ביקורת על "כתית" של מאיר אדוני
"כתית" היא לא סתם עוד מסעדה בנוף הישראלי, היא המסעדה היחידה בארץ עם סיכוי לכוכב מישלן והמסעדה היחידה שהמנות שלה גורמות לכל החושים שלי לפעום מהתרגשות. אם זה לא היה ברור, אני מחבבת את המסעדה; מאוד. הביקור האחרון שלי בכתית היה לפני שנה. מכיוון שהחבר'ה מעדכנים תפריט אחת לכמה חודשים, שמחתי שאוכל לטעום בביקורי הנוכחי דברים חדשים ולא לאכול את אותן המנות כמו פעם קודמת. החיסרון העיקרי הוא שבעוד בפעם הראשונה הייתי נלהבת, כמעט כמו ילדה קטנה, אל מול כל המנות שעמדו מולי, הפעם הזאת לוותה באדישות מס...
קרא בתפוז
אכזבה גדולה מהערב ההודי של טאיזו...
(נ.ב - חזרנו! התגעגעתם?)
כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה, לפחות במקרה שלי עם טאיזו. רציתי, באמת שרציתי שזה יהיה מעבר לכל דמיון. רציתי שהאוכל יהיה כל כך מיוחד עד כדי שלא אוכל להסתכל על מסעדות אחרות אותו הדבר. כל מי שסיפרתי לו שאנחנו חוגגים את יום ההולדת ה- 30 שלי בטאיזו אמר שאנחנו הולכים ליהנות בטירוף. במחשבה שנייה, אולי הציפיות היו גבוהות מידי, או אולי זה פשוט אני שהפכתי ליותר מדי אנינת טעם ודברים כבר לא מרגשים אותי כמו פעם. אולי זה פשוט גיל 30
ביקורת על "שגב ארט" בהרצליה
אמ;לק: זוועת עולם. מכירים את ההרגשה שאתם עומדים לעשות טעות איומה? כשאתם יודעים מראש מה תהיה התוצאה אבל בכל זאת הולכים על כל הקופה? אז שגב ארט בהרצליה.בשגב ארט התפריט מבוסס על קונספט של "תפריט טעימות", כאשר כל המנות בתפריט בגודל מנות ראשונות. הבעיה היא שהגודל לא מונע מהמנות להיות מתומחרות כמו מנות עיקריות. התפריט ממליץ על 5-6 מנות לזוג כדי לשבוע, ועם מחיר במנעד של 65-80 ש"ח למנה, ארוחה זוגית תגיע לסכום של בין 400-600 ש"ח, כולל שתייה וקינוחים (אם לא יותר). מחיר בצד, התחלת הערב דווקא ...
קרא בתפוז
ביקורת: טרטוריה חבה בירושלים
סיפור קצת באיחור אך בחול המועד הייתה לנו הזדמנות לצאת קצת מהעיר ולקפוץ לביקור חטוף בעיר הקודש ירושלים. קבענו לסיבוב בוקר בשוק מחנה יהודה, אבל קצת לפניקפצנו לטרטוריה חבה לקפה ומאפה של בוקר. מכיוון שהמסעדה כשרה והיה מדובר בערב חג שני של פסח, התפריט כולו היה כשר ומותאם לפסח. החלטנו לעשות מעשה ולהזמין בכל זאת שתי ארוחות בוקר על טהרת המצות, בתקווה שההחלטה לא תהיה נוראית עד כדי כך. באופן מפתיע, גיליתי בטרטוריה חבה את המצה-בריי(ט) הטעים ביותר שאכלתי מימיי (48 ש"ח). נכון שעדיין מדובר בעיסת מצ...
קרא בתפוז
ביקורת: העסקית של המזללה
נתחיל בעובדה ידועה מראש: מאיר אדוני יודע להכין אוכל טוב וטעים ששובה את העין. כל השאר מבחינתי הוא תפאורה. לעיתים היא נדרשת ולעיתים היא מיותרת. הלחם עדיין קראנצ'י, רך וסופג בגאווה כל מטבל שיונח לצדו. המטבלים (במיוחד איולי הפלפלים) עדיין חלומיים. חומרי הגלם טובים, המלצרים נחמדים ושירותיים, אבל הדבר הכי חשוב הוא שהכל עומד בציפיות, מבחינתי לפחות, והייתי רוצה להאמין שיש לי דרישות קולינריות גבוהות. תפריט העסקית של המזללה מוגש בשני אופנים: מזללה "אקספרס" המציעה אפשרויות של שלוש מנות בתוספת ל...
קרא בתפוז
דיווח ספיישל ממסעדת מישלן בפרנקפורט (+ הפתעה)
אז קפצנו לוויקאנד בפרנקפורט. המטרה המקורית הייתה הופעה של אמן שקר-כלשהו, שהתבטלה ברגע האחרון לפני שהספקנו למצמץ. אבל זה כבר היה אחרי שהזמנו טיסה (אי אפשר לבטל) ומלון (אפשר לבטל, אבל מה אז). מה עושים? עובדים עם מה שיש. וויקאנד בחו"ל זה אף פעם לא משהו שעשיתי. אני רגילה לטוס לאירופה עם אבא לשבוע ימים לפחות, להתנחל בעיר מרכזית ומשם לנסוע 3-4 פעמים לעיירות קרובות, לטיול של יום שלם ברכבת. טיול של שלושה ימים בקושי (מגיעים בשישי בצהריים, טסים חזרה בראשון אחה"צ) הוא משהו שדורש חישוב מסלול מחדש...
קרא בתפוז
ביקורת: ארוחת הבוקר של הוטל מונטיפיורי
בדרך כלל כשיוצאים לאכול במסעדת גורמה עילית, כזאת שידוע לך מראש שהחשבון בה יהיה מנופח מהרגיל, יש את הלבטים של האם זה באמת שווה את זה, או במילים אחרות: Value for Money. למרבה שמחתי, שני ביקורים בהוטל מונטיופיורי הוכיחו לי שהשאלה הזאת לא רלוונטית עבורם. גם ארוחת בוקר באמצע השבוע וגם ארוחת ערב שישי, מוכיחה שאין סיבה לתהיות מסוג זה בביקור בהוטל מונטיפיורי. אתה משלם הרבה, לעיתים הרבה מאוד, אבל התמורה ביחס לכסף היא עצומה.
נתחיל מההתחלה. עידן חגג לאחרונה 32 אביבים, וזו הייתה בהחלט סיבה למ...
קרא בתפוז
אוונגארד רמת החייל - שומר נפשו ירחק
רצינו לשבת עם חברה טובה ברמת החייל, בפריים - היינו, בטייגר לילי - היינו, באובן קובן - היינו לא מזמן, והתחשק לנו קצת לגוון. האופציה של שוק צפון נפסלה כי אין שם מקומות לשבת, גוצה לא רצינו כי יקר קצת, אז החלטנו ללכת לאוונגרד. אני אישית לא הייתי במקום אולי 7-8 שנים.
מסתבר שהמקום עובר בעוד שבועיים וכל תכולת המסעדה נמכרת, אז מי שמעוניין בכיסאות ושולחנות עגולים, זה המקום. :P
בקצרה, מדובר על מקום שפעם היה להיט (בטח איזה 10 שנים אחורה) והיום בעיקר עצוב להיות שם ולג...
קרא בתפוז
ביקורת על העסקית של רפאל
האמת היא שכבר די הרבה זמן זממתי להגיע לרפאל. פרויקט חדש של כלכליסטאשר מסקר את עסקיות הצהריים השוות בתל אביב הכתיר אותה בתור אחת מהעסקיות שאסור לפספס. כאשר אבא שלי ואני חיפשנו לוקיישן ראוי לתחילת חגיגות יום ההולדת של עידן הגעתי למסקנה שדווקא היא הבחירה המוצלחת, יותר מאשר ארוחת ערב על טהרת הבשרים בהאדסון או בבוצרי דה ברילוצה (הוא רצה בשר, אבל אל דאגה, הבחור שלי עוד יקבל את מנת הסטייק שלו).
לרפאל הגענו בצהרי יום שבת חמים ונעים של תחילת מרץ. חופי הירקון היו מלאים באנשים וכך גם המסעדה....
קרא בתפוז
ביקורת על דלידה בשוק לוינסקי
דלידה היא לא סתםעוד מסעדהמגניבה בשוק לוינסקי. זה לא אומר שהיא מסעדת שף, אלא מגדירה עצמה כחמארה אירופאית, ואנחנו החלטנו לזרום עם ההגדרה. לדלידה הגענו במוצאי שבת על מנת להשביע את רעבוננו לאחר אסקייפ רום באזור. ברפרוף קצר ברשת עלתה המסעדה וגיליתי שהיא במרחק קילומטר מהיעד שלנו, אז למה לא. וכך, מצאנו עצמנו צועדים בשעה 9 בערב לאורך רחוב אילת (ההופך לדרך יפו), כאשר אט-אט רחובות ריקים מאדם הופכים לרחובות שוקקי חיים, מלאים בפאבים אפלוליים, צדדיים ומסתוריים.
כמה מילים על "שולחן" של עומר מילר.
היינו אתמול עידן ואני לכבוד הולנטיינס. האמת היא שהסיבה הראשונה שהגענו לשם, היא כי בפודיבוקס (של טיים אאוט) שהזמנתי לחודש ינואר, הגיע שובר של 2 קוקטיילים במתנה לשולחן או לחדר האוכל. החלטתי שזו הזדמנות טובה לכבוש את המקום, למרות שכל ביקורת אפשרית שקראתי (אבי אפרתי, שגיא כהן) פשוט קטלה את המקום באופן מוחץ. השורה התחתונה היא שלא ייאמן כמה יחסי ציבור עושים למקום. בשעה 10 בלילה, המסעדה מפוצצצצתתת. כולל הבר. גם ככה מראש לא היה במקום ורק כי נכנסנו לרשימת המתנה אז הצלחנו להשתחל פני...
קרא בתפוז
הביקורת המלאה על הבראנץ' של משייה
דיסקליימר: חוות הדעת היא סובייקטיבית בלבד וזו דעתי. בבקשה לא לרצוח אותי
למשייה הגעתי בבוקר יום חול באמצע השבוע, לחגוג את יום הולדתו של חבר (פלג, שכבר הופיע במספר פוסטים בבלוג). ייתכן ואחרים יהנו מבופה ארוחת הבוקר של משייה, כיוון שיש להם אכן מגוון לבחור ממנו, אבל באופן אישי, מצאתי את עצמי נדרשת לשלם 85 שח על ביצי עין, מיץ תפוזים לא סחוט טרי, הרבה סלמון על לחם דגנים ועוגה בחושה כמו שאני מכינה בבית. האם זה מספיק בשביל Value for Money? חוששתני שלא.
הבראנץ' של משייה: אכזבה גדולה
הייתי אתמול והתאכזבתי עמוקות.קיבלתי כל כך הרבה המלצות חמות על המקום הזה, והגעתי אתמול (יום שני) לבראנץכשאף אחת מההבטחות לא מתקיימות בפועל.קודם כל, בשביל 85 שח, הייתי אומרת שצריך להיות הרבה יותר גיוון באוכל עצמו.הדבר הראשון שהרגיז אותי היה מיץ תפוזים לא סחוט טרי שהוגש לי. ועוד כששאלתי אם הוא נסחט במקום ונאמר לי שכן. לא הצלחתי להבחין אם מדובר בפריגתסחוטריאו מיץ שנסחט ב- 5 בבוקר והוגש לי ב- 10 בבוקר, אבל טרי הוא ממש לא היה. וכך גם היה הטעם.באשר לבופה - אפרסמונים ובננות ירוקות אני יכולה למצו...
קרא בתפוז
ביקורת: גוסטוסו - פיצה בר בשרי כשר
הפעם עי עידן, לא על ידי
גוסטוסו היא פיצרייה לשעת לילה מאוחרת. ברגע שאתם מבינים שזו כוונת המשורר, כל השאר נופל למקומו. אורנית, עמרי (חבר ילדות ותיק) ואני החלטנו לצאת לבילוי סוף שבוע וכדי לפתוח את הערב כמו שצריך התיישבנו בגוסטוסו שברמת החייל לפיצה בשרית וכוס בירה.
הרעיון מאחורי גוסטוסו הוא של ליקוט מגוון מאכלים דמויי פיצה מסביב לעולם הבנויים סביב הרעיון של בצק ובשר. אם קראתם נכון שמתם לב שלא אמרתי גבינה וזה בדיוק הרעיוןבגוסטוסו מגישים פיצה בשרית כשרה. הרעיון לא חדש לחלוטי...
קרא בתפוז
היינו בדה דיינר של גוצ'ה
מה אגיד... דעות חלוקות. את גוצה אני מאוד אוהבת, והיא מפונפנת בטירוף. הדיינר היא מסעדה אמריקאית לכל דבר, גם העיצוב אמריקאי וגם האוכל (נוטף שומן ועתיר קלוריות). הזמנו לראשונות קראב קייקס עם שרימפס וסרטנים (היו נחמדים) והלהיט - ברוסקטה עם כבד אווז שהגיע על לחם בריוש - מנה ממש מעולה ונהדרת. עיקרית לקחתי אגז בנדיקט - ציפיתי לסלמון מעושן והגיע סלמון צלוי מונח על לחמנית המבורגר עם ביצה עלומה בצד (על תרד). תרד אני לא אוכלת אז העפתי אותו הצדה, הסלמון היה מצוין, הביצה העלומה הייתה קצת קרה...
קרא בתפוז
ביקורת על קוואטרו החדשה של אביב משה
לפעמים אנחנו ספונטניים. זה לא קורה הרבה, אני מודה באשמה, בעיקר בגללי, אבל לפעמים יוצא. אתמול קרה שהייתה לנו פגישה באזור הארבעה בתא וכאשר סיימנו אותה ב- 19:30 בערב התלבטנו לאן ללכת לסעוד את רעבוננו. אם עידן היה שואל אותי, הייתי מציעה דוכן אוכל זריז בשרונה, במיוחד אחרי שהלכנו כל יום השבוע למסעדה. אחרי הכל, כמה כבר אפשר לאכול אוכל טעים כל ערב (העובדה היא שאפשר). עידן רצה דווקא שנדגום את הניטאן תאי, התאילנדית החדשה, אך מהר מאוד הבנו שלפנינו רשימת המתנה ארוכה. בהליכה לכיוון שרונה ראינו סמל מע...
קרא בתפוז
אמר שגיא כהןעלמנזההירושלמית, וצדק:אי של שפיות סטודנטיאלית בירושלים. מנזה לא מתיימרת להיות מסעדת שף והיא לא. היא לא מתיימרת להיות פיתרון חוצה יבשות לכל מה שמתחשק לך לאכול בערב יום שישי, כי אף מסעדה לא יכולה לעשותהכלטוב. מנזה כן ממלאת את חלל העיר ירושלים באופן מוצלח (שכן מרבית המסעדות בירושלים סגורות החל מכניסת שבת עד למוצש) וגם עושה זאת באופן תכלסי ומלא ענווה.
מנזה ממוקמת במדרחוב של רחבצלאל. היא נפתחה באוקטובר 2014 עי שלושת הירושלמים הצעירים: אורי ענבר, תומר קיסר וניצן קדר. השל...
קרא בתפוז
ביקורת על אובן קובן ברמת החייל
החורף הישראלי מפתיע אותי השנה, הוא אשכרה מתנהג כמו חורף. בשביל לפצות על כל הקור והגשם הזה תפסנו את אחי וחברה שלו לארוחת ראמן באובן קובן. זאת אומרת, אכלנו עוד דברים חוץ מראמן, אבל אני בניתי על ראמן אז זו ארוחת ראמן.
לשמחתי אני מגלה כל פעם מחדש את הכיף בהגעה למסעדה במזג אוויר שמשכנע אנשים שפויים להישאר בבית. אפשר לשבת איפה שרוצים, מטבח לא עמוס מתקין מנות טוב יותר, מלצרים רגועים מגלים יותר סבלנות כלפי השאלות התמוהות של אח שליהכל יותר טוב.אז כך התמקמנו לנו בנוחיות בשולחן לבחירתינו והת...
קרא בתפוז
ביקורת: רק בשר
נתחיל בהקדמה קצרה; הרומן שלנו עם רק בשר התחיל בחודש אוגוסט האחרון, בו רכשנו במיטב כספנו גרופון לאכילה במסעדה. ארוחת הגרופון הסתיימה באסון, ארוחת הפיצוי שהוצעה לנו עח הגרופון הסתיימה במפח נפש, ואת כל השתלשלות האירועים תיארתי בפוסט פומבי שהגיע לתפוצה רחבה בפייסבוק:
לכל המתעניין, חוות הדעת שלי ושל עידן על רק בשר, סניף רמת החייל:שורה תחתונהגם אם יציעו לנו היום ארוחה בחינם, לא נחזור למסעדה הזאת.היינו אני ובן זוגי בתאריך 19/8/15 בסניף ברמת החייל עם גרופון של 149 שח, שכולל 1 קילו של בשר,...
קרא בתפוז
הביקורת שלי על סנטה קתרינה
לסנטה קתרינה הגענו אני ופלג, שותפי הגרגרן לארוחות שחיתות, בשעה 21:30 בערב יום שלישי. העובדה שהמסעדה התפרסמה בכתבה שלהמסעדות הטרנדיות ביותר לחורף 2016בפעם השנייה ברציפות, פלוס אני שרציתי להזמין לשם מקום בעבר לארוחת ערב עם אבא שלי, סימנה את המסעדה בראש שלי וידעתי שזה רק עניין של זמן עד שאגיע אליה לבחון את הנושא בעצמי.
השף, תומר אגאי, פתח את סנטה קתרינה אחרי שהיה צמוד לחיים כהן ביפו-תל אביב מספר שנים, והחליט שהוא יוצא לדרך עצמאית משלו. המסעדה ממוקמת ברחוב הר סיני, בסמוך לבית הכנסת הג...
קרא בתפוז
קיוטו, והצליחו לעצבן אותי
זכרתי את המסעדה עם אוכל הרבה יותר איכותי ממה שדגמנו אתמול. מרק ראמן עוף - היה בסדר גמור אך לא בעל מעוף, שישיית סושי סלמון אבוקדו - כן הרגשתי את חומרי הגלם. דווקא עידן הזמין לראשונה סלט מלפפונים ואצות שהיה לו בסדר, הסאקי היה מצנצנת סגורה (לא מוכן במקום חס וחלילה), לעיקרית מנת קארי שהייתה סבירה (או במילותיו: גירף/זוזוברה נותנים אותו אוכל בפחות כסף) וחויבנו על אקסטרא 12 שח על הבקר במנה שלו.
בנוסף וגולת הכותרת - מלצר חדש (כנראה יום ראשון בעבודה), לא יודע לתת מענה על המנות, שו...
קרא בתפוז
היינו אתמול, והחוויה שלנו קצת שונה.
קודם כל - האוכל היה מדהים לטעמי. לקחנו כמה מנות: * בייגלה ירושלמי - היה מצוין ופריך. * ירקות צלויים מהטאבון - מנה שקיבלנו בחינם כי המלצרית התבלבלה, והייתה מצוינת (אם כי רגילה). * סביצה ערבי - היה נחמד מאוד אבל טעמתי סביצה טובים בחיי. * פרנץ טוסט עם בשר סרטנים - הייתה מדהימממההה והלוואי והיה יותר ממנה. * קובניה - פילה בקר נא קצוץ דק עם בורגול וחרדל מתקתק - הייתה הלהיט של הערב והמנה הכי טעימה שאכלתי בחודש האחרון. פשוט ללקק את האצבעות והצלחת. * גם אנחנו לקחנו את הפיצה ב...
קרא בתפוז
בסוף שבוע גשום, כשרוב ישראל החליטה שזה יום טוב להישאר בבית למרתון סדרות מתחת לפוך, אורנית ואני החלטנו לקפוץ לארוחת ערב במסעדתBrownבמתחם G צמרת. האמת, היה שווה את זה. זאת אומרת, כן, אוכל טוב ושירות אדיב הם חלקים חשובים בחווית מסעדה, אבל היכולת ליהנות מפרטיות ושירות כמעט אישי מצוות המלצרים בערב הבילויים הגדול של השבוע הוא קסום בפני עצמו; והגשם שירד על החלון גם הוסיף לכל הסיפור אז למה לא. לרגל השנה החדשה, מסעדת בראון הציעה תפריט זוגי ייחודי תחת השמות האקזוטיים שליםויבשה. הכוונה היא ש...
קרא בתפוז
ביקורת: Greco ברמת אביב
לכתוב זה קצת כמו לרכב על אופניים - אי אפשר באמת לשכוח איך עושים את זה. אל תקחו אותי כדוגמא, כי בגיל 29 אני עדיין לא יודעת לרכב על אופניים. אבא ואמא לא לימדו אותי כיצד לרכב בגיל צעיר, וחוסר הידיעה ליווה אותי בהמשך. העניין הוא שמעולם לא הרגשתי חוסר באופניים, וגם כשעידן ניסה לעזור לי בנושא, המאמצים שלו עלו בתוהו. בכל מקרה, לא כתבתי בבלוג לאחרונה ממגוון סיבות. העיקרית היא שעידן ואני לא הלכנו למסעדות מרשימות לאחרונה, והשנייה היא שעקב עבודה חדשה, אני מתעלפת למיטה בשעה 21:30 בערב, ואין לי זמן פ...
קרא בתפוז
ביקרנו בחוות קורנמל שבדרום. :)
היה נפלא. מאוד מומלץ למי שנמצא באזור.
בשבת שמשית של סוף דצמבר, בדרך חזרה מטיול בדרום, אורנית ואני החלטנו לעצור בחוות קורנמל בנגב הצפוני למעט גבינות עיזים ואירוח מדברי. במבט ראשון המקום לא נראה מרשים במיוחד, זוהי חווה קטנה העומדת על ראש גבעה לצד כביש 40, עם מספר צריפונים ודיר עיזים. אבל אם עוקפים מעט את מתקני החליבה מגיעים לשני קרונות רכבת ישנים הממוקמים ממש על קצה הגבעה שהוסבו מחדש לשמש כחנות הגבינות ומסעדת החווה, וכאן בעצם מתחיל הסיפור.
ביקורת: מסעדת Aria בתל אביב
החלק הכי טוב ב- Aria הוא הלחם. טוב נו, לא רק הלחם. גם האוכל בסדר גמור. אבל פחות או יותר זהו - הגענו לאריא של גיא גמזו עם ציפיות בשמיים, וכמו שאומרים במחוזותינו, כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה. למסעדה ישנו פוטנציאל עצום, שכולו מתבזבז על שירות בינוני, הרצון לדחוק כמה שיותר סועדים בחלל אחד ותודעת שירות גרועה שהפתיעה אותי כסועדת. לכאורה, הכל היה אמור להיות בסדר. הגענו למסעדה בידיעה ברורה שאנחנו פוגשים שם עוד 8 חברה פודיס בדיוק כמונו, לתפריט מובנה שכולל 7 מנות ראשונות לשולחן, מנה עיקרית לסו...
קרא בתפוז
ביקורת: 24 רופי - מסעדה הודית צמחונית בדרום ת"א
גם הפעם - מביאה את דבריו של בן זוגי מהבלוג
אני חייב להגיד שיש לי פינה חמה בלב למטבח הודי. הוא שונה לחלוטין מהמטבח המקומי ומגיע עם עושר טעמים כל כך גדול שכל מנה יכולה לשלוח אותך לכיוון אחר. מהסיבה הזו החלטתי שאורנית ואני נגוון קצת ונלך לבדוק את 24 רופי בדרום תא.
24 רופי (משחק מילים על מקום משכנה המקורי, ברופין 24) שוכנת כיום ברחוב שוקן 16, בקצה גרם מדרגות של בית דירות ישן מול בית המשפט לדיני משפחה. במבט חטוף אפשר לפספס לחלוטין את המסעדה וחוץ משלט קטן ולא מרשים על יד הדלת אין...
קרא בתפוז
ביקורת של מסעדה Messa של אביב משה
אני אוהבת את מסה של אביב משה. למה? כי אני יודעת בדיוק איזה מנות אני אקבל, ובאיזה איכות הן יהיו. אין כאן הפתעה גדולה, מקסימום גיוון בתפריט יניב מנה מוצלחת יותר או פחות. הפעם הראשונה שהייתי במסה הייתה ביום ההולדת 28 שלי, ידיד שלי (ייקרא מעתה והלאה: פלג) לקח אותי לשם לארוחת ערב שהייתה התגשמות כל חלומותיי (עד שהגעתי לכתית), ומאז היא נהפכה לשם נרדף למסעדה איכותית.שנינו אמנם הייטקיסטים, אבל בשביל לאכול ארוחת ערב טובה במסה צריך קצת למשכן כלייה, אז החלטנו להיפגש לעסקית צהריים. העסקית צהריים של מ...
קרא בתפוז
ביקורת על החתול הירוק - פיצריה טבעונית בלבונטין
(עידן כתב, אני מביאה את זה לכאן)
הערב נגמר. אורנית ואני יוצאים מהופעה בלבונטין 7 עם אוזניים מצלצלות ומצב רוח טוב. אין לנו חשק לסיים את הערב עדיין, הלילה עוד צעיר, אז אנחנו מתיישבים בפיצריה צמודה בשביל להשלים ארוחת ערב שהתפספסה לה איכשהו. אחרי הכל, אם כבר אוכלים ב-24:00 בלילה אז שזה יהיה פיצה.
אנחנו מתיישבים בשולחן צדדי ואני מתחיל לסקור את סוגי התוספות הזמינות בניסיון להחליט מה לקחת. בנקודה הזו עלה בי החשד שפספסנו פרט מידע חשוב כשהתישבנו. בין תוספות של זיתי קלמטה, פטריות פור...
קרא בתפוז
ביקורת על Toto של ירון שלו
דיסקליימר: לטוטו לא הגעתי רעבה. אני יודעת שזה בעייתי, בהתחשב בעובדה שאני כותבת ביקורת על מסעדה, והפעילות העיקרית במסעדה היא אכילה. מצד שני, אם גמעתי בשקיקה את המנה הראשונה ואת הקינוח (את העיקרית באופן חלקי), כנראה שזה מעיד על כך שהיה טעים. ואכן, בטוטו היה טעים, אין על כך שום ספק. איכות חומרי הגלם? לעילא ולעילא. האווירה? יוקרתית. המחיר? חכו לסוף הפוסט.
לטוטו כמעט הגענו באוגוסט האחרון, לחגיגות יום ההולדת שלי. כבר הרבה זמן שרציתי לסעוד שם, כנראה שזרקתי מילה פה ומילה שם לעידן, והוא הב...
קרא בתפוז