בחר מסעדה: בחר מקום: בחר משתמש: טקסט חופשי: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ביקורות ודיווחים של "אקונומיקה" | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
+ | תאריך | מסעדה/מקום | משתמש | קישור | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zenkichi את ההמלצה לקחנו מאבנר שכתב על המקום ביקורת והיא נבחרה גם עקב התפריט המאוד לא שיגרתי וגם עקב מיקומה - מרחק הליכה קצר מהמלון בו שהינו. המסעדה ממוקמת בבניין משרדים ומאוד קל לפספס אותה, היינו צריכים לחלוף על הבניין ולחזור כדי להבין איפה בדיוק היא נמצאת. כאשר מגיעים למסעדה יורדים לקומת מרתף שמעוצבת כגן יפני עם אבנים, צמחים שונים והרבה במבוק. לאחר שהמארחת לוקחת את המעילים מגיע מלצר עם מגש ועליו מגבות חמות ומוביל לשולחן. המקום עצמו מעוצב כמבוך של חדרונים קטנים, בכל חדרון שולחן עם ספספלי ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ריצ'ארד - כוכב אחד החלטנו לנסות מסעדת משלן והפור נפל על ריצ'ארד כיוון שהתפריט נראה לנו הכי מעניין. מדובר במסעדה של שף יחסית צעיר, ממוקמת קצת רחוק מהאיזור שבו היינו אבל כיוון שהתחבורה הציבורית מעולה לא היה נורא להגיע לשם. ניתן לבחור בתפריט של 4,5 וכן הלאה מנות או את כל התפריט כולו. החלטנו ללכת על תפריט הארבע מנות והוא לחלוטין היה מספק. לפתיחה קיבלנו משעשע חך שהורכב מקרם לחם, ג'לי של דובדבנים חמוצים, טרטר צבי וקצת קראמבל של לחם. המנה לא הכי מוצלחת. הג'לי חביב אבל משתלט על הכל ובלתי אפשרי לטעום את הצבי... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מסייה וונג נחתנו ביום שישי וכיוון שאנחנו מכירים את עצמנו העדפנו לא להזמין מקומות למסעדה אם יש סיכוי שנצנח לישון מוקדם מעייפות. לכן, היינו צריכים לחפש מקום לאכול בו באותו הערב.חיפוש קצר ברשתות חברתיות העלה את השם מסייה וונג שהיה במרחק הליכה מהמלון שלנו. מדובר במסעדה ויאטנמית נחמדה מאוד שלמרות שחששנו, לא נאלצנו לחכות בחוץ וחיש מהר נמצא לנו מקום.בתפריט כארבע ראשונות קובעות, שני סלטים קבועים ושלושה מרקים קבועים. מלבדם יש גם מנות שמתחלפות. הזמנו שלושה מתוך ארבעת הקוקטיילים המוצעים במקום שהיו מרענ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
הקשר מרקט ו AVAN מדובר במתחם של שוק מקורה שכולל הרבה בארים וחנויות אוכל נחמדות. השוס שלו הוא שבשבת ובראשון יש דוכנים של אוכל מכל העולם. ניצלנו את העובדה הזו לארוחת צהריים בשבת והתיישבנו בדוכן פסטה נחמד. מדובר בפסטה טרייה עם רטבים מאוד בסיסיים (פסטו, פסטו אדום, חמאת מרווה ועוד אחד שפרח מזכרוני). אני אכלתי ניוקי ממולאים בפטריות שהיו מוצלחים מאוד ברוטב חמאת מרווה.כל מנה עלתה בין 5-6 יורו והשביעה אותנו לקראת הערב.ביום האחרון חיפשנו מקום לאכול בו משהו מהיר ומשביע לארוחת צהריים מאוחרת והוחלט על AVAN - לא מדובר... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Shiso Burger לדעתי קיבלנו את ההמלצה על המקום כאן בפורום. מדובר בהמבורגרים של כ - 150 גרם שמגיעים בלחמניה מאודה עם שלל תוספות. אכלנו במקום פעמיים (בפעם השנייה רצינו לבדוק את The Bird Express רק כדי לגלות שבראשון הם לא עובדים בצהריים). מלבד המבורגרים המקום מציע גם קציצות שעשויות מסלמון, טונה, שרימפ וגם אופציה צמחונית. אכלנו שני סוגי המבורגרים (אחד עם רוטב לימון וצ'ילי והשני על בסיס צ'ילי קוריאני עם קימצ'י), אכלתי גם את המבורגר הטונה שהיה מעולה. המחיר טוב, התוספות מוצלחות (הבטטות וה two twist... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/16 | גרמניה, ברלין | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ארוחות בוקר ישנו במלון דירות נהדר ב Mitte לא רחוק משוק הקשר ומרחק הליכה קצר מהאלכסנדרפלאץ. כיוון שמדובר במלון דירות הוא לא כלל ארוחות בוקר ולכן היינו צריכים לקחת בחשבון גם את אלו. היו לנו 3 בקרים לנצל לארוחות בוקר והחלטנו לבדוק שלושה מקומות שונים. Strandbad Mitte - בית קפה די נחבא אל הכלים. נמצא ברחוב ללא מוצא קטן. המקום עצמו מעוצב בחמימות והשירות יעיל. יש מגוון של ארוחות בוקר מעניינות שאמנם מגיעות ללא ביצים אבל בהחלט עשירות ויכולות להשביע. למי שרוצה, ניתן להרכיב גם ארוחת בוקר לבד. שניים מאית... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
30/10/16 | סטלאר, יפו | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stellar היום היה הערב הפנוי היחיד שלי השבוע ולכן הצעתי לבחור שנעשה דייט, הוא מצידו החליט להפתיע אותי ולקחת אותי ל Stellar - בר חדש מבית הפונדק דה לוקס. הבר החדש נמצא בעולי ציון 7, ממש בצמוד לפונדק. כל כך צמוד שהשולחנות מחוץ לבר שייכים לפונק עצמו. אתחיל מהשורה התחתונה - המקום מצוין. אבל, וזה אבל עצום - אנחנו לא נחזור. הסיבה לכך היא לא השירות שהיה נהדר, או היין הנפלא או האוכל המצויין. הסיבה היא פשוטה מכך, המקום מעודד עישון. בכל פינה על הבר ועל כל שולחן יש מאפרה. המקום עצמו סגור ובזמן שהותנו... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19/10/16 | גורדוס, חולון | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gordo's לא. פשוט לא. בגדול אני יכולה לומר שהיו שלושה דברים טובים: לחמניית הבאן שהגיעה עם אחד ההמבורגרים, צ'יפס הבטטה והחנייה הקרובה שהייתה בחינם. בפירוט גדול יותר: הגענו לחגוג יום הולדת של חברה שאוהבת דברים שהם רטרו ומוגזמים, והתלהבה מתמונות הקינוחים שלהם. המקום מגדיר את עצמו כבורגר בר אז הגענו רעבים. אני והבחור חלקנו שני המבורגרים שעלו 69 שח כל אחד וכללו גם צ'יפס וסלט קולסלואו: מייק קרטר - 220 גרם המבורגר,מגדלון של טבעות בצל פריכות, גבינת צדר, ספייסי מיונז, אייסברג, בצל מטוגן... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
25/09/16 | פרנצ' 57, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brain Freeze או: אני עדיין רעבה. קפצנו הערב לפופ אפ של הפרנץ' 57 ברוטשילד פינת הרצל. מדובר בפופ אפ של פו בוי במילויים שונים ודקירי ברד שונים. נשמע רעיון טוב ולכן קפצתי עם הבחור וחברה לנסות את העסק. המקום פתוח כל יום בצהריים עד 16:00 ואז מהשעה 19:00. אז כשהגענו גילינו שיש רק שני סוגי ברד ולא ארבעה שנמצאים בתפריט, המכונה של אחד מהם מקולקלת לכן שתינו רק סוג אחד שהיה טוב ומלא אלכוהול. התפריט כולל 7 סוגי פו בוי. מאחד מהם (החזיר) הייתה מנה אחת בלבד. 3 אחרים היו חסרים. כך שבפועל נשארו שלושה - שרימפס (שמוגש גם ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
08/09/16 | פרונטו, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
פרונטו קיבלתי שובר מתנה מתלמידים לרגל סיום קורס לפני כמה חודשים שהיה תקף למבחר לא רע של מסעדות (ביניהן קיטשן מרקט, משייה, פרונטו, קלארו, טאיזו ועוד). במקור רצינו ללכת למשייה אבל לא היה מקום בשעה שרצינו אז החלטנו על פרונטו. השובר מקנה פשוט כסף לארוחה במסעדה ללא מגבלות על תפריטים או בחירת מנות. הגענו בשעה 21:00 והמסעדה הייתה בתפוסה יחסית מלאה. ישבנו על הבר. השירות היה מצוין ולא מעיק. פרנקל נראה עובד במטבח ובכלל נראה שהמקום עובד כמו שצריך. הבחור לא היה רעב במיוחד והעדיף אחרונות במקום ראש... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
31/05/16 | גרקו, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
גרקו אני לא אוהבת לכתוב ביקורות שמבאסות אותי וזו אחת מהביקורות האלו כי נורא רציתי ליהנות בגרקו וממש קיוויתי לכתוב ביקורת נהדרת על המקום, אבל יצאתי ברגשות מעורבים. רוב האוכל היה טעים ואפילו טעים מאוד. הקינוחים היו נפילה אבל השירות היה זה שבאמת הצליח להרגיז אותי. אולי זה בגלל שכבר בשלב המארחת כבר הצלחתי להתעצבן - החברה שהזמינה מקום הזמינה דרך האינטרנט וזה היה מותנה אישור, גילינו כשפגשנו אותה במסעדה שבכלל לא יצרו איתה קשר לאישור ובמסעדה לא מצאו את ההזמנה. בדיעבד הסתבר שהם ניסו להשיג אותה ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
The Alcron מסעדת המישלן השנייה שלנו בטיול. מדובר במסעדה קטנה שנמצאת בתוך מלון וכוללת סך הכל כעשרה שולחנות קטנים ועוד שני שולחנות גדולים, כלומר, יש מקום לכ 25 סועדים. המסעדה היא מסעדה קלאסית מבחינת השירות וההגשההכל נעשה לפי הספר ובצורה מאוד מוגזמת, דבר שלא תמיד מתיישב עם היצירתיות של התפריט. אני חושבת שהמקום שבו העניין בה לידי ביטוי בצורה המוגזמת ביותר היא שהניסיון שלי לגרום למלצרית להוציא כל פעם מנה אחת כדי שנוכל לחלוק נתקלה בהלם, חרדה וחלחלה מפני הבקשה הכל כך לא אורתודוכסית, לכן סיכמנו שנזמין א... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remember מסעדה של אוכל ויאטנמי שקיבלנו עליה המלצה מחבר של הבחור. מדובר במסעדה שמנוהלת על ידי צוות מטבח ויאטנמי ולכן האוכל הוא הכי אותנטי שיכול להיות. לראשונה אכלתי אגרול שמולא בבשר חזיר, הבחור לא אוכל בשר כזה אז זכיתי מן ההפקר. לעיקריות חלקנו את העוף המיוחד שלהם שהגיע ברוטב עשיר, מעט מתקתק ומעט מלוח, המנה הגיעה עם אורז דביק בצד. אני לא יודעת איך הם עשו את זה אבל העוף היה כל כך רך שפשוט נמס בפה. בנוסף הזמנו את הברווז המטוגן בקשיולטעמי היה מעט יבש אבל עם הרוטב הכל הסתדר. הזמנו גם מנת צד של או... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Field כשהבנתי שרמת המחירים בפראג היא יותר מסבירה אמרתי לבחור שאנחנו חייבים לנסות את מסעדות המישלן שם כיוון שזו הזדמנות מצויינת לחוות את החוויה הזו בלי לשבור את כל החסכונות שלנו. מתוך השלוש הנמצאות בפראג בחרנו שתיים, הראשונה מביניהן הייתה Fieldאשר מגדירה את עצמה כ Free Range Dining והדגש העיקרי בה הוא על חומרי גלם מעולים. העיצוב של המסעדה מתכתב עם השם ובכל חלון ניתן למצוא כלי עבודה אחר (כולל קילשון ענק בחלון ליד הכניסה), התקרה מוארת עם ציורים שונים הקשורים לטבע ולשדות. המוזיקה שנוגנה ברקע של... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pasta Fresca אחרי סיבוב בעיר העתיקה שכלל בעיקר שווקים וחנויות מעניינים (חנות שמוקדשת רק לצ'ילי לדוגמא) קפצנו למקום שקיבלנו עליו המלצות רבות. מדובר במסעדה איטלקית שלמרות שנמצאת במרכז אחד האזורים המתוירים בעיר אינה מסעדת תיירים ודווקא ניכר שהרבה מקומיים אוכלים בה. מבין הראשונות בחרנו קרפצ'יו שהגיע עם זיתים שחורים וירוקים, שמן בזיליקום, פרמזן ורוקט, לא שילוב סטנדרטי אבל היה בהחלט קרפצ'יו לא רע. ניגבנו אותו עם הלחם שהגישו לנו. לצד הלחם הוגש שמן זית שלא היה להיט במיוחד, לדעתי בקרב המותגים הזולים... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hemingway Bar לא יכולנו לסיים את הערבאחרי ההמבורגר ולכן המשכנו לבר המינגווי שמתכתב עם הסופר עצמו. למקום יש וויב קובני והמוזיקה השולטת עם של שנות השלושים והארבעים, כל הקוקטיילים מתכתבים גם עם האהבות של המינגווי בתחום הזה וגם עם ההיסטוריה שלו. המקום מייצר לא מעט מהמוצרים בעצמוסירופים, ביטרים ועוד. כמו כן, למקום תפריט אוכל שכולל בעיקר נקניקיות (המקום מוגדר כמקום של קוקטיילים ונקניקיות). אין ספק שהברמנים (או מיקסולוגים) יודעים את העבודה שלהם וגם נהנים ממנה. בסיבוב הראשון הזמנו:Jamaican PunchCoconut ... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
09/05/16 | צ'כיה | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dish מדובר במסעדת המבורגרים שהדגש העיקרי שלה הוא הטופינגס המצוינים שנלווים למנה. הגענו למקום בסביבות שמונה בערב ביום הראשון שלנו בעיר, השף קצת עשה לנו פרצוף על כך שלא הזמנו מקום אבל מצאו לנו מקום מאוד מהר, לקבוצה שהגיעו אחרינו כבר אמרו שאין מקום ושלחו אותם הביתה. כל קציצות הבשר הן במשקל של 150 גרם. ניתן להזמין גם המבורגר כפול. עם זאת, באמת שלא הרגשנו צורך ויצאנו שבעים מאוד מהארוחה, כך שמדובר בגודל שהוא יותר מסביר. Kahuna - 150g beef with serrano ham, manchego cheese, salad and p... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
03/05/16 | שישקו (בר), תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
שישקו בקצרה חודש מאי עמוס ימי הולדת אצלנו בקרב החברים, במיוחד נוכח העבודה שהשבוע אחד החברים הכי טובים של הבחור, אחותו ואני חוגגים. כחלק מהחגיגות הוחלט להפתיע את אותו חבר טוב בערב עם חברים בשישקו - חמארה בולגרית. הרבה זמן לא ביקרתי במקום אבל זכרתי את האוכל כטעים ואת האווירה כיפית. ישבנו בחוץ בשולחן שהשקיף על התאילנדית בהר סיני - התברר לנו בדיוק השבוע שהם החליטו להתחיל לקחת הזמנות (לשני סבבים ללא התגמשות) ואפילו נצפו שני שפים מוכרים בקרב המבלים במקום. שלא תטעו, עדיין היה תור במקום. מר... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
30/03/16 | אמיליה רומאנה, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
אמיליה רומנה לפני כמה חודשים סגרה את שעריה בית העם אותה אהבנו (גם בגלל הפיצות אבל לא פחות בגלל הגלידה והקרמל). לפני חודש וחצי נפתחה במקומה אמיליה רומנה, מסעדה איטלקית ששמרה על העיצוב של בית העם כמעט במלואו. הגענו הערב למקום לנסות בפעם הראשונה. מבחינת השינויים נוספו כמה מקומות ישיבה והוחלפו כסאות הבר, הבר הפך להיות מעט צפוף אך המקום לא היה מלא ולכן לא ממש הפריע לנו. הברמן ניר נתן לנו שירות כל הערב והיה מקסים, ידע להמליץ על מנות והיה בקיא בכל. שוחחנו גם עם השפים שכן המטבח ברובו פתוח - מדוב... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
21/02/16 | לימוזין, רמת ישי | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
יקב תשבי, לימוזין, מינה טומיי במשלוח ובית בחמישי המשכנו את חגיגות יום ההולדת של הבחור והוא ביקש לעלות צפונה לביקור משפחתי ובילוי. עצרנו תחילה ביקב תשבי אותו הוא אוהב לטעימות יין וגם לקחנו איתנו מספר בקבוקים הביתה. המשכנו לכיוון מסעדת לימוזין כיוון שהבחור רצה להגיע לשם אחרי הרבה זמן שלא היה. אתחיל ואומר שאיכות הבשר שלהם היא באמת מצוינת ומרגישים את העובדה הזו בכל ביס. עם זאת, המסעדה חייבת לעבור שיפוץ יסודי כיוון שהיא כבר מזמן עברה את השיא שלה. בנוסף, הגרילמן לא עושה מספיק צדק לבשר והוא הרגיש ברובו כאילו מישהו עושה ברביקיו י... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18/02/16 | קוואטרו, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
קוואטרו לבחור יש יום הולדת והאמת שתכננתי לקחת אותו לאואזיס אבל אז ההתפרצויות האחרונות של רימה התחילו להדאיג אותי - אנחנו זוג שאוהב לצלם כל מה שהוא עושה ולכן הסלולרי תמיד שלוף, הבחור גם לא אוכל פירות ים או חזיר ולכן היה חשש שזה לא יתקבל יפה במסעדה.בקיצור, כדי לא לקחת סיכון וכדי באמת להבטיח ערב מהנה החלטתי לשנות כיוון לקוואטרו. הזמנו מקומות לשעה 21:00 על הבר. אספר שהמקום היה מלא לאורך כל הערב אבל לא מפוצץ. גם ההושבה על הבר היא מהמרווחות שנתקלתי בהן - דבר שהוא בהחלט לטובת המסעדה.מבחינת העיצוב - אין... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10/01/16 | בוקה, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
קצת בחוץ והרבה בבית בשישי בצהריים נפגשנו עם חברים לארוחת צהריים במקום בשם בוקה אשר ממוקם בפינת אחד העם וחשמונאים. מדובר בבית קפה שיש בו דגש לא קטן על האוכל. הוזמנו שני מגשי ארוחת בוקר שכללו מקושקשת, לבנה נפלא,טחינה, עוד סוג של גבינה, ירקות לא שגרתיים (ברוקולי, בטטה), סלט וללא צימחוני גם טונה. הוזמנה גם שקשוקה שהמזמין מאוד נהנה ממנה ואני והבחור חלקנו תפוא בסגנון לג בעומר - תפוא קריספי עם שמנת חמוצה ועוד כל מיני דברים וכן סביח מפורק (ערימה של תפוא עגבניות, חצילים, הר של טחינה, גרגירי חומוס ועוד) שהיה גם הו... קרא בתפוז | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20/12/15 | סנטה קתרינה, תל אביב | אקונומיקה | קרא בתפוז | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
יותר מדי אוכל בשישי בבוקר היינו צריכים לקפוץ לנמל תל אביב לאסוף שוקולד שהבחור ממן במסגרת פרויקט הדסטארט - שוקולד פנדה. זהו שוקולד טבעוני, הבחור רכש 10 חפיסות שכללו - שוקולד מריר, חלב ולבן, שוקולד עם אגוזי לוז, עם מילוי קרם בוטנים, עם קרמל מלוח ועם נוגט. השוקולד כשלעצמו חביב ביותר, לא מהטובים שאכלתי אבל גם לא מהגרועים. המריר בעל טעמים מודגשים של קלייה כך שהוא לגמרי לחובבי הזאנר. שוקולד קרם הבוטנים חסר קצת קרם בוטנים. בכל השוקולדים שאינם מריר ישנה תוספת של שבבי קוקוס ווניל כדי לייצר את הטעמים. 14/12/15 פרוזדור, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
הפרוזדור | לאחרונה נפתחה במקומו של הוויט הול במנדלי מוס המבוגריה חדשה שמתמקדת בעיקר בטופינגס. הייתי קצת סקפטית כי אני מעדיפה שהקציצה תהיה ממש טובה במקום כל מיני תוספות מעל ההמבורגר, אבל בכל זאת החלטנו ללכת לבדוק את העניין (המבורגר ועוד כזה שלא רחוק מהבית...). הגענו אתמול בערב, המקום מעוצב בצורה נחמדהונעים לשבת שם. השירות שניתן היה שירות טוב לאורך הערב, ולמעט תקרית אחת במסגרתה אחד המלצרים ניגש לשאול איך האוכל כשהייתי באמצע הביס ולפני שהספקתי לענות הסתובב והלך, השירות היה מאוד קשוב להערות. ... קרא בתפוז 10/11/15 Oggies Food, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
Oggies Food | אמ;לק: היה נעים ונחמד, השירות טוב אבל לא נחזור בקרוב. אחרי השלושים של סבא שלי שניים מהאחים הקטנים שלי הגיעו לביקור אצלנו וניצלנו את הביקור ללכת לאכול ביחד. אחרי דיונים החלטנו לנסות את Oggies Food - מקום חדש שמגיש אוכל אמריקאי שנפתח בלווינסקי (מרחביה 4). מקום קטן ומזמין עם בר שפונה כלפי חוץ וגם כלפי פנים ושני שולחנות גדולים. ישבנו חמישה על הבר החיצוני בגלל שהיה אוויר טוב והשולחנות היו מוזמנים (למרות שלדעתי עד שהלכנו הם היו ריקים). השירות היה טוב ומאוד משתדל לאורך כל ה... קרא בתפוז 09/09/15 דה דה ודה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
Da, DaDa - meh | הבחור החליט בלילה לשבור כוס ולפצוע את עצמו בצורה שהצריכה מיון, אז אחרי בוקר במיון החלטנו לקפוץ לצהריים מוקדמים במקום בגלל הקרבה לבית והעובדה שעוד לא ביקרנו בו. בשעה 12:20 לערך נכנסנו למקום רק כדי לגלות שעוד לא מגישים צהריים (זאת למרות שתפריט הצהריים מתחיל בשעה 12:00. רק כעשרים דקות לאחר מכן נגשה המלצרית לקחת את ההזמנה כיוון שהמטבח נפתח. התחלה לא מלהיבה אבל ניחא, אנחנו כאן. בעסקית מקבלים ראשונה במחיר העיקרית: הבחור בחר בגרבדלקס שאמור להגיע עם פטה, אבטיח כבוש ואיולי ווסאבי... קרא בתפוז 04/09/15 טראק דה לוקס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
בראנץ' שישי - טראק דה לוקס | אז גם כאן וגם במקומות אחרים ראינו פרסומים לבראנץחדש שמתחילים בטארק דה לוקס וכיוון שאנחנו אוהבים את המקום, וגם יש הנחת הרצה של 15% החלטנו להזמין מקומות להיום בבוקר. הזמנו לשעה 9:30, השעה שהבראנץמתחיל מטעמי לוז צפוף וכך יצא שהיינו הראשונים להגיע ולהתנסות בבראנץ. ניתן לבחור ממבחר מנות שמגיעות בתוספת סלסלת לחמים חביבה ושתייה אחת חמה או קרה, ניתן גם להזמין מאפים, קינוח, מילקשייק (25 שח) או קוקטייל של בוקר (19 שח). סלסלת הלחמים כוללת לחם לבן טוב קלוי, פרוסות לחם תירס, פרעצל וד... קרא בתפוז 30/08/15 דייגו סאן, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
דייגו סאן | הייתי סקפטית בנוגע למקום הזה, בעיקר בגלל הוויב ההיפסטרי והביקורות המתנדנדות, אבל היינו באזור אחרי יום הולדת של חברה, רעבים והחלטנו לבדוק את המקום. המקום מעוצב בשילוב של אייקונים נוצריים שמאפיינים קתוליים לטיניים וסמלים קוריאניים שונים, המוזיקה נעה בין מוטאון לקוריאנית והאווירה בהחלט טובה. השירות שניתן היה טוב מאוד. ממש לקראת העזיבה את המקום הפקק קפץ והברמנים כבר התחילו למזוג צייסרים לכולם - בפרפרזה לביקורת על אנסקי, כאן ידעו להתמודד בצורה טובה עם הבעיה. התפריט באתר שלהם לא ... קרא בתפוז 30/08/15 הדסון, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
הדסון | לא ביקור ראשון במקום ובהחלט לא האחרון. מסעדת הבשר הטובה בארץ. לחברים היה שובר שהיה ניתן לנצל במקום ולכן בחרנו ללכת לשם יחד איתם, הזמנו 4 מקומות על הפינה של הבר ליום רביעי בשעה 20:30 ואכן התייצבנו בשעה היעודה. הברמן היה נחמד, הבין את הראש שלנו מאוד מהר, הוא היה קצת מציק לעיתים ומה שהרגיז היה שהוא שכח את המים שאנשים שתו והיה צריך להזכיר לו כמה פעמים. מצד שני, גיליתי באמצע שתיית הקוקטייל שלי שיש סדק בכוס, סיימתי את הקוקטייל ותוך כדי החזרת הכוס ציינתי את זה בפניו כדי שידע לזרוק אות... קרא בתפוז 30/08/15 אמריקה בורגרס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
אמריקה - מזללת המבורגרים | פעם שלישית שלי במקום, בפעם הקודמת הייתי צריכה להסביר לבעלת המקום שיש לה בעיה שירותית מאוד מאוד גדולה אם היא לא מבינה שיש הבדל מאוד גדול בין אלרגיה או מחלה שמונעת מאכלים מסוימים לבין מישהו שסתם לא אוהב משהו. לא נראה לי שעבד לי. הבעיה העיקרית שלי עם אמריקה היא שהם לא עושים שינויים במנות, ואם רוצים לשנות אז צריך לקחת את ההמבורגר הקלאסי שלהם, שלא כולל את הרטבים והתוספות שיש באחרים. הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לאכול קליפה של מלפפון, חלק ממחלה שאני סובלת ממנה, אבל כמובן שאי אפשר להוציא ... קרא בתפוז 20/08/15 סינטה בר אקספרס, חיפה
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סינטה בר אקספרס | היינו באזור יקנעם והקריות אתמול במהלך הבוקר בגלל כל מיני דברים ובין השאר ניצלנו את הביקור כדי לקפוץ לאיקאה בקריות כדי לקנות כמה דברים שהיינו צריכים ותכננו עליהם תקופה. לפני איקאה חשבנו על ארוחת צהריים ונפלה ההחלטה לאכול בסינטה בר אקספרס שנמצא במתחם הקניון שצמוד לאיקאה. אני יודעת שכאן בפורום ממליצים על סניף האם לעיתים קרובות ואמרתי, מה כבר יכול להיות גרוע? אז גרוע זה לא היה. אבל גם טוב מאוד זה לא היה. החלטנו ללכת על עסקית המבורגר - במחיר ההמבורגר מקבלים גם שתייה ותוספת. החלט... קרא בתפוז 12/08/15 המזללה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
המזללה | האחים הקטנים הגיעו לגיל 22, זה מדהים בהתחשב בעובדה שרק אתמול הם היו בני שנה ועם הרבה מאוד תלתלים על הראש. העובדה הזו, בשילוב עם העובדה שאחד מהם עומד להשתחרר משירות קבע בעוד מספר ימים הובילה אותנו לחגוג להם במזללה. היינו שלושה אחים, הבחור וחברה של אחד האחים. נעדר אח נוסף שברגע האחרון לא יכול היה להצטרף. הזמנו מקום לשעה 19:00 ונאמר בעת ההזמנה שהשולחן שלנו עד השעה 21:30. המלצר ששירת אותנו, דניאל, היה מקסים וקשוב, הפריד בין המנות השונות ודאג לעדכן אותנו בזמן ההוצאה שלהן כך שנוכ... קרא בתפוז 19/07/15 אוזריה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
עסקית צהריים באוזריה | כיוון שסיימתי מוקדם עם מבחן וגם רציתי לעודד קצת את הבחור אחרי שהחתולה נעלמה במהלך השבת (ונמצאה היום אחר הצהריים, סיימהרקעם שבר באגן) קפצתי לאכול איתו ליד העבודה בשוק לוינסקי. במקור רצינו ללכת למקום אחר אבל כשעברנו ליד גילינו שהם פתוחים לצהריים ומציעים עסקיות ב 55 שקלים. החלטנו לנסות. העסקית כוללת פתיח ומנה עיקרית במחיר של 55 שקלים (יש מנות עם תוספת). היינו שלושה, לפתיחים הזמנו: רביולי סלק - עלי סלק דקים שעוטפים גבינה (נדמה לי ריקוטה), היה נחמד. חציל קלוי עם עגבניות וטחינה... קרא בתפוז 16/07/15 ברוט, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
ברוט | קבענו להיפגש עם חברה שלא ראינו הרבה זמן, וכיוון שהיא כרגע נוטלת גלוטן כחלק מניסוי תזונתי, ויתרנו על הבירה לטובת היין. מילה על ההזמנה - התקשרתי בשלישי בבוקר לראות אם יש מקום לערב, השיחה התנתקה שנייה אחרי שהתחלתי לדבר עם הבחורה שענתה לי, כשציינתי את זה בשיחה החוזרת לא הייתה שום תגובה לעניין. בהמשך כשהיא לקחה את הפרטים היא לא לקחה מספר טלפון - דבר שלדעתי הוא אלמנטרי כאשר מדובר בהזמנת מקומות. שויין. הגענו בשעה שקבענו למקום והתיישבנו על הבר. את מרבית המנות חלקנו כולנו, בחלק מהמנות ה... קרא בתפוז 23/06/15 מזנון, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
המזנון ו Arte בקטנה | השבוע מציינים את שבוע אוכל הרחוב של פפסי (או שקרכלשהו אחר) ולכן שפים וכלמיני מגיעים למקומות שמציעים אוכל רחוב ומציעים את הטייק שלהם בנושא. היום ספציפית היה אירוע שכזה במזנון בקינג גורג- השף צארלי רואן (על פי הקומוניקט השף של גילז פיש אנד ציפס) התארח. מלבד התפריט הרגיל הוצעו עוד שתי מנות- פיש אנד ציפס עם רוטב קלאסי וליים שראה גריל או פיתה עם אנשובי שמנת והרבה ירוקים. כיוון שהבחור לא התלהב מהאנשובי לקחנו את הפיש אנד ציפס ועוד מנה אחת שנקראת משהו בסגנון משהו עמוק לפנים או שקר אחר - בשר בקר ... קרא בתפוז 21/06/15 אמריקה בורגרס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
אמריקה | אמריקה היא המבורגריה חדשה שנפתחה בפינה של אלנבי ואחד העם. הבחור כבר הספיק להיות שם השבוע והפעם חזרנו שנינו.אתחיל ואומר שהם לא היו מוכנים לכמות האנשים שהגיעה אליהם ולכן לקראת סוף השהות שלנו במקום הם הודיעו ללקוחות שנכנסו שנגמרו להם ההמבורגרים. בנוסף, 2 מתוך 5 התוספות האפשריות היו חסרות (ודווקא אלו שרצינו). אחרי שהם יתארגנו על עצמם ועל הכמויות אני מאמינה שיהיה טוב יותר.התפריט כולל 3 סוגי המבורגרים מבקר, המבורגר עוף והמבורגר צמחוני. ההמבורגרים לא כוללים תוספות מטורפות והם מסתמכים בעיקר על ה... קרא בתפוז 12/05/15 בית העם, תל אביב (לא פעיל)
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
בית העם - ביקור חוזר | פעם שנייה שלי, שלישית של הבחור. המקום עדיין מזמין והצוות עדיין נחמד. התפריט התרחב מעט גם בתחום הפיצות וגם בתחום הפיצטות. הזמנו: פיצטת בנדיקט סלמון - גרסא מוקטנת של הפיצה ועליה סלמון מעושן, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז - מנה טובה. לצדה מוגש סלטון קטן של עלי אורוגולה עם גרעינים מעל וכמה תלתלי סלק. הסלט קצת אכזב כי על פי התפריט ציפיתי לכמות גדולה יותר של סלק מאשר תלתלים כל כך עדינים. חיזקתי את הרוטב עם שאריות החלמון שהיו על הצלחת וזה עשה לעלים רק טוב. פיצת ארטישוק - פיצה בי... קרא בתפוז 09/05/15 יקב מייסטר, חצור הגלילית
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
שבת בבוקר - יקב מייסטר | בשבת בבוקר אחרי ארוחת הבוקר תכננו להגיע ליקב מילס שאמור להיות פתוח בשבתות ונמצא בכרם בן זמרה. כאשר הגענו למקום גילינו שלט של סגור. זכרתי כי אותו חבר שהתחתן (וגם המליץ לנו על עזבה) אמר שיש בצומת מחניים את יקב מייסטר ולכן שמנו פעמינו למקום. מדובר ביקב שנמצא במערה טבעית והסיפור שלו פשוט מקסיםמדובר באדמה פרטית שנקנתה בתקופה שהברון הגיע לארץ ושייכת למשפחה של היושבים המקוריים אשר היום לא עוסקים בחקלאות. יעקב, בעלה של אחת מהמשפחה החליט לנסות לשקם את האדמה ובעקבות כך גילה שמדובר במקום שבו... קרא בתפוז 09/05/15 עזבה, ראמה
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
שישי ערב - עזבה | אחרי היקבים קפצנו לשנת צהריים קצרה במלון וכן שחייה בברכת המלון. לאחר מכן נסענו למסעדת עזבה בראמה. כשהגענו היה במקום זוג אחד נוסף בלבד ולכן הייתה תמוהה השאלה של המלצר האם הזמנו, עם זאת, עד סיום הארוחה המקום התמלא והתברר שכל השולחנות היו מוזמנים. המסעדה היא מסעדה המגישה אוכל ערבי מקומי ונראה שבני משפחה אחת מנהלים את המסעדה, משרתים את הלקוחות ומבשלים את האוכל. השירות לאורך הדרך היה טוב ויעיל ונראה שהמלצר היה מרוצה מבחירות האוכל שלנו. לראשונות חלקנו: עכובעל פי מה שקראתי, נראה שקיבלנ... קרא בתפוז 09/05/15 אבו איסמעיל, יפו
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סוף שבוע קולינרי (בעיקרו) בצפון | כיוון שיש הרבה מאוד מה לדווח מסוף השבוע, החלטתי לא לחכות לשרשור השבועי ולהקדיש לסוף השבוע הזה הודעה נפרדת (או שרשור הודעות נפרד) ואישי.אחד החברים הכי טובים שלי החליט להתחתן בעין גב מכל המקומות בעולם, וכיוון שהתאריך נפל שלושה ימים אחרי יום ההולדת שלי החלטנו לנצל את העניין לסוף שבוע ארוך בצפון. אחרי התלבטויות רבות הזמנו מקום למלון וילה גליליי. המלון ממוקם על הר כנען בצפת והוא אחד המלונות היותר יפים שזכיתי להיות בהם. ארוחת הבוקר שהוגשה הייתה יחסית בסיסית אבל עשויה טובההרבה ירקות, גבינות, דג... קרא בתפוז 05/05/15 הדסון, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
האדסון בראסרי | בהמשך לחגיגות יום ההולדת הבחור לקח אותי אתמול להאדסון לארוחת ערב. אתחיל ואומר שסרב לספר לי לאן אנחנו הולכים ולמרות החשד שהיה לי, גיליתי רק כשהגענו. ההתחלה הייתה קצת מקרטעת, לקח לברמן המון זמן לגשת אלינו למרות שאמר שלום כשהתיישבנו, ולכוסות המים שהזמנו בהתחלה אנחנו מחכים עד עכשיו. עם זאת, מעבר לכך, לא היו תקלות והשירות מעבר לכך היה מצוין, לכן בסופו של דבר הושאר טיפ נדיב. למנה ראשונה חלקנו את חלונות ניו יורק - סינטה עשויה רר ברוטב טופי יפני. אחרי הביס הראשון הבנתי שנצטרך לחם כ... קרא בתפוז 02/05/15 טאיזו, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
עסקית שבת בטאיזו | אז אחרי התייעצות כאן בפורום בנוגע למקום עם עסקית שבת החלטתי לפתוח את חגיגות יום ההולדת והחלפת הקידומת בעסקית השבת בטאיזו. היינו שמונה אנשים, רובנו אוכלי כל, שניים אוכלים ממש מעט ולכן חלקו עסקית. למרות שכולם אנשים מבוגרים אצלנו במשפחה נוטים להיות רועשים לכן העובדה שהכניסו אותנו לחלל קטן יותר ולא היינו בחלל הגדול של המסעדה דווקא היה יתרון. עסקית השבת כוללת שתי ראשונות ועיקרית לבחירה מתוך מבחר מכובד לחלוטין. עד שאחד האחים וחברה שלו שהתעכבו מאוד הגיעו, הספקנו להזמין יין (בקבוק ש... קרא בתפוז 19/04/15 יומנגס, צומת רופין
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
יומנגוס | בשישי בשעות הערב החלטנו להיפגש עם חבר באמצע הדרך בין תל אביב אליו והפור נפל על יומנגוס. במילת אחת meh.הגענו יחסית מוקדם - שש וחצי ועדיין היינו צריכים להמתין כעשרים דקות בתור. לאחר שנכנסנו הגיעה מלצרית תוך כמה דקות לשאול אם נרצה משהו לפתיחה מהר מהר. הזמנו טבעות בצל וציפס לבת של החבר שהייתה שם. המלצרית ישר אמרה בקול רםציפס קטןוהאבא היה צריך להסביר שמדובר בציפס גדול. הזמנו גם את הבירה שלהם שהיא למעשה בירת אלכסנדר (הם טוענים למתכון אחר מהאלכסנדר הרגילה, אישית לא הרגשתי הבדל).הגיעו טבעות בצל ... קרא בתפוז 19/04/15 לה רפובליקה די רונימוטי, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סופש עמוס | ביום חמישי בערב צפינו בהשפלה של מכבי בטורקיה. במקור תכננו על פיצה אבל סגרנו על וולפנייטס. אני אכלתי המבורגר עם תוספת של גבינה, היה משביע ובמקום. בשישי בבוקר לצערי הייתי צריכה לקפוץ ללימודים אז הבחור בילה קצת בלווינסקי אצל אלברט ובגרובשטיין, הביא הרבה ציוד הבייתה וגם מרציפנים נפלאים שטחנו כל סוף השבוע. בצהריים רצינו לאכול לא רחוק מהבית עם חברה ודה באן היה מלא מדי בשביל להכיל עגלה אז קפצנו לרונימוטי. חלקנו לראשונה מנת פולנטה נהדרת שכללה הרבה מאוד פרמזן וגם קצת שמן כמהין שדווקא תרם ל... קרא בתפוז 26/03/15 סנטה קתרינה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סנטה קתרינה - ביקור שני | במקור היינו אמורים להיפגש עם חברים לארוחת ערב במקום אחר אבל מקרה רפואי מצער במשפחה של אחד החברים אילץ דחייה. לא היה לנו כוח להכין אוכל וגם רצינו קצת לצאת למשהו קליל ונחמד. הצעתי לבחור שתי אופציות - בית העם או סנטה קתרינה והוא הלך על האופציה השנייה. הוא הזמין לנו מקומות על הבר לשעה שמונה וחצי ואכן הגיע לשם באותה השעה. אני שהגעתי מהעבודה הצלחתי להתעכב כך שהגעתי בכרבע שעה איחור. בזמן הזה הבחור הספיק להזמין את הבייגלה הירושלמי שמגיע יחד עם טחינה ובתוכה גרגירי חומוס וכן רסק עגבניות עם מעט ... קרא בתפוז 25/03/15 שולה, קיסריה
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
שולה - קיסריה | ביום שני האחרון נסענו צפונה ליום השנה של אמו של הבחור ובחזור עברנו במסעדה האהובה עליה. המסעדה ממוקמת באזור תעשייה ולכן בשעת הצהריים שהגענו היו לא מעט אנשים מהסביבה ואפילו שמעתי אנגלית אמריקאית באחד השולחנות לידינו. המקום מעוצב בפשטות וחמימות, ספיישלים מפורטים כתובים על הקיר כולל מחירים. המסעדה היא מסעדת דגים ופירות ים. בצהריים יש עסקית בשלוש דרגות מחיר (92,76 ו 56). כל עסקית כוללת סלטים שמוגשים לשולחן ושתייה (מים ולימונדה). מבין הסלטים חיבבתי את סלט הכרוב שהגיע עם שומשום ... קרא בתפוז 23/03/15 טראק דה לוקס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
חזרנו לחוויה מתקנת לפני כשבוע | אכלנו את חזה האווז שהיה מצויין, הפנקייק שהיה מופלא בדיוק כמו בפעם הראשונה, נתח אסאדו ואת ההמבורגר. ההמבורגר היה חסר ייחוד ולא היה בעל טעם בשרי מודגש ומאכזב ביחס למראה והתמונות. שאר המנות היו מצויינות - אחי הקטן והבחור קיבלו סיבוב במטבח, אנחנו טיפסנו גם למשאית באישור מנהל המקום ופונקנו בשני סבבי צייסרים. לקינוח - עוגת גבינה אוראוז שהייתה מעולה וכדורי פרצעל עם חמאת בוטנים ושוקלד שמסתמנים כקינוח החביב עלי החדש. סך הכל ארוחה טובה במחיר לא רע בכלל (כ 450 שקלים לשלושה א... קרא בתפוז 13/03/15 בלו סקיי, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
בראנץ' שישי בבלו סקיי | השורה התחתונה - היה טעים מאוד, לא בטוחה בכלל שהארוחה שווה מחיר של 120 שקלים לאדם. הזמנתי מקומות בתחילת השבוע, תוך כדי שיחה בדיוק התפנה מקום לזוג ב 1:30, איחרנו קצת ועדיין המקום לא היה מלא עד אפס מקום לכן המדיניות של אין לנו מקום לא ברורה לי ונשמעת בעיקר כמו ניסיון מלאכותי ליצר ביקוש. השירות לאורך כל הארוחה לא היה מעיק, אבל גם הרגיש מעט לא נוכח, היו לא מעט אנשי צוות שהרגישו לי כאילו הם לוקחים את הזמן. סך הכל השירות היה יעיל ומקצועי אבל לא מעבר לכך. הארוחה כוללת מגוון טפאס... קרא בתפוז 05/03/15 טראק דה לוקס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
טראק דה לוקס | כן, אנחנו זריזים. הטיזרים בפייסבוק בהחלט עשו לנו את זה והחלטנו לקפוץ לבדוק האם המקום שווה לפחות כמו הפונדק. למי שלא יודע, החברים מפונדק דה לוקס פתחו במקום הדיזי בככר דיזנגוף (מול רב חן) מסעדה חדשה בשם טראק דה לוקס, קצת התאכזבנו שלא מדובר במשאית אוכל אמיתית אבל אז בחפירות גילינו שעריית תל אביב מסרבת לכאלו באופן גורף. המקום נקרא כך על שם המשאית שנמצאת באמצע המסעדה והיא למעשה עמדת הרכבת המנות של המטבח ואפשר לראות את האוכל יוצא. המקום היה גדוש אנשים שהזמינו מראש וגם מזדמנים דבר שלא הקל על... קרא בתפוז 15/02/15 בית העם, תל אביב (לא פעיל)
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
בית העם | ביום חמישי החלטנו לפני המשחק (שהיה מזעזע) להיפגש לארוחת ערב קלילה בבית העם. מדובר בפצריה משודרגת שפתח ערן שרויטמן דבר שסיקרן אותי עד מאוד. הגענו בשעה שבע ורבע לערך והתיישבנו על הבר, מי שנראה כמנהל המשמרת או מנהל המקום הזמין אותנו לצייסרים של זברובקה לפתיחה. הזמנו מהקטנות את מנת הבטטה עם קרם פרש - בטטה שלמה חצויה שעליה הר של קרם פרש ופרמזן. המנה מצויינת אבל הייתי שמחה אם הבטטה עצמה הייתה מגיעה מעט יותר חמה. הזמנו שתי פיצות: הראשונה הייתה פיצת כרובית וקשקבל - אתחיל ו... קרא בתפוז 10/02/15 סנטה קתרינה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סנטה קתרינה | במקור תכננו להישאר בבית ולהזמין וולפנייטס אבל אז השותף של הבחור הציע פורט סעיד ואני הצעתי שבמקום נבדוק את סנטה קתרינה. לצערי הכל בפנים היה מוזמן אז ישבנו בחוץ מה שגרם לכך שהיה קצת חול בסביבה (על מי אני עובדת, המוווןןןן חול) אבל זה לא גרע מההנאה שלנו. אתחיל מהשורה התחתונה - האוכל טעים, השירות קשוב ויעיל גם אם לעיתים הוצאת המנות איטית. יש יותר מדי אנשי צוות במקום מה שהופך את השירות ליעיל מדי לעיתים. עם זאת, אין ספק שנחזור. חלקנו צלחת של ירקות צלויים על מצע טחינה - היו שם עגבנ... קרא בתפוז 08/02/15 הגראז', ראשון לציון
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
סוף שבוע עמוס | בחמישי בערב היינו ביום הולדת בירושלים ובחזור החלטנו לעשות עיקוף דרך נס ציונה לאכול המבורגר בגארג, מדובר במקום שנמצא מאחורי תחנת דלק ובשעה 23:00 היה מפוצץ. בכל זאת נמצאו לנו מקומות על הבר ולא נדרשנו להמתין. לראשונה חלקנו כדורי מק אנד ציז מטוגנים שהגיעו עם איולי בשלושה טעמים (היה שום, אחד ירוק שאני מניחה שעורבב עם פסטו ואחד אדום, כנראה פפריקה). הם היו טעימים כמו שרק אוכל מטוגן יכול להיות. לעיקריות אני הזמנתי את ההמבורגר האיטלקי שעל פי התפריט כולל עשבי תיבול וגבינה איטלקית שלא ברור מה... קרא בתפוז 03/02/15 האנוי, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
האנוי | פעם נוספת התכנס מועדון הפודיז שלנו לארוחה גרגרנית והמיקום הנבחר הפעם היה מסעדת האנוי. המסעדה שוכנת ברחוב לילנבלום במקום שבו שכנה לפני כמה גלגולים אסיף. העיצוב צבעוני מאוד והולם את השם. החיסרון המשמעותי הראשון הוא הצפיפות בה המסעדה מסודרת. ישבנו לא רחוק מעמדת ציוד של המלצרים והם היו צריכים להידחק כל פעם מאוחרי הזוג שישב באותה הפינה. השירות גם הוא היה נקודה חלשה בארוחה - הזוג מהפסקה הקודמת הגיע קודם ואנחנו הגענו כמה דקות אחריהם. פחות מדקה אחרי שהתיישבנו כבר קפצה עלינו מלצרית ומלצרית אחר... קרא בתפוז 26/01/15 טקסס ברביקיו, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
אני הייתי שם במקרה היום | הבחור רצה לחזור לשם אחרי חודש שלא היה והוא מאוד מחבב את המקום. אני הזמנתי לי את השורטריבס ואת הבריסקט והבחור הזמין עוף על העצם ואת הבריסקט. הבשרים שלנו היו כנראה טובים משלכם. החיתוך של הבריסקט אצלנו היה דק יותר והבשר היה מאוד עסיסי. הבעיה העיקרית שלו הייתה שהוא היה מלוח לי מדי. אמנם אני רגישה למלח אבל למרות שהיה לי טעים המליחות הובילה לכך שלא הצלחתי לסיים אותו. השורטריבס היו טעימים, לא היה לי שומן חי במנה. הבעיה הייתה לדעתי שהבשר לא בילה מספיק זמן במעשנת כי הוא לא היה רך מספיק. 16/01/15 גוז' ודניאל, בני ציון
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
ג'וז ודניאל | אמנם עוד לא השרשור השבועי אבל הנה סנונית ראשונה מהסופש. חודש הבא אני והבחור יוצאים לחופש ואני משאירה את הכלבלב בפעם הראשונה בפנסיון, לכן החלטנו לנסוע ולבדוק פנסיון שהומלץ לי. כיוון שהיה מדובר בנסיעה ארוכה, החלטנו בדרך חזור לעצור לצהריים והפור נפל על גוז ודניאל בבני ציון. הזמנתי מקום ביום רביעי והודיעו לי במעמד ההזמנה שהשולחן יהיה שלנו לשעתיים. נו מילא. המסעדה עצמה ממוקמת במקום מאוד יפה והמסעדה עצמה מאוד יפה. החסרון המשמעותי של המקום הוא האקוסטיקה שלו - כאשר המקום מלא כפי שה... קרא בתפוז 14/01/15 צ'אנגוס, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
צ'אנגוס | ביום ראשון שני שליש ממועדון הפודיז שלנו החליטו להיות ספונטניים וכך קפצנו לצאנגוס בפלורנטין. מדובר בעוד אחת מהמסעדות שנפתחו לאחרונה שמתיימרות להגיש אוכל מקסיקני. ההזמנה במקום בקופה ומקבלים את האוכל לשולחן עם מלצר - אני אישית פחות מחבבת את הקונספט הזה. חלקנו ארבעתינו צילי ריאנו - פלפל צהוב רגיל ממולא בגבינות וחלפיניו והרוטב הוא רוטב עגבניות עם דלורית וקינמון. המנה הייתה בסך הכל טעימה אבל רחוקה ממה שציפיתי. המנה קצת מאבדת מהחן שלה כשהפלפל שממלאים אותו הוא פלפל צהוב רגיל ולא פלפל חריף ... קרא בתפוז 06/01/15 שמונה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
שמונה - מקום חביב ולא יקר | איכשהו יצא שהבחור הקים מועדון פודיז קטן והמטרה היא בכל מפגש ללכת למקום אחר חדש, שונה או סתם שבא לנו עליו. הפעם החלטנו ללכת על שמונה שנמצאת בככר רבין. המקום הוא רק מקום אחד משפע המקומות שנפתחו בעקבות המזנון ובהחלט נופלים באותה הקטגוריה. למקום תפריט פסטות קבוע וגם תפריט נוסף שמשתנה כל יום. היינו שישה - שניים צמחונים ואחד שלא אוכל חזיר או פירות ים. השלושה האחרים אוכלי כל. עד שהאחרים הגיעו הזמנו בירה (גולדסטאר, משהו שנראה כמו שליש ב 18 שח, מחיר סביר) וקיבלנו גם מעין לחם משוח ... קרא בתפוז 25/12/14 וניה ביסטרו, חיפה
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
וניה ביסטרו עושים עלייה לתל אביב (דינר ראש) | או במילים אחרות - רוצו מהר לפני שיגמר. חיפשתי הזדמנות שתהיה מעניינת וגם שלבחור יהיה מה לאכול בה במסגרת ארוחת הדינר ראש ווניה ביסטרו תפסו לי את העין בעיקר בזכות לא מעט מאפיינים מזרח אירופאיים בתפריט שכל כך מזכירים לי בית. הגענו ראשונים באותו הערב ונריה הברמן הציע לנו קוקטיילים - החלטתי שאני רוצה לנסות את הקוקטייל שנקרא הצבא האדום. מעין טוויסט על בלאדי מרי רק עם הרבה מי חמוצים, קוקטייל מצוין שהוזמן לאחר מכן פעם נוספת. הבחור החליט ללכת על קוקטייל על בסיס גינגר ששמו ברח לשנינו. ... קרא בתפוז 24/12/14 צ'יקטי (בר), תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
צ'יקטי | אתחיל את הביקורת בגילוי נאות: אחיה הקטן של החברה הכי טובה הוא אחמש במקום והיה שם באותו הערב. ציקטי היא מעין בר עם אוכל כאשר מבחינה אלכוהולית הם מתמחים בקוקטיילים מיוחדים ומבחינת האוכל הכיוון הוא איטלקי מובהק. זו פעם שנייה שלנו במקום, בפעם הקודמת הגענו בלי שהאח של היה במקום או שידעו שאנחנו מגיעים ולכן יכולה לומר שהמקום מוצלח גם בלי היכרות זו. התחלנו עם שני קוקטיילים: אני הזמנתי את Midnight in Sicily אחרי התלבטות עם קוקטייל נוסף מול הברמן. הגיע קוקטייל בכוס מתכתית (פליז? נ... קרא בתפוז 08/12/14 השומר 1, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
השומר 1 | הבחור המריא הלילה לארהב לכשבוע וחצי ולכן החלטנו לנצל את אתמול לעשות קצת כיף. כיוון שבשישי לא הייתי בשוק ניצלנו את אתמול כדי לקפוץ ולעשות קניות לכל השבוע הקרוב ורגע לפני שקפצנו ללובלינסקי לקנות לו סכין חדש (כי יש לי אלרגיה לארקוס שיושב אצלו במטבח) החלטנו לשבת לאכול צהריים. נתתי לו יד חופשית והוא התלבט בין דה באן לבין השומר 1. כיוון שבראשונה אכלתי כבר, השומר 1 נבחר כיעד שלנו. מדובר בדוכן שנמצא בדיוק בפינה של השומר עם השוק, מסביב יש כסאות בר, בצד אחד הם נוחים יותר, בצד השני (שאנחנו י... קרא בתפוז 21/09/14 מורדן (בר), מודיעין
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
more than bar | בשבת קפצתי עם חברים למודיעין למקום שנקרא more than bar בעקבות רעש רשת שהם עשו בתור מתחרים של יומנגוס או כל תיאור אחר. בדרך עברתי אצל ההורים וקיבלתי משלוח של חזרת מסבתא. המקום נמצא בחור הכי גדול של מודיעין (הליגד סנטר למי שמכיר את האזור) מה שהופך אותו לפחות נגיש. המקום מעוצב כמו בר ספורט אמריקאי עם קצת נאון, טפט שאמור לחקות קיר לבנים מאחורי הבר והרבה פוסטרים של סרטים. בחוץ ישנן ספות ישיבה והם מגישים שם נרגילות (האיטום בין הפנים לחוץ לא יעיל במיוחד ולכן לא אחת מרגישים את הנרגילות גם בפ... קרא בתפוז 14/06/14 פיצרוי, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
פיצרוי | החברה הכי טובה חגגה יום הולדת ולכן היינו חייבות לחגוג ביחד. במקור רצינו בית תאילנדי אבל כבר ביום ראשון המקומות היו בשעה לא נוחה ומוגבלים בזמן. לכן, עשינו חישוב מסלול מחדש ובסיום ההתלבטות ההחלטה נפלה על פיצרוי.המיקום של המסעדה מנצח - על הפינה של גורדון והירקון, בדיוק מול הים, בשעת שקיעה כשהגענו האוויר נפלא וכך גם האווירה.האוכל היה מצוין ברוב המקרים, השירות... גם אליו נגיע...נתחיל מהאוכל והשתייה:התחלתי עם קוקטייל שנקרא גלאפגוס, קוקטייל שמבוסס על ביטר והיה בהחלט במקום - לא מתוק מדי כמו שקורה בה... קרא בתפוז 15/05/14 פופינה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
פופינה - כי חסרים דיווחים על המקום | כבר הרבה זמן אני והחברה הטובה מדברות על כך שהיא צריכה להגיע לשם, נפלה ההזדמנות וההופעה שתכננו ללכת אליה ביום ההולדת שלי השתבשה (אוונטים עשו אובר בוקינג להופעה של גף דנהאם, טוענים ששלחו מייל מיד אחרי ההזמנה שהייתה חודשיים לפני אבל רק יום לפני ההופעה נזכרו באמת להרים טלפון ואז כבר היה מאוחר יותר, אנחנו לא קיבלנו את הכרטיסים שלנו ולא ראינו את ההופעה. למרות שהוצע פיצוי, בהחלט התנהלות לא ראויה של החברה הזו שבעיקר הרסה לה את מתנת היום הולדת ואכזבה את שתינו מאוד) אז החלטנו במקום, להיפגש השבוע בפופי... קרא בתפוז 03/05/14 קפה 48, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
קפה 48 | כיוון שיום ההולדת שלי השנה יוצא על ערב יום הזכרון החלטנו לפתוח את החגיגות מוקדם יותר. כרגיל יום ההולדת הזה הזכיר לי למה אי אפשר לסמוך על גברים ובשבע בערב מצאתי את עצמי חושבת איפה בא לי לבלות. טלפון נואש לקפה 48 נענה דווקא בחביבות שיש מקום על הבר ובשעה שרציתי ואכן בשעה תשע התייצבנו במסעדה והמקומות חיכו לנו.לרוב אני מחבבת את השירות של קפה 48 אבל הפעם הוא היה איטי באופן מיוחד, אני נוטה להאשים את העובדה שלצדי ישב זוג שכנראה מקורב לשף/בעלים/מישהו מההנהלה שחגג יום נישואין ולכן קיבל את תשומת הלב של... קרא בתפוז 12/02/14 מלון רוטשילד, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
מלון בוטיק רוטשילד | אתחיל עם גילוי נאות: אחי הקטן עובד במטבח של המסעדה וגם עבד היום בערב כשהיינו שם. זה אינו ביקור ראשון שלי שם אך זהו ביקור ראשון בתור סועדת משלמת.המסעדה עצמה קטנה, בכניסה למלון, מעוצבת בחום ובסך הכל מאוד מזמינה. הגענו לארוחת ערב במסגרת ארוחת טעימות אותה השף מציע בישיבה על הבר. ארוחת הטעימות כוללת חמש מנות, 3 טעימות יין וקינוח וניתן לקבל אותה בהזמנה מראש. הערב כשהיינו, השף לא היה ובמקומו מי שדאג לארוחה היה הסו שף שגם יוצא אל הסועדים, מתעניין במגבלות וגם יוצא עם כל מנה ומסביר אותה (ובמקרה שלנו, ... קרא בתפוז 16/12/13 בראסרי, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
הבראסרי - ערב משעשע. | בשעות הערב החברה הטובה התקשרה לבדוק אם בא לי להיפגש לארוחת ערב - התשובה הייתה כמובן.בהתחלה חשבנו על ארוחה קלילה וקצרה בויטרינה (בטח כשמחר אנחנו בפופינה) אבל הקור הכריע וכך מצאנו את עצמנו בבראסרי - אי של יציבות שידענו שנוכל למצוא בו אוכל שמחמם אותנו.רגע לפני שאספר על הארוחה אני חייבת להתייחס לסוגיה מסוימת:כשהתיישבנו, שאלתי את המלצרית אם יש להם משהו בסגנון סיידר חם והתשובה המידית הייתה שלילית.עברנו כרגע סופש חורפי מאוד, הימים הקרובים הולכים להיות קרים - גם כך יש לכם כל יום ספיישלים. לא יכולתם ... קרא בתפוז 11/12/13 גוצ'ה, תל אביב
| אקונומיקה
| קרא בתפוז
|
גוצה - פשוט, נעים וטעים | ימים של גשם ורוח מצליחים להבריח אנשים לבתים (ולפחות בתל אביב, היו קצת גשמים, אבל בהחלט לא סופה מטורפת)ומבחינתי, זה הזמן הטוב ביותר לשוטט ולבלות - רגוע, שקט ונעים. במיוחד כשאני בחורה של חורף ומזג האוויר הזה הוא התענוג הכי גדול שלי. נצרף לכך את העובדה שבשישי הכנתי קערת מולים והחברה הטובה לא יכלה להצטרף לזלילה ולכן הסתובבה מאותו היום עם חשק עז לקערה דומה, ומצאנו את עצמנו בגוצהכשהתקשרנו להזמין מקום נאמר לנו שיש רק במרפסת המחוממת, אבל כשהחברה הגיעה כמה דקות לפני, המארחת הציעה לה לשבת במקום בפנים.... קרא בתפוז |
עלו לאחרונה...
|