת כבד מדי, בפעם הבאה...
קרא בתפוז
סוף סוף ביקרנו ב"אישפיש" מסעדת הדגים ופירות הים במרכז הכרמל
שהחליפה את Voila. למי שלא מכיר, היא נמצאת מאחורי הכניסה לכרמלית, בין דומינוס פיצה (לשעבר ארומה) למקדונלדס (לשעבר...?) / קפה הבנק. המסעדה עברה שיפוץ קל והכיסאות (המרופדים!) בגוני כחול/ירוק נעימים. היא הייתה די ריקה בשעות אחר הצהריים (יום חול) והאווירה הייתה רגועה ונעימה.
המחירים בתפריטשפויים ולא ראיתי שיש עסקיות, אבל לרגל הפתיחה השיקוגרופוןשווה150 ש"ח לארוחה זוגית הכוללת מנה עיקרית לכל סועד (לא כולל פילה בקר) + סלטי פתיחה ולחמניות (שבכל מקרה כלולים בהזמנת מנות עיקריות) + צ'יפס + קנ...
קרא בתפוז
ארוחת לילה קלילה ב"סופיצה" איטלקייה שכונתית ביהודה הלוי ת"א
http://soupizza.co.il/
חשבתי על מרק ואחי לקח אותי לשם. מסעדה עם אווירת בית קפהמקום קטן ודחוס אבל אווירה נעימה וצעירה. התפריט מתמקד בפסטה ובפיצות, מרקים ומעט סלטים (אין בשר כי כשר). מרקי היום מתחלפים וכתובים על הלוחות שעל הקירות. כשביקרנו במקום היה ירקות, מיניסטרונה, אפונה, בטטה ואולי עוד משהו.
לפתיחה הזמנומרק ירקותלכל אחד (את שאר האפשרויות אני לא כ"כ אוהבת)סטנדרטי, ביתי, דומה לזה שאני מכינה (רק עם כוסברה...למרבה המזל אחרי בישול ארוך במרק היא כמעט ולא הורגשה). הוגש עם לחמניי...
קרא בתפוז
ביקור ראשון (סוף סוף!) ב"איטליאנו דה לה קוסטה" (חיפה)
רבות נכתב ודובר על המסעדה האיטלקית של השף חמודי ("משחקי השף 1") שנפתחה בשנה האחרונה בטיילת בת גלים בחיפה, בקומה השנייה של מבנה הרכבל. תכננתי להגיע אליה במשך כמה חודשים, השבוע זה סוף סוף קרה.
ישבתי עם חברה אחר הצהריים לארוחה נעימה ורגועה. מתברר שכבר יש להם 15% הנחה בשעות עסקיות (אין לי מושג בדיוק מהן), היה נחמד לגלות. המסעדה גדולה ומרווחת, מטבח פתוח. התיישבנו ליד החלונות הגדולים עם נוף לים. השמים היו סגריריים והים כחול ועמוק, רגוע, תפאורה מושלמת. גם השירות (של יותר ממלצר אחד) ה...
קרא בתפוז
"הנמל 24" בשישי בצהריים, ניסינו את ארוחת הטעימות שפורסמה כאן
הטעימות של שישי בצהרייםהן למעשה גרסאות מוקטנות (טאפסים) של המנות הראשונות (+ עיקרית אחתקובה סרטנים ובס) מהתפריט העסקי. אפשר לאכול כך ארוחת טעימות מגוונת ולא יקרה (כפי שעשו זוג חברים לידינו) או לנסות מנה או שתיים במחיר מוזל, כפי שבחרתי בעצמי.
בתור אדם עם תיאבון בריא קשה לי לשבוע מטעימות בלבד, בפרט שחלקן לא נראו לי לטעמי (ואת חלקן כבר טעמתי בארוחת הטעימות החגיגית ליום הולדת 9 לנמל). החלטתי לטעום רק את המנה "גרבלקס סלמון" והיא גם היחידה שצילמתי, כי ההגשה הפתיעה ושעשעה אותי במיוחד....
קרא בתפוז
מוצ"ש: B12 ת"א, take 2
בסניף המקורי בביתן אהרון ישבנו פעמיים ונהניתי מאוד. בשר טעים מאוד במחיר לא יקר (יחסית למקובל). מה עוד צריך?שמחנו מאוד לגלות שנפתח סניף בת"א ופקדנו אותו לראשונה לפני כחודש. הביקור לא היה מוצלח במיוחד, אבל חשבתי שמגיעה להם הזדמנות שנייהאולי סתם יום לא מוצלח, אולי חבלי לידה...
לצערי גם הפעם לא הייתה מוצלחת יותר מקודמתה (והפעם באמת כבר לא תהיה פעם נוספת). אתחיל מהטוב (או הסביר): שותפי לארוחה הזמין כבדים בלחמניית פרנה (40 ש"ח). שאלו אותו איך הוא אוהב את הכבדים, ולפי דיווחו הם היו טו...
קרא בתפוז
חמישי בערב: ליבירה בנמל חיפה
פעם ראשונה שלי במקום; יצאתי לעשות קצת ספורט בחוף הים ולאחר מכן הצטרפתי לחברים שכבר ישבו שם לפניי. הם השאירו לי צ'יפס, נחמד מאוד; פריך, לא שמנוני מדי, לא עבה מדי. כשחיסלתי אותו חיפשתי מלצרים, אף אחד לא ניגש אליי (מרגע שהתיישבתי) עד שהתחלתי לנפנף ביד (טוב, חמישי בערב, היה די עמוס).
הזמנתי מהתפריט "תבשיל בקר עם אייל בלגי" (52 ש"ח). מנה לא גדולה אבל חביבה. בשר רך שעבר בישול ארוך (אני אוהבת) על מצע פירה (לא מתלהבת, אבל בסדר). את השזיפים (המובטחים בתפריט) לא ראיתי ולא הרגשתי וירקות השור...
קרא בתפוז
הערב אכלתי לראשונה ב"בוזה" (לא הכרתי; עברנו ליד אז ניסינו)
אהבתי מאוד את גביע השוקולד המלוח שלהם (הברקה!) אבל הגלידות עצמן קצת פחות הלהיבו אותי. יש להם רק 12 טעמים, זה די מעט (בפרט בהתחשב בכך שרובם היו כאלה שאיני אוהבת ולכן נפסלו מראש). רק שלושה טעמים התאימו (מלכתחילה) לטעמי, ואף אחד מהם לא הבריק. לקחתי שני כדורים (בגביע הנ"ל): מנטה שוקולדשילוב מצוין שקשה לפשל בו; אבל בהשוואה לגלידות מנטה-שוקולד אחרות שאכלתי בחיי, היא הייתה סטנדרטית לחלוטין. שוקולד ויסקיחביב אך לא מלהיב. במקום שהוויסקי ירים את השוקולד לגבהים ויוסיף לו אלכוהוליות מגניבה, הו...
קרא בתפוז
בית השרימפס חיפה
סלטי פתיחה חביבים, חלקם מירקות טריים (עגבניות, כרוב לבן, אבוקדו) וחלקם כנראה קנויים. לא אוכלת טחינה, סלט חצילים בטחינה וכרוב סגול, אבל מהחומוס טעמתי והוא היה קר ומאכזב (הזכיר לי בטעמו את "שמיר"). לצדם הוגשו חצאי פיתות קלויות קלות עם קצת שמן זית (כמקובל).
לעיקרית לקחתי שרימפס ברוטב הבסיסי, העדין ביותר (שלא ישתלט עליהם)חמאה ושום. הרוטב היה חביב, מעט מלוח מדי לטעמי (בטעימה נטו) אבל לא הפריע. השרימפים היו נחמדים מאוד. המנה כללה כ-12 שרימפים לא קטנים (קלופים, כלומר רק זנבות).
מוסיפה כאן ביקורת (הפוכה...) על אנגוס ת"א ששלח לי חבר טוב
סיפרתי לו שפתחו סניף של אנגוס בת"א ושקראתי על כך ביקורת טובה, מתברר שהוא כבר הספיק לבקר בו וחווה אכזבה. הוא לא רשום לתפוז, לכן אני מעתיקה לכאן את דבריו (לאחר שקיבלתי את אישורו, כמובן):
במקרה בחמישי בערב הייתי עם חברה באנגוס החדשה שנפתחה בת"א כדי לנסות את מסעדת הבשרים המעניינת שנחתה ליד העבודה שלי (ניסיתי ללכת עם החבר'ה מהעבודה אבל הם לא בעניין).
ואתחיל מהסיכום כי אני חושב שצריך להגיד אותו פעמיים: מאכזב ברמות.
אמנם היה חמישי מוקדם בערב (שהינו במסעדה בין 18:3019:30 לער...
קרא בתפוז
עסקית בנמל 24 (חיפה)
ניסיתי מנות אחרות מהרגיל, היה נחמד, אבל מתברר שלא סתם בפעמיים הקודמות דבקתי באותן מנות...
ניסיתי הפעם "קרפצ'יו סינטה בקר" ("על מאפה איטלקי, בלסמי סיגליות, גבינת עיזים ובצל סגול"). בשונה ממסעדות אחרות, הם לא מגישים את הפרוסות ישר על הצלחת אלא על מעין פוקצ'ות חצי פריכות. זה היה נוח מצד אחד, ומצד שני אני דווקא אוהבת את הטעם הנקי של הבשר, ולכן את רובן אכלתי בנפרד וניצלתי אותן כדי למרוח עליהן מהפטה כבד שהזמין שותפי לארוחה. היה נחמד (אם כי בסה"כ די סנטדרטי, בכל זאת קרפצ'יו).
הרברט סמואל הכשרה הרצליה (עדכון ביקורת קודמת)
אמנם כבר איני כותבת בפורום, אבל אני חשה אחריות לעדכן אתהביקורת שכתבתי על המסעדהלפני פחות משנה בסהכ. מאז ישבנו בה לפחות פעם נוספת שהייתה אף היא פחות מוצלחת בעיניי, אבל בקטנה, ובסהכ היה בסדר (ולכן חזרנו). גם הפעם ישבנו בצוהרי שישי לעסקית, אבל את המשפטראוי לציין שהמנות כוללות בשר ודגים וללא תוספת מחיר (וגם זה לא דבר של מה בכך)אני כבר לא יכולה לומר לצערי.
תפריט העסקיות משתנה תדיר; בין הפעם ההיא לפעם הזאת הייתה לפחות פעם נוספת שאכלנו שם, וכבר אז חשתי במגמה מצערת של עלייה במחיר לעומת יר...
קרא בתפוז
גם אנחנו אכלנו במינה טומיי בשבוע החולף (מאותה סיבה...)
זה היה כבר בסוף היום אז לא הייתה לנו מגבלת זמן, אבל בשל השעה (בערך 11) בדיוק סגרו את המטבח באובן קובןולכן המשכנו ללכת ברחוב הארבעה לכיוון צפון. אני רציתי לנסות סוף סוף אתמסההמדוברת, החברה הסכימו, אבל התחרטו לי בכניסה...אז התפרשנו עלמינה טומיי, שמבחינתי היא בכלל מסעדה חיפאית.
הסניף התל אביבי היה שונה למדי, חשוך מאוד (באופן פאבי משהו) וברקע התנגנה מוזיקה הודית מעיקה בווליום קצת גבוה מדי לטעמי. ביקשנו שולחן לא קרוב לרמקולים והושבנו יחסית בכניסה, באזור החשוך (אני אוהבת לראות היטב מה א...
קרא בתפוז
הרברט סמואל הכשרה בריץ קרלטון הרצליה (צמוד לקניון ארנה)
חוב של ביקור מלפני כחודש שתכננתי לכתוב ודחיתי...אבל החלטתי בכל זאת לנער את העצלנות כי כשמגיע פרגון, צריך לפרגן. יש לציין שלא סעדתי לפני כן באף אחת ממסעדותיו של רושפלד (ולמעשה נתקלתי בו לראשונה רק במאסטר שףוגם אז כמה דקות פה ושם כי איני צופה בתכנית) ולכן אין לי למה להשוות. בחרנו במסעדה הכשרה לצורך ארוחה משפחתית (הם שומרים). המשפחה כבר ישבו בה בעבר (בלעדיי) לפני כחצי שנה, וחיבבו אך לא התלהבו; אךמכיוון שמסעדות כשרות רבות לא פתוחות בצהרי שישי (או שהן יקרות מדי / לא מוצלחות), נסענו, לשמחתי, כ...
קרא בתפוז
השבוע ביקר אידידי בחיפה, וכמנהגנו בקודש, יצאנו לאכול צהריים בצוותא, הפעם בחברת חבר נוסף צמחוני. בהתחלה חשבתי עלמיט(והבהרנו לצמחוני שיש בתפריט שלה כיום הרבה מנות שאינן בשריות, אם כי אנחנו לא מתחייבים לגבי טיבן) אבל בדרך החלטתי שאולי כדאי לגוון ולנסות משהו חדש, למשלסנטה מריהשקיבלה כאן כמה וכמה שבחים לאחרונה.
בתפריטאין מחירים (מעצבן) אז התקשרתי לברר מה הטווחים ואם יש עסקית (אין). המחירים נשמעו סבירים אז החלטנו פשוט להגיע ולקוות לטוב.סנטה מריההיא בית קפה/מסעדה בסגנון אוסטרי (נגיד;...
קרא בתפוז
מיט MEAT בחיפה (מרכז הכרמל) TAKE 2
הניסיון הראשון שלנו לאחר החלפת הבעלותלא היה מוצלח במיוחד, אבל אנחנו לא שומרי טינה, בפרט שהיצע העסקיות בחיפה בשישי בצהריים מצומצם למדי, וחיפשנו מקום טוב אך לא יקר עם מנות מכובדות בגודלן. כזכור, בעבר העסקית במיטהייתה 50% על התפריט (לתקופה מסוימת ירד ל-40% וחזר ל-50%), אבל זה השתנה לאחר החלפת הבעלות ונאמר לנו שזה לא השתלם והביא את הבעלים הקודמים לפשיטת רגל.
לאחר החלפת הבעלות התפריט התרחב משמעותית (סלטים, מרקים, פסטות ועוד), העסקיות הפכו להיות ארוחות מובנות, וההצעה של הנחה על התפריט (...
קרא בתפוז
ישבנו שם היום לעסקית... הסעודה האחרונה?
ישבנו שם היום לרגל ביקורו של ידידי אבחיפה. בהיותו קרניבור מצד אחד אך מעט לחוץ כספית מצד שני (כמו רבים וטובים בימינו...) השינוי בעסקיות ביאס אותו קשות והוא אמר שכבר לא יוכל לעמוד ברמת המחירים בתפריט החדש (לא למנות שהוא אוהב). אבל בזכותהמבצע החודשי מטעם לאומי קארדלארוחה זוגית ב-180 שח (ציינתי זאת במעלה השרשור) ישבנו שם בכל זאת, לנצל אולי את ההזדמנות האחרונה לאכול את המנות האהובות במחירים שהכיס יכול להרשות.הגענו למסעדה בסביבות 15:00 והיא הייתה כמעט מלאה לחלוטין. לא הזמנתי מקום כי אנחנו רגילים ל...
קרא בתפוז
ביקורת: גיוזה, רמת ישי
לפני כמה חודשים נפתחה לנמל 24(מוסד חיפאי ידוע) אחות אסיאתית קטנה בשםגיוזהברמת ישי. כמנויה לרשימת התפוצה וכחובבת סושים, קיבלתי את הידיעה בסקרנות וחיכיתי לשעת כושר לנסות. היא הגיעה ביום שישי האחרון, ולפיכך נתכנסנו ארבעה סועדים (ייצוג זהה לשני המינים, לטובת המדגם) לארוחה עסקית בצהרי שישי.אתר המסעדה מאוד לא ידידותי לסלולר, מקווה שזה יסודר. כשנכנסים אליו במחשב, לעומת זאת, הוא עובד בסדר גמור, אך מתחיל לנגן אוטומטית מוזיקה חזקה ורועשת. צריך לאתר (ומהר...) את איקון הרמקול בפינת הדף וללחוץ עליו כדי ל...
קרא בתפוז
אכלתי שם בשר בחודש האחרון, היה מעולה
ישבנו שלושה חברים בעסקית, מכיוון שהם מגישים עסקיות עד 17:00 (רצינו לשבת במיטאבל אצלם זה רק עד 16:00 ואפילו לחמש בקושי הספקנו). כבר זמן רב לא ישבתי בסינטה מכיוון שהם לא מסעדה זולה במיוחד למי שלא חובב המבורגרים כמוני (לעומתי כל חבריי חובבי ההמבורגרים אוהבים אותם מאוד, בפרט בנזוגי שטוען בתוקף כבר שנים שההמבורגרים שלהם הכי טובים בעיר). מבאס אותי לשלם בסביבות 100 שח על מנה עיקרית שלא משביעה אותי. המנות פשוט לא גדולות מספיק מבחינתי (בפרט במה שנוגע לתוספות) ויוצא שאני צריכה לשלם כפול ממנו כדי לצאת ...
קרא בתפוז